Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τα έχω πάρει άσχημα με τις εφημερίδες λέω να σταματήσω το κράξιμο μέχρι να αρχίσουν να γίνονται μεταγραφές.

Ότι να'ναι, επίσης μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται κάθε καλοκαίρι οι ελληνικές ομάδες με τις τουρκικές (πχ Μπεσίκτας) να ενδιαφέρονται για τους ίδιους παίχτες? Αυτοί οι μάνατζερ τα κάνουνε όλα και για αυτό χάρηκα που στείλανε τον Ρότσα να πάει να ψάξει κανένα καλό παιχτάκι αλλά τον γράφουνε κανονικά. Αυτός ο Πιάτι και κανα δυο άλλοι που λέω πάω στοίχημα ότι θα είναι φοβεροί παίκτες και αξίζει το ρίσκο να τους φέρεις.

Στο μπασκετ ο Ολυμπιακός πήρε Βούισιτς μάλλον. Τόσο καιρό λένε για τις επιλογές που έχουν στο 5 και η πλάκα είναι ότι τώρα βρήκαν το πρώτο καθαρό πεντάρι! Ας ελπίσουμε να μην τους βγει κουτσός

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή τα έχω πάρει άσχημα με τις εφημερίδες λέω να σταματήσω το κράξιμο μέχρι να αρχίσουν να γίνονται μεταγραφές.

Ότι να'ναι, επίσης μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται κάθε καλοκαίρι οι ελληνικές ομάδες με τις τουρκικές (πχ Μπεσίκτας) να ενδιαφέρονται για τους ίδιους παίχτες?

Μαλλον γιατι σαν "υποληψη" τα δυο πρωταθληματα ειναι ιδια, δλδ ειναι το ιδιο το ποσο της "υπεραξιας" που πρεπει να δωσει η Γαλατα και μεις για να φερει τον Χ παικτη. Οποτε οποιος ειναι διατεθιμενος να ερθει Ελλαδα(με το υπερ-αζημιωτο φυσικα) λογικα θα ειναι και για Τουρκια και το αναποδο

Αυτοί οι μάνατζερ τα κάνουνε όλα και για αυτό χάρηκα που στείλανε τον Ρότσα να πάει να ψάξει κανένα καλό παιχτάκι αλλά τον γράφουνε κανονικά. Αυτός ο Πιάτι και κανα δυο άλλοι που λέω πάω στοίχημα ότι θα είναι φοβεροί παίκτες και αξίζει το ρίσκο να τους φέρεις.

Αποτι μαθαινω λαθος Πιατι κοιταμε, ο καλος εκλεισε(ο Παμπλο).Κατι σαν τον Λεντεσμα του γαυρου που ηταν ο λαθος Λεντεσμα

Δημοσ.

Αποτι μαθαινω λαθος Πιατι κοιταμε, ο καλος εκλεισε(ο Παμπλο).Κατι σαν τον Λεντεσμα του γαυρου που ηταν ο λαθος Λεντεσμα

Όλα περίμενα να τα δω σε αυτή την ομάδα αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε προσδοκία!

edit:

http://www.sport-fm.gr/article/135070

Φουλάρει για τον κράχτη. Α ρε ξύλο που θέλουνε από τους 6-8 παιχατράδες πήγαμε πάλι στον έναν κράχτη που τελικά μάλλον θα είναι κουτσός, στραβός με 5 εγγόνια

Δημοσ.

πάντα γινότανε αυτά.Θυμηθείτε την υπόθεση Ρομέρο που όλοι πιστεύαμε πως είναι ο Ρομέρο ο παιχταράς από την Λα κορούνια.

Κάτι μου λέει πως ότι κράχτη και να πάρουνε διαρκείας δεν πουλάνε.Πρέπει να πάρουνε 2-3 για να κινηθεί και να πιστέψει ο φίλαθλος-οπαδός.

Στο μπάσκετ τα βρήκαμε με τον Φώτση

Αυτός ο Αργεντίνος από τους πίστονς τι λέει? Δεν παρακολουθώ και πάρα πολύ ΝΒΑ.Λένε πως αν φύγει από εκεί θα έρθει σε εμάς.

Δημοσ.

Χερμαν και Ντελφίνο ακούγεται για τη θέση 3. Δεν τους έχω δει να παίζουν παρά ελάχιστα και πρέπει να είναι τελείως διαφορετικό στυλ.

Ο Ντελφίνο πιο πολύ για δυάρι μου κάνει, τριποντάκιας είναι απ'όσο ξέρω. Τον Χερμαν από το παγκόσμιο δεν τον θυμάμαι αλλά πρέπει να είχε κάνει πολύ καλά παιχνίδια.

Χρειαζόμαστε πάντως άλλο ένα 5άρι ειδικών αποστολών, Χατζηβρέττα σε πεντάρι δηλαδή αν υπάρχει πουθενά για να μην πάθουμε τα ίδια. Εκτός και αν φύγει ο Ζίζιτς ακόμα καλύτερα και πάρουν έναν καλύτερο

Δημοσ.
πάντα γινότανε αυτά.Θυμηθείτε την υπόθεση Ρομέρο που όλοι πιστεύαμε πως είναι ο Ρομέρο ο παιχταράς από την Λα κορούνια.

Κάτι μου λέει πως ότι κράχτη και να πάρουνε διαρκείας δεν πουλάνε.Πρέπει να πάρουνε 2-3 για να κινηθεί και να πιστέψει ο φίλαθλος-οπαδός.

Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.Αν οι Βγενόπουλοι μπήκαν απλώς γιά να πάρουν λίγη δημοσιότητα καί να ακολουθήσουν την μέχρι τώρα πολιτική Τζίγγερ την έχουν κάτσει.Γιατί αν δεν κάνουν δυό τρείς τουλάχιστον τρανταχτές μεταγραφές καί ψωνίσουν πάλι από λαϊκή κανείς δεν θα πατήσει στο γήπεδο.Εγώ πιστεύω ότι θα επενδύσουν αλλά με προσοχή.Είναι ψυχροί επιχειρηματίες καί δεν θα σκορπίσουν έτσι τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Απο τη μία σκέφτονται τα 2μύρια για ιβανσιτς και απο την άλλη κάνουν πρόταση για Ριέρα με 4εκ ευρώ το χρόνο.Δεν το κόβω να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο γιατί έχει ρήτρα περίπου στα 20εκ ευρώ.

Συμφωνώ πως πρέπει να γίνουν σοβαρές κινήσεις γιατί δεν περάσανε και λίγοι τουρίστες.

Δημοσ.

Καλά οι φήμες στις εφημερίδες τώρα είναι για να πουλήσουν διαρκείας. Για να φέρουν το Ριέρα συνολικά θέλουν πάνω από 20εκ.

Πάντως αμφιβάλλω αν θα φτάσουμε τα νούμερα του ΠΑΟΚ σε διαρκείας μέχρι να δούμε κάτι. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε είναι ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε Μάτος και Ίβανσιτς!

Δημοσ.

Φήμες για τον Μόρις της Μακάμπι http://www.superbasket.gr/?c=139&a=104403

Πολύ καλός παίχτης και αν τον πάρουμε θα δυναμώσουμε πολύ στους ψηλούς.

Υπογράφει και ο βεργίνης αλλά μάλλον θα πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ η στο Μαρούσι.

Τα πράγματα στο μπάσκετ πάνε θετικά μέχρι στιγμής και δυναμώνουμε σε θέσεις που είχα πρόβλημα πέρσι.

Δημοσ.
Φήμες για τον Μόρις της Μακάμπι http://www.superbasket.gr/?c=139&a=104403

Πολύ καλός παίχτης και αν τον πάρουμε θα δυναμώσουμε πολύ στους ψηλούς.

Υπογράφει και ο βεργίνης αλλά μάλλον θα πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ η στο Μαρούσι.

Τα πράγματα στο μπάσκετ πάνε θετικά μέχρι στιγμής και δυναμώνουμε σε θέσεις που είχα πρόβλημα πέρσι.

Ο Μόρρις δεν είναι καλός παίκτης. Είναι το καλύτερο 4άρι της Ευρωλίγκας για το 2008. Άν έρθει, μαζί με Πέκοβιτς, Μπατίστ, Φώτση, Τσαρτσαρή, ετοιμαστήτε και για Σούπερ χρονιά Σάρας.

Δημοσ.

Το ποιος θα προτωπαίζει νομίζω το λέγαμε και πέρσι με τους περιφερειακούς.Ασχετα που δεν είχαμε 3άρι της προκοπής και παίζανε όλοι μαζί.Με τόσα ματς που έχει η κάθε χρονιά μια χαρά θα μοιράζετε ο χρόνος.Από να την πατήσουμε και να μείνουμε πάλι χωρίς ψηλό καλύτερα να μας περισσεύει και ένας.

Θα συμφωνήσω με τον KWSN_Men πως αν έρθει θα κάνει σούπερ χρονιά ο Σάρας.

Δημοσ.
Μετά όμως έχουμε τρία τεσσάρια πρώτης γραμμής, και ποιός θα πρωτοπαίζει!

Πραγματικά. Πρόβλημα. :eek:

Κρατήστε το Ζίζιτς!

Δημοσ.

Συνέντευξη Σισκά στην Εξέδρα

Εχει ενδιαφέρον αυτό

-Και πέρυσι υπήρχε όρος στο συμβόλαιό σου σχετικά με την αποδέσμευση από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και ενεργοποίησες. Η άποψη μάλιστα που βγήκε προς τα έξω είναι ότι δεν άφησες περιθώρια στους πρωταθλητές Ελλάδος να το σκεφτούν ή και να «ματσάρουν» την προσφορά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

"Αυτό δεν είναι αλήθεια! Ο Παναθηναϊκός είχε ενημερωθεί από τον εκπρόσωπό μου σχετικά με το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ αμέσως μετά το Φάιναλ Φορ που κατακτήσαμε στην Αθήνα και αν ήθελε θα με είχε κρατήσει. Γιατί εγώ ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό και πιστέψτε με, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα".

-Θα μπορούσες να αναλύσεις περισσότερο την τελευταία φράση σου;

"Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Απλούστατα, μου άρεσαν τα πάντα στον Παναθηναϊκό, ο κόουτς, οι συμπαίκτες μου, η Αθήνα. Είχαμε κατακτήσει και τους τρεις τίτλους και είχε αναπτυχθεί τρομερή χημεία στο παρκέ. Η κατάσταση για μένα ήταν τέλεια, πώς να το πω; Και επαναλαμβάνω ότι αν με ήθελαν στον Παναθηναϊκό, θα έμενα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πέρασα άσχημα στην ΤΣΣΚΑ με την οποία κατακτήσαμε σχεδόν τα πάντα".

Αυτό τον αν ήθελε θα με κρατούσε τι εννοεί ο ποιητής? Κάνει κωλοτούμπες η μου φαίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...