johnyboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δεν φταίνε οι παίχτες αλλά αυτός που τους μαζεύει.Πούλα χαλβά να σωθούμε.
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Τ νούμερα με την περίπτωση του Ιβανσιτς που τα βρήκατε; Με τόσο λίγα αποκλείεται να τον δώσουν. Ιδιαίτερα τώρα που η ομάδα του άλλαξε προπονητή. Ο νέος προπονητής μάλλον τον θέλει.
geovard Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δεν θέλω τίποτε άλλο παρά να δω τον πρόεδρο της σουπερλίγκας Τζίγγερ να κάνει την απονομή τού πρωταθλήματος μέσα στο Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό!Καί να μην θέλει πρέπει να το απαιτήσουν οι φίλαθλοι τού Παναθηναϊκού γιά το μεγάλο ρεζίλεμα. Σημείωση: Αν βέβαια καταφέρει καί ο ψόφιος Ολυμπιακός να μην κλωτσήσει την ευκαιρία πού έχει.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Και 30,000 Ολυμπιακοι Τζιγγερ Τζιγγερ οε οε οε και αυτος να χαιρετα τον κοσμο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δεν θέλω τίποτε άλλο παρά να δω τον πρόεδρο μτης σουπερλίγκας Τζίγγερ να κάνει την απονομή τού πρωταθλήματος μέσα στο Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό!Καί να μην θέλει πρέπει να το απαιτήσουν οι φίλαθλοι τού Παναθηναϊκού γιά το μεγάλο ρεζίλεμα.Σημείωση: Αν βέβαια καταφέρει καί ο ψόφιος Ολυμπιακός να μην κλωτσήσει την ευκαιρία πού έχει. Και 30,000 Ολυμπιακοι Τζιγγερ Τζιγγερ οε οε οε και αυτος να χαιρετα τον κοσμο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Πωωωωω!!! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί... ωραίο θα είναι.
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Κοίτα να δεις. Αν ήμουν Τζίγκερ και ο Ολυμπιακός έπαιρνε το φετινό πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά θα ζητούσα ο ίδιος να κάνω την απονομή.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 E βεβαια, γιατι ειναι κατορθωμα στα 100 σου χρονια να σου παρει ο αλλος το πρωταθλημα στα χαρτια και συ να του απονειμεις και το κυπελλο
johnyboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Κοίτα να δεις. Αν ήμουν Τζίγκερ και ο Ολυμπιακός έπαιρνε το φετινό πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά θα ζητούσα ο ίδιος να κάνω την απονομή. Αν ο Τζίγκερ ήμασταν εμείς δεν θα ζητούσαμε για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Κοίτα να δεις. Αν ήμουν Τζίγκερ και ο Ολυμπιακός έπαιρνε το φετινό πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά θα ζητούσα ο ίδιος να κάνω την απονομή. E βεβαια, γιατι ειναι κατορθωμα στα 100 σου χρονια να σου παρει ο αλλος το πρωταθλημα στα χαρτια και συ να του απονειμεις και το κυπελλο Είστε ψυχάρες!!!
geovard Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 500χιλ ο Ιβανσιτζ, 4 ο Βαγγελακης, 2,5 ο Λουκας ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ Όχι όχι έτσι είναι το σωστό. ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Πάντως αυτό το πρωτάθλημα θα πάει μέχρι το τέλος.Να να μη δούμε άλλους σε σε λίγο καιρό να πηγαίνουν στο περίπτερο γιά χαρτομάντηλα!
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Επειδή το αποψινό παιχνίδι το δείχνει το supersport και φαντάζομαι ότι κάποιοι θα αναρωτιούνται για το αν υπάρχει πουθενά σε streaming, εδώ έχει κάποια links: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=8458&part=sports Δεν μπορεί, όλο και κάποιο θα δουλεύει...
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Χεχε, ναι, θα χρησιμεύσει σε πολλούς φαντάζομαι! Εγώ πάντως έχω βάλει το πρώτο link σε sopcast (κινέζικο) και μέχρι στιγμής παίζει μια χαρά. Βέβαια δεν έχει συνδεθεί ακόμα με το βελιγράδι, αλλά αυτά συνήθως γίνονται την τελευταία στιγμή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.