Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή τη φορά θα το φέρουν το βατράχι.Δεν με χαλάει καθόλου.Απο το να φέρουν τον κάθε άχρηστο Πεσέιρο καλύτερα να φέρουν τον βάτραχο.

Δημοσ.

απορία: άμα κατεβαίνετε γήπεδο και τον φωνάζετε βάτραχο, μέχρι πότε νομίζετε ότι θα κάτσει; θα κάνει παρέλαση;

Δημοσ.
απορία: άμα κατεβαίνετε γήπεδο και τον φωνάζετε βάτραχο, μέχρι πότε νομίζετε ότι θα κάτσει; θα κάνει παρέλαση;

Οταν μας κάνει να παίξουμε μπάλα θα ξεχάσουμε και το βάτραχο και όλα τα συναφή.

Δημοσ.
Να σε δω τι θα πεις να έρθει και βάζει τον Καραγκούνη στον άξονα....

Εδώ δεν ξέρει να μιλάει, θα βάλει τον Κάρα στον άξονα; Να του σκάσει η μπάκα του παλιό αμφίβιου.

Δεν νομίζω να είναι τόσο άσχετος. Καλός προπονητής είναι. Άμα δεν τον έχει στον άξονα πάει να πει ότι... Αλλά δεν τον θέλω! Τέλος!

Προτιμώ τον κάθε άσχετο για προπονητή και την ομάδα τρίτη παρά τον βάτραχο στον πάγκο. Αν δω και κάνα Περσία στον πάγκο σταυροπόδι... Αυτό ήταν. Θα αλλάξω ομάδα. Αν είχα κάτι να λέω ήταν που δεν είχε λερώσει ο πάγκος μας.

Δημοσ.

ο μπαγεβιτς ειναι οτι πρεπει αυτη την στιγμη για τον παναθηναικο αλλα εχει τοσες αντιπαθειες απο τον παναθηναικο κοσμο που θα γινει πουτανα παλι το γηπεδο. αφου δεν τον παει κανενας. με την πρωτη στραβη θα τον βριζει ολο το γηπεδο. παλι θα χαλασει το κλιμα κοινως.

Δημοσ.

Εμ αυτο ειναι το θεμα. Τελευταιος προπονητης στον κοσμο ειναι ο βατραχος?Δεν ειδες τι γαματα κατεβασε τον Αρη στον τελικο?

Δημοσ.

το θέμα είναι όποιος και να ρθει, να δουλέψει σε ένα κλίμα χωρίς τη μιζέρια που μας καίει τόσα χρόνια, πραγμα που ελπίζω λόγω αλλαγής στα διοικητικά. Αν δεν πέσουν οι παντες να κρίνουν γιατί δεν έβαλε στο πρώτο φιλικό τον νίνη πάλι θα τον φάμε. Όσα λάθη κι αν έχει κάνει ο τζίγγερ, σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικό είναι το πρόβλημά μας κατά τη γνώμη μου

αλλο, πως κατάφερε πάλι ο γαύρος να είναι τέταρτο γρουπ δυναμικότητας στο CL? και εμείς στο τρίτο...

πρέπει να αποκλειστούμε για να βγει στο τρίτο :mrgreen:

Δημοσ.
Εγώ με αυτόν τον κύριο δεν μοιράζομαι ούτε τον καρκίνο μου.

To πρωτάθλημα θα το μοιραστείς; :-)

Υ.Γ.: Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Δεν υπερασπίζομαι την επιλογή Μπάγεβιτς, για την ακρίβεια δεν έχω άποψη για τις προπονητικές του ικανότητες, απλά ενοχλούμαι από την έντονη προκατάληψη που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Κάτι σε στύλ "Ακόμα δεν το είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε". Στο κάτω κάτω, όλοι δεν δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία;

Δημοσ.

O Mπαγεβιτς εχει παρει 5 ευκαιριες μεχρι τωρα. Να παρω προπονητη τον προπονητη των κλεμμενων πρωταθληματων του γαυρου εγω δεν το δεχομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...