Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα, αν έρθει ο Μπάγιεβιτς, θα σφαχτούνε, όλοι μεταξύ τους.

Θα κατέβουν στο συλλαλητήριο ακόμα και οι παίχτες.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ετοιμάζεται αντισυλλαλητήριο από τους φίλους της οικογένειας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ.

Άκου εκεί 8.000 κόσμο, ούτε 3.000 δεν ήμασταν...

Δημοσ.

http://troktiko.blogspot.com/2008/04/blog-post_1198.html

Δευτέρα, 14 Απρίλιος 2008

Η ΝΕΤ και τα κανάλια απέκρυψαν το συλλαλητήριο που έγινε γνωστό σε όλο τον ...κόσμο

Τα κανάλια απέκρυψαν το συλλαλητήριο που είχε 20.000 κόσμο λες και ήταν καμιά δεκαριά διαμαρτυρόμενοι. Μόνο για την αξιοπιστία τους, δεν έπρεπε τα κανάλια να παίξουν την διαδήλωση κατά του Βαρδινογιάννη; Άντε να πούμε ότι καλά στο mega , αλλά η ΝΕΤ που είναι και κρατικό κανάλι και είχε την αθλητική Κυριακή δεν έπρεπε να δείξει πλάνα από την συγκέντρωση που δεν είχε επεισόδια; Αν ήταν δύο -τρεις άγνωστοι που τα έσπαζαν στην Αθήνα θα κάνανε όλοι έκτακτα δελτία. Και τώρα οι 20.000 κόσμου δεν θεωρούνται, πολλοί για να αναφερθούν στην "Αθλητική Κυριακή"; Μαύρη ημέρα για την ιστορική εκπομπή....ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

Με την συλλαλητήριο ασχολήθηκαν και δίκτυα του εξωτερικού, όπως και πολλά sites. Μην μπερδευόμαστε. Ο κόσμος ήταν πολύς και μόνο σε απεργίες ή σε συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη που είναιβ συσπειρωμένοι οι φίλαθλοι, βλέπουμε τέτοιο...παλμό. Ούτε την Πρωτομαγιά δεν θα μαζευτούν 20.000 κόσμου. Τα κανάλια δεν ενημερώνουν τον κόσμο αλλά δείχνουν ότι αυτά θέλουν να μας πλασάρουν. Τοoktiko δεν είναι με καμία ομάδα(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) αλλά όχι και να μας δουλεύουν.

Αναρτήθηκε από opa στις 3:34 μμ

--

δίκτυα του εξωτερικού ???

Δημοσ.

Οταν κερδισε η ΑΕΚ 4-0 , στην ΝΕΤ λεγανε μονο οτι εχασε ο Ολυμπιακος, ποτε οτι κερδισε η ΑΕΚ....απαραδεκτοι

Δημοσ.
Οταν κερδισε η ΑΕΚ 4-0 , στην ΝΕΤ λεγανε μονο οτι εχασε ο Ολυμπιακος, ποτε οτι κερδισε η ΑΕΚ....απαραδεκτοι

E τι περίμενες να λένε δηλαδή. Κανάλι που δείχνει 22:00 - 23:15 μόνο Ολυμπιακό και μισή ώρα τα υπόλοιπα όλα σαν τι να μας έδειχνε δηλαδή. Υπήρχε περίπτωση να πεί συντριβή του Ολυμπιακού ? Εχουν και τους γλυώδεις τύπους εκεί κάθε κυριακή και μας έρχετε αναγούλα όταν μιλάνε. Φαντάσου να τελείωνε ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 0-4 . Μέχρι το πρωί ύμνους θα ακούγαμε

Δημοσ.

Πάει και το φετινό :-( Μια ζωή, θα ξύνουμε την πλάτη του Ολυμπιακού. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να είσαι συνέχεια πίσω απο μία ομάδα που δεν έχει καν τη μισή σου ιστορία, το 1/3 του ονόματός σου, τις μισές επιτυχίες σου κ.ό.κ ... Εδώ μας καταντήσατε κύριε Βαρδηνογιάννη. Πουλήστε και φύγετε.

Να πώ ένα μπράβο για αυτούς που βρεθήκανε χθες στο συλλαλητήριο που κανονίσαμε ΕΜΕΙΣ, και μόνο ΕΜΕΙΣ.

Δημοσ.
Τίποτα, αν έρθει ο Μπάγιεβιτς, θα σφαχτούνε, όλοι μεταξύ τους.

Θα κατέβουν στο συλλαλητήριο ακόμα και οι παίχτες.

Θα σε χάλαγε βλέπεις ο Μπάγεβιτς πού το φετεινό πρωτάθλημα δεν θα το έχανε με τίποτα!Βλέπεις ο Μπάγεβιτς δεν είναι ΠαναθηναΙκός ενώ ο τυχοδιώκτης Πεσέιρο έχει πράσινο αίμα στις φλέβες του!Ρε μαζευτείτε γιατί πιό κάτω από κεί πού είναι ο Παναθηναϊκός δεν πάει άλλο.Ναί τό ξέρουμε ότι ο Μπάγεβιτς δεν είναι Παναθηναϊκός.Όπως δεν είναι ούτε Ολυμπιακός.Καί τι έγινε δηλαδή.Άμα έρθει καί σε συμμαζέψει είναι άσχημα?Εμ βέβαια τέτοιοι οπαδοί πού είμαστε δεν περίμενα να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση.Όλα μας φταίνε.Μην ξεχνάς ότι ούτε ο Τζίγγερ θέλει τον Μπάγεβιτς.Καί πιέζεται πολύ γιά να τον πάρει.Δηλαδή συμφωνείς στο σημείο αυτό με την εξυπνάδα(?) καί την φαντασία(?) τού ραλλίστα.

Άμα έρθει ο Μπάγεβιτς σε πληροφορώ τίποτα απ όσα λες δεν θα γίνουν.Γιατί πολύ απλά θα σε βάλει σε ένα δρόμο των επιτυχιών καί τότε θα είσαι βλάκας να αρνιέσαι τη ζωή.Α ξέρω τότε θα σας ενοχλεί πού ο βάτραχος δεν είναι οργανωμένος σε κνένα σύνδεσμοόπότε θα είναι πράκτορας άλλης ομάδας.

Σε εποχές άκρατου επαγγελματισμού όλα αυτά είναι αστειότητες.

Καί γιά να έχουμε ένα καλό ερώτημα.

Ο ίδιος ο Τζίγγερ είναι βέβαιο ότι είναι Παναθηναϊκός?Εγώ πολύ αμφιβάλω.Αλλά ακόμη καί στην περίπτωση πού είναι πράσινη καρδιά δεν παύει να είναι ένας ηλίθιος ως οπαδός.Καί εγώ ξέρω ότι οι φίλοι Παναθηναϊκοί έχουν ένα ανώτερο επίπεδο στη μεγάλη πλειοψηφία τους.

Δημοσ.

geovard, δεν με χαλάει καθόλου που δεν είναι Παναθηναϊκός. Άλλα με χαλάνε. Και 20 πρωταθλήματα να πάρει και ευρωπαϊκό που λέει ο λόγος δεν θα τα χαρώ όπως με άλλον στο τιμόνι. Πάλι θα τον φτύνω. Απλώς δεν τον θέλω στην ομάδα.

Δημοσ.
@firewalker: έχεις κάποιους συγκεκριμένους λόγους που τον αντιπαθείς;

Ακόμη δεν έμαθε να μιλάει Ελληνικά.

Δεν έχει καθόλου τρόπους (βλέπε συνεντεύξεις τύπου).

Ενώ ήξερε πως έπαιρνε μερικά πρωταθλήματα έκανε την πάπια και όταν του έλεγαν κάτι έβριζε.

Είναι ψεύτης.

Έχει άσχημη γυναίκα.

Μυρίζει άσχημα η αναπνοή του.

Είναι ελαφρώς αλλήθωρος.

Το τεχνικό του team.

Πίνει ντεκαφεϊνε καφέ.

Αλλάζει συνεχώς αριθμό τηλεφώνου.

Έχει ποιο καλό αυτοκίνητο από το δικό μου.

Έχει εμμονές που κάνουν κακό στις ομάδες που εργάζεται.

Έχει ταυτιστεί (μαζί με Λεμονή) σαν το γιουσουφάκι του Κόκκαλη.

Ιδρώνει πολύ.

Δεν τιμά τα χρήματα που παίρνει.

Βάφει τα μαλλιά του.

Έχει πράσινο δέρμα με στίγματα.

Και το σημαντικότερο όλων:

Δεν μου αρέσει η φάτσα του.

Δεν σου έχει τύχει ενώ δεν ξέρεις κάποιον να λες "θέλω να του τρίψω τσούσκα στα μάτια". Έτσι χωρίς λόγο. Μόνο από την όψη του.

Δημοσ.

Ο μονος αξονας που εχει θεση ο Καραγκουνης ειναι στον αξονα μιας σωστης θυρας 13 να βαραει σχιζοφρενειες και να κανει τον οργανωτη ημιγυμνος με γυρισμενη πλατη στον αγωνιστικο χωρο. Απλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...