Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως είναι έχω τρία αυξανόμενης κλίμακας ερωτήματα-μυστήρια σχετικά με αυτό:

1) Γιατί αφήνετε το Βύντρα να μπαίνει στο γήπεδο με τη φανέλα σας.

2) Γιατί δεν τον δώσατε στην Χέρτα.

3) ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Η ΧΕΡΤΑ.

1) Γιατί με κάποιον πηδιέται εκεί μέσα προφανώς.

2) Είναι γλυκοτσούτσουνος.

3) Βλέπε νούμερο 2.

Όλες οι άλλες εξηγήσεις, ποδοσφαιρικές ή μη, στερούνται λογικής.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως είναι έχω τρία αυξανόμενης κλίμακας ερωτήματα-μυστήρια σχετικά με αυτό:

Δυστυχώς ούτε εμείς το έχουμε καταλάβει αυτό.Προφανώς ήταν καμία από τις φαεινές ιδέες του ραλάκια η του καράφλα.

Δημοσ.

χαχαχα

Καλα το ονομα βυντρα που εδωσα πιο κατω ειναι στην τυχη.... η λιστα ειναι πολυ πιο μεγαλη και ειναι 1 ή 2 παιχτες που αξιζουν να ειναι στην ομαδα. Κανενας παραπανω. Και πριν λιγες μερες παλι ειχα πει οτι ο κοσμος φταιει που παει στο αεροδρομειο οταν ερχετε ο Α ή Β παιχτης ονομα και δεν παει να αντιδρασει οταν ερχετε ο Χ, Ψ ή Ω διαλογης παιχτης πχ Τζιωλης.

Μας εχουν φερει τον μισο Πανιονιο και θελουν και πρωταθλημα απο πανω....

Ολοι μας φταιμε

Δημοσ.

Νταξ, γενικά δεν είναι ούτε πως ξέρω πολλά από ελληνικό πρωτάθλημα ούτε θεωρώ παικτάρα κανέναν άλλο που συμμετέχει σε αυτό, αλλά ρε π**στη μου, νομίζω πως εγώ στην 6η δημοτικού έπαιζα καλύτερα.

Και έπαιζα και άμυνα!!11

Δημοσ.
Εσυ αν πηγαινες στη δουλεια σου και ο προισταμενος αρχιζε και σου ελεγε "εισαι βλακας',"εισαι ασχετος" και σε εβριζε και απο πανω πιστευεις οτι θα απεδιδες στην δουλεια σου;Και μην ξεχναμε τι εσερναν ολοι στον χασογκολη Γκεκα..Αντε λοιπον να παει και ο Βυντρα στους χαζους τους Γερμανους που δεν ξερουν απο μπαλλα.

1. Ποτε γιναμε προισταμενοι τους?Αν ημασταν ζητημα να ειχαν δουλεια ακομα 5 στους 30 εκει μεσα

2. Ναι, ειδαμε και τον κιλερ τον φονια τον διχτυων το τυρι τον Γκεκα πως γαμησε φετος. Ουτε ΟΥΕΦΑ δεν βγηκε η κακομοιρη η Λεβερκουζεν με το Θεσσαλικο ατι εκει μπροστα!!!

3. Καλα, ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταια χρονια, ΕΙΔΙΚΑ οι Γερμανοι δεν γαμανε ακριβως, δεν εχουν μαζεψει και ολους τους ασους ετσι?Κατι 2πλα και 3αρια αντε στα βαρια κανα 8αρακι μαζευουν. Ωρα ειναι να μας πεις και μπαλαδορους τους Γερμανους. Α ρε Χαριστεας που σου χρειαζεται

4. Και το αιωνιο ερωτημα...ΓΙΑΤΙ εκτος σερνονταν τα καμαρια σου?ΓΙΑΤΙ εντος που οι "κακοι οπαδοι" ηταν εξω σερνονταν τα καμαρια σου??Παρεπιπτοντως, εσυ δλδ αποδιδεις συμφωνα με αυτα που εταξες στην εταιρια μονο οταν εχεις το Ρωσιδι(και οχι Τοροσιδη)

στα 4 σκυμενο να σε περιποιειται?Μηπως πρωτα πρεπει να δουλεψεις και μετα να απαιτεις αυξηση?Μηπως τον Βυντρα τον λεγαμε νεο Σειταριδη οταν ηρθε μεχρι που μας εδειξε οτι ειναι νεος Θεοφυλακτος Νικολαιδης?

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙΡΟ ΚΑΙ ΓΚΟΝΤΖΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!

Καλα μας τα λεγατε για Νινη, δεν ειναι ετοιμο το παιδι, δεν το βλεπεις...Ενω ο Τζιωλαρος...ΕΥΖΩΝΑΣ οχι αστεια

ΥΓ. Αλλο αθλημα ρε πουστη μου, αλλο αθλημα

Δημοσ.

Αρε Πεσειρο γατονννννιιιιιιιιιιιιιιι...

Αν εχεις ματι φιλε μου....ολα τα αλλα ειναι αερας....

Παντως εμμεσως, πλην σαφως σημερα ο Ρεχαγκελ με την αλλαγη Νινη-Τζιολη αναγνωρισε το λαθος του πρωτου ημιχρονου και παραδεχτηκε τη διορατικοτητα του Δρ της Προπονητικης Πεσειρο.

υγ: οταν βλεπω τον βυντρα να παιζει μπαλα, οργιζομαι με τον πατερα μου που δε με εγραψε σε μια ακαδημια ποδοσφαιρου οταν ημουν μικρος. Θα ειχα χεστει στο ταληρο σημερα....α ρε πατερα....

Δημοσ.
υγ: οταν βλεπω τον βυντρα να παιζει μπαλα, οργιζομαι με τον πατερα μου που δε με εγραψε σε μια ακαδημια ποδοσφαιρου οταν ημουν μικρος. Θα ειχα χεστει στο ταληρο σημερα....α ρε πατερα....

Γλυκοτσούτσουνος είσαι; Αν ναι, χαραμίζεσαι...

Δημοσ.
1. Ποτε γιναμε προισταμενοι τους?Αν ημασταν ζητημα να ειχαν δουλεια ακομα 5 στους 30 εκει μεσα

2. Ναι, ειδαμε και τον κιλερ τον φονια τον διχτυων το τυρι τον Γκεκα πως γαμησε φετος. Ουτε ΟΥΕΦΑ δεν βγηκε η κακομοιρη η Λεβερκουζεν με το Θεσσαλικο ατι εκει μπροστα!!!

3. Καλα, ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταια χρονια, ΕΙΔΙΚΑ οι Γερμανοι δεν γαμανε ακριβως, δεν εχουν μαζεψει και ολους τους ασους ετσι?Κατι 2πλα και 3αρια αντε στα βαρια κανα 8αρακι μαζευουν. Ωρα ειναι να μας πεις και μπαλαδορους τους Γερμανους. Α ρε Χαριστεας που σου χρειαζεται

4. Και το αιωνιο ερωτημα...ΓΙΑΤΙ εκτος σερνονταν τα καμαρια σου?ΓΙΑΤΙ εντος που οι "κακοι οπαδοι" ηταν εξω σερνονταν τα καμαρια σου??Παρεπιπτοντως, εσυ δλδ αποδιδεις συμφωνα με αυτα που εταξες στην εταιρια μονο οταν εχεις το Ρωσιδι(και οχι Τοροσιδη)

στα 4 σκυμενο να σε περιποιειται?Μηπως πρωτα πρεπει να δουλεψεις και μετα να απαιτεις αυξηση?Μηπως τον Βυντρα τον λεγαμε νεο Σειταριδη οταν ηρθε μεχρι που μας εδειξε οτι ειναι νεος Θεοφυλακτος Νικολαιδης?

1)Δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει παρομοιωση.Μαλλον δεν ησουν και πολυ μελετηρος στο σχολειο

2)Στο μυαλο σου δηλ. φταει ο Γκεκας που δεν βγηκε η Λεβερκουζεν ευρωπη.Για σκεψου αν φετος ψαχνει για προπονητη η Λεβερκουζεν μπορεις να πας.Με τις γνωσεις σου θα την οδηγησεις σιγουρα σε τιτλους.

3)Οι γερμανοι μπορει να μην πετανε τα τελευταια χρονια αλλα σιγουρα μετρανε πολυ μα παρα πολυ

παραπανω απο εμας στην ευρωπη

Θυμιζω καποιους πιακτες που "φιλαθλοι" σαν και εσενα βριζανε και υστερα φωναζανε που εφευγαν

α)Μπορελι,Μινχ,Μπασινας( με τους Γκουμομπασιναδες οπως λεγατε)

4)Οσο για τον σκυμμενο στα 4 μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια

Δημοσ.
1)Δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει παρομοιωση.Μαλλον δεν ησουν και πολυ μελετηρος στο σχολειο
Δεν εχεις καταλαβει τον πατο σου, ετσι δεν ειναι?
2)Στο μυαλο σου δηλ. φταει ο Γκεκας που δεν βγηκε η Λεβερκουζεν ευρωπη.Για σκεψου αν φετος ψαχνει για προπονητη η Λεβερκουζεν μπορεις να πας.Με τις γνωσεις σου θα την οδηγησεις σιγουρα σε τιτλους.

Ναι, που ο Γκεκας εβαλε 30 γκολ φετος αλλα τα αλλα τα χαζα δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.Ρε τι γινεται, ε Κωστα μου?

3)Οι γερμανοι μπορει να μην πετανε τα τελευταια χρονια αλλα σιγουρα μετρανε πολυ μα παρα πολυ

παραπανω απο εμας στην ευρωπη

Που δλδ οποιος παιζει στο Ανοβερο ειναι καλυτερος απο οποιος παιζει στον Παναθηναικο ετσι?Αυτο δεν λες?

Θυμιζω καποιους πιακτες που "φιλαθλοι" σαν και εσενα βριζανε και υστερα φωναζανε που εφευγαν

α)Μπορελι,Μινχ,Μπασινας( με τους Γκουμομπασιναδες οπως λεγατε)

Μαρεσει που αφενος χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο, αφετερου πετας τα ονοματα του Μπορελι και του Μινχ ως καποιους ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΜΕ!!!Ο Θεος να σε φωτισει παλικαρι μου

Παρεπιπτοντως, Σιγκουρσον, Ιρισμετοφ, Ελιομαρ Καρβαλιο, Στραντλι, Κονσεισαο, Μπισκαν, Μποβιο, Μιτου, ΑΝτρις, Μαριτς need to go on?Ετσι για να ξερουμε ποιοι τα ακουσαν και τι σπουδαια καριερα εκαναν

4)Οσο για τον σκυμμενο στα 4 μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
Εισαι θεα αγαπη μου.
Δημοσ.
Δεν εχεις καταλαβει τον πατο σου, ετσι δεν ειναι?

Ναι, που ο Γκεκας εβαλε 30 γκολ φετος αλλα τα αλλα τα χαζα δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.Ρε τι γινεται, ε Κωστα μου?

Που δλδ οποιος παιζει στο Ανοβερο ειναι καλυτερος απο οποιος παιζει στον Παναθηναικο ετσι?Αυτο δεν λες?

Μαρεσει που αφενος χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο, αφετερου πετας τα ονοματα του Μπορελι και του Μινχ ως καποιους ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΜΕ!!!Ο Θεος να σε φωτισει παλικαρι μου

Παρεπιπτοντως, Σιγκουρσον, Ιρισμετοφ, Ελιομαρ Καρβαλιο, Στραντλι, Κονσεισαο, Μπισκαν, Μποβιο, Μιτου, ΑΝτρις, Μαριτς need to go on?Ετσι για να ξερουμε ποιοι τα ακουσαν και τι σπουδαια καριερα εκαναν

Εισαι θεα αγαπη μου.

Για τον Γκεκα μηπως λεω μηπως ξερεις οτι ψηφιστηκε δευτερος καλυτερος παικτης στην Γερμανια;Αλλα θα μου πεις τι ξερουν οι Γερμανοι απο μπαλλα μπροστα στους Ελληνες που εχουν κατακτησει τοσους ευρωπαικους τιτλους.Για τα υπολοιπα θα σου απαντησω με την ατακα του Γιαννη Ιωαννιδη " ο καθε κομπλεξικος που τον δερνει η γυναικα του ερχεται στο γηπεδο να βγαλει το αχτι του".Και κατι ακομα σκεψου τι στερηση εχεις ωστε να με βλεπεις ως θεα.

ΥΓ Δεν σε κατηγορω που δεν ξερεις απο μπαλλα σε κατηγορω απλως που δεν προσπαθεις να μαθεις.Περαστικα σου και καλη σου μερα.

Δημοσ.
Για τον Γκεκα μηπως λεω μηπως ξερεις οτι ψηφιστηκε δευτερος καλυτερος παικτης στην Γερμανια;Αλλα θα μου πεις τι ξερουν οι Γερμανοι απο μπαλλα μπροστα στους Ελληνες που εχουν κατακτησει τοσους ευρωπαικους τιτλους.Για τα υπολοιπα θα σου απαντησω με την ατακα του Γιαννη Ιωαννιδη " ο καθε κομπλεξικος που τον δερνει η γυναικα του ερχεται στο γηπεδο να βγαλει το αχτι του".Και κατι ακομα σκεψου τι στερηση εχεις ωστε να με βλεπεις ως θεα.

ΥΓ Δεν σε κατηγορω που δεν ξερεις απο μπαλλα σε κατηγορω απλως που δεν προσπαθεις να μαθεις.Περαστικα σου και καλη σου μερα.

O θειος μου ο νιντζα δερνει τον θειο σου γιατι ειναι νιντζα και πλουσιος και μενει στην Αμερικη

και ειναι και νιντζα

και μενει και στην Αμερικη

ΥΓ. Google τους πρωτους σκορερ της Μπουντεσλιγκα τα τελευταια 10 χρονια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...