The_Edge Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Γαμάτο ποστ. ΕΓΡΑΨΕ. Ε, δε τα έγραφες νωρίτερα να τα δουν όλοι οι Π-ΑΝ-αθηναϊκοί εδώ μέσα Υ.Γ Εννοείται ότι το μπλα-μπλα θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε , ειδικά τα...αθλητικά ποστ με όλους τους...ειδικούς που το 90% δεν έχει κλωτσήσει τόπι στη ζωή του, όπως είχε αποδειχτεί πριν 1,5 χρόνο με κάτι 5χ5 Geekdom power ΟΛΕ Δεν περίμενα να καταλάβεις τι γράφω και δεν έπεσα έξω. Το σχόλιο σου για τα αθλητικά topic και το αν θα πρέπει να έχουν κλωτσήσει μπάλα οι συμμετέχοντες, εκτός από εντελώς άκυρο αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τι είσαι και με ποιο τρόπο σκέφτεσαι. Αλλά και πάλι είμαι βέβαιος πως δεν θα καταλάβεις τι εννοώ. Άνοιξε ένα δικό σου forum να "συζητάς" (τρόπος του λέγειν, κανένας δεν έχει καταφέρει να συζητήσει ποτέ σοβαρά μαζί σου) να ησυχάσουμε. Μην ξεχάσεις να ζητάς δελτίο ποδοσφαιριστή για να γίνει η εγγραφή των χρηστών. Και σε ευχαριστώ που μου θύμισες πως ένα από τα μεγάλα προβλήματα του μπλα μπλα και των αθλητικών topic είναι ότι υπάρχουν χρήστες σαν και εσένα. Μια χαρά συζητάμε με αρκετά από τα παιδιά του ολυμπιακού και έρχονται κάποιοι σαν και εσένα και διαλύουν τα πάντα. Μπορεί να συμβαίνει και στο topic του ολυμπιακού κάτι αντίστοιχο, αλλά ομολογώ πως δεν το ξέρω γιατί δεν το παρακολουθώ αρκετά.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Αλήθεια, από που προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός πήγε χάλια στην Ευρώπη; Αποκλείστηκε από κάτι ξυλοκόπους όπως έλεγαν τότε; Θα το δουλεύουν καλά το τσεκούρτι εκεί στη Σκωτία, τελικό πήγαν... Εχεις παρακολουθήσει κάποιο αγώνα των Σκωτσέζων? Δεν ρωτάω ειρωνικά,πραγματικα μου δημιουργήθηκε η απορία διαβάζοντας το πόστ που έκανες.
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εγώ δεν νομίζω ότι έχω ομαδάρα και συμφωνώ σε αυτά που λες περί Κόκκαλη. Άλλοι νομίζατε ότι έχετε ομαδάρα και ήρθαν οι τεσσάρες σύννεφο πάλι. Εμείς πάντως ήδη γελάμε μαζί σας εδώ και ένα μήνα, οπότε τα "θα" άφησε τα για κανέναν πολιτικό καλύτερα. Γίνεται και πιο πειστικός, όπως και να το κάνουμε. Δεν θυμαμαι να εγραψα εγω πουθενα οτι απεκτησα ομαδαρα, το τι λενε αλλοι ειναι αλλο θεμα, μην τους βαζεις ομως ολους στο ιδιο τσουβαλι. Ναι δεν λεω το αντιθετο, ειμαστε παλι για γελια ως ομαδα, αλλα να σου πω και την αληθεια, λιγο με ενδιαφερουν τα playoff, και για τους παικτες το ιδιο φενεται νομιζω. Αν δεις και άλλα ποστ μου θα δεις οτι λέω και ξαναλέω οτι ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΑ-LEAGUE το φετινό. Και έχω ξαναπεί. ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός πήγε καλά στις 2/3 διοργανώσεις που έλαβε μέρος ( Ευρώπη-Κύπελλο). Εάν δε συμφωνείτε ότι πήγε και καλά στα 2/3, τότε μάλλον εσείς είστε τελείως τυφλοί νυχτόλυκε. Οχι δεν συμφωνω, πηγε καλα μονο στην Ευρωπη, το οτι εχει φτασει τελικο κυπελλου εμενα δεν μου λεει τιποτα. Περαν του παιχνιδιου με τον Παναθηναικο και το 4-0 αυτο, σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια ηταν απο κακος ως σκατα. Και νομιζω πως εμεις (ολοι οι υπολοιποι, βαζελοκιτρινοι κατα τα δικα σου κριτηρια μαλλον) ειμαστε λιγοτερο τυφλοι, ή μαλλον εθελοτυφλουμε λιγοτερο Οι άλλοι 2 τι έκαναν;;; 0/3 και μιλάνε για ΟΜΑΔΑΡΕΣ, 10 ΠΟΝΤΟΥΣ + πρωταθλήματα και κουραφέξαλα;;; Οτι να 'ναι...
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εχεις παρακολουθήσει κάποιο αγώνα των Σκωτσέζων?Δεν ρωτάω ειρωνικά,πραγματικα μου δημιουργήθηκε η απορία διαβάζοντας το πόστ που έκανες. Όχι και τόσο πολλούς. Δεν είναι εκθαμβωτικοί αλλά τον έχουν τον τρόπο τους να τους πέρνουν τους αγώνες. Αλλά διαφορετικό αυτό από το "έλα μωρέ, αποκλειστήκατε από τους ξυλοκόπους, εμείς κερδάμε και τη Βέρντερ άμα λάχει". Και φυσικά αρκετούς από τους παίκτες τους τους κοιτάμε με κυάλια στην Ελλάδα.
firewalker Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εχεις παρακολουθήσει κάποιο αγώνα των Σκωτσέζων?Δεν ρωτάω ειρωνικά,πραγματικα μου δημιουργήθηκε η απορία διαβάζοντας το πόστ που έκανες. Πραγματικά παίζανε με το δάκτυλο στον κώλο. Με κάποιον μαγικό τρόπο περνούσαν τους αντιπάλους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι καλή ομάδα και δεν άξιζε να είναι στον τελικό. Όπως και οι ίδιοι δήλωσαν όταν τους είπαν ότι δεν άξιζαν να πάνε τελικό είπαν "Εμείς έτσι παίζουμε, όποιος μπορεί ας μας νικήσει". Δεν μπόρεσαν οι Ιταλοί που είχαν σαφώς καλύτερη ομάδα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Όχι και τόσο πολλούς. Δεν είναι εκθαμβωτικοί αλλά τον έχουν τον τρόπο τους να τους πέρνουν τους αγώνες. Αλλά διαφορετικό αυτό από το "έλα μωρέ, αποκλειστήκατε από τους ξυλοκόπους, εμείς κερδάμε και τη Βέρντερ άμα λάχει". Και φυσικά αρκετούς από τους παίκτες τους τους κοιτάμε με κυάλια στην Ελλάδα. Ε αφού δεν έχεις δεί αγώνες δεν σε παρεξηγώ για αυτό που είπες. Oι Ρείντζερς ζήτημα να έχουν 3-4 παίκτες που να μπορούν να πάιξουν βασικοί σε οσφπ,παο, και το θέαμα που προσφέρουν είναι αποκρουστικό.Και είναι διαφορετικό πράγμα η αποτελεσματικότητα και διαφορετικό η ποιότητα,γιατι και η εθνική πήρε το γιούρο αλλά κανείς δεν την αναγνώρισε ως ποιοτική ομάδα.Ειδικά αυτό το πράγμα που έκαναν στον ημιτελικό με τη Φιορεντίνα θα το ζήλευε και ο μακαρίτης ο Χερέρα,εμπνευστής του κατενάτσιο.10 πάικτες πίσω από τη σέντρα από το πρώτο λεπτό και πρώτο σούτ προς την αντίπαλη εστία στο 76.Υπερθέαμα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πραγματικά παίζανε με το δάκτυλο στον κώλο. Με κάποιον μαγικό τρόπο περνούσαν τους αντιπάλους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι καλή ομάδα και δεν άξιζε να είναι στον τελικό. Όπως και οι ίδιοι δήλωσαν όταν τους είπαν ότι δεν άξιζαν να πάνε τελικό είπαν "Εμείς έτσι παίζουμε, όποιος μπορεί ας μας νικήσει". Δεν μπόρεσαν οι Ιταλοί που είχαν σαφώς καλύτερη ομάδα. Δεν διαφωνώ.Με τον όρο όμως ξυλοκόποι εννοούμε μια ομάδα που στερείτε τεχνικής,όχι τακτικής.Και από τεχνική οι Σκωτσέζοι είναι απλά άμπαλοι.Είναι καλοί στο να πέρνουν το αποτέλεσμα,είναι κακοί στο να προσφέρουν θέαμα.Είναι στα γούστα του καθενός αν θα τους χαρακτηρίσε καλή ομάδα ή όχι.Είναι ξέρω γω σαν να συγκρίνεις τον Αστέρα με τη Λάρισα.Ο Αστέρας έπαιζε με 9 πίσω,πολλή κλωτσιά και καθυστερήσεις.Η Λάρισα έπαιζε στρωτή και γρήγορη μπαλίτσα,με συνδυασμούς και πολλές επιθέσεις.Tερματίσανε με 1 πόντο διαφορα.Αν σου έλεγαν να διαλέξεις την καλύτερη ομάδα από τις 2 ποιά θα διάλεγες?
firewalker Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλύτερη ομάδα τον Αστέρα. Ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα την Λάρισα. Στο μυαλό μου "καλή ομάδα" και "παίζει καλή μπάλα" δεν είναι ίδιες έννοιες. Μια ομάδα δεν την κάνει καλή μόνο το ποδόσφαιρο που παίζει.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Η Τσέλσι δηλαδή είναι ομάδα ξυλοκόπων; Γιατί δεν την έχω δει να προσφέρει και το καλύτερο θέαμα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Η Τσέλσι δηλαδή είναι ομάδα ξυλοκόπων; Γιατί δεν την έχω δει να προσφέρει και το καλύτερο θέαμα. Η Τσέλσι είναι μια ομάδα που έχει καλό υλικό αλλά την έμαθε ο Μουρίνιο να πάιζει για το 1-0.Γιατί όταν έχεις Μπάλακ,Ντρογκμπά,Σεφτσένκο,Εσσιέν,Λάμπαρντ,Τέρι και άλλους παικταράδες δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να προσφέρεις καλό θέαμα.Έχει προοπτικές για κάτι καλύτερο,οι Σκωτσέζοι δεν έχουν. Η φετινή Τσέλσι είναι μια μέτρια ομάδα που όμως αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λίγκ και όχι στο ΟΥΕΦΑ.Υπάρχει διαφορά.
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Συνέντευξη του Ζότς στο Σκαι http://www.superbasket.gr/?c=287&a=103276
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Πιο πολύ τον ρώταγε ο παπάρας ο Καρμοίρης για το πότε θα σταματήσει την προπονητική (ενώ μόλις ανανέωσε) και για τον Ολυμπιακό παρά για ο,τιδήποτε άλλο.
talikra Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Χωρίς να έχουν κανει κάτι σημαντικό μέχρις στιγμής και μόνο αυτοί 2 μέσα στην ίδια πεντάδα προκαλεί πολύ ενδιαφέρον....
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Οταν έκοψαν τις μαλακίες ο Σπανούλης με τον Γιασκεβίτσιους η ομάδα παίζει μπάσκετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.