Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα κι Αλεχάντρο έβγαλε εκνευριζμένος την κορδέλα από τα μαλλιά και έφυγε με δάκρυα στα μάτια για τα αποδυτήρια...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πείτε μου ότι ανατρίχιασε κι άλλος από την ηδονή....

όλοι όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο.Ακόμα και οι αντίπαλοι.Καλύτερα να βλέπω 10 βύντρα παρά ένα τζιώλη.

Δημοσ.

Επιτέλους βρέθηκε και ένας προπονητής που κατάλαβε ότι ο κοτσιδάκιας είναι για τον πάγκο. Ξέρουμε πότε είναι το επόμενο φιλικό? Ο Ρουκάβινα δε σας θυμίζει από τεχνική Σαν Μαρτεάν? Η ενέργεια που έκανε στο γκολ φοβερή

Δημοσ.
Επιτέλους βρέθηκε και ένας προπονητής που κατάλαβε ότι ο κοτσιδάκιας είναι για τον πάγκο. Ξέρουμε πότε είναι το επόμενο φιλικό? Ο Ρουκάβινα δε σας θυμίζει από τεχνική Σαν Μαρτεάν? Η ενέργεια που έκανε στο γκολ φοβερή

Ρε παιδιά παίζει κάνα βιντεάκι γιατί δεν το είδα?

Α, επίσης λένε ότι εξετάζουμε τον Χέσκεϊ

Δημοσ.

Και ο Τζιώλης σιγά σιγά ας κάνει καμμιά 20ριά μέτρα προς τα πίσω.... να γίνει επιτέλους στόπερ! Χρόνια το φωνάζω....

(και ας μη συμφωνει ο καρπετόπουλος)

Δημοσ.

Ο Τζιώλης θα πρέπει να κάνει καμιά εικοσαριά μέτρα προς τα πλάγια από εκεί που πάιζει. Κατευθείαν στη φισούνα για τα αποδυτήρια

Δημοσ.

Μην ανησυχείτε παίδες.Ο Τεν Κάτε είναι γάτα καί θα τη βρεί τη λύση.Τέρμα η ασυλία καί οι κουτοπονηριές ορισμένων.Ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, πάει έγινε.Κάι μόνο ότι ο Παπαδόπουλος ήταν αρχηγός τού Παναθηναϊκού καί τώρα δεν μπορεί ούτε να κλωτσήσει μπάλλα στην προπόνηση δείχνει πόσο έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα.Από κεί πού ξεκινούσε ο Παπ καί ο Μόρρις βασικοί καί αναντικατάστατοι, τώρα ξεκινούν πρώτοι αυτοί να πιάνουν την καλύτερη θέση στον πάγκο με... θέα Άμα αυτό δεν είναι υγεία πείτε μου εσείς τι είναι.Καί μόνο αυτό (πού δεν γίνεται κάθε μέρα σε μιά ομάδα) δείχνει ότι δεν άλλαξαν απλά μερικά πράγματα αλλά θα αλλάξουν όλα τα πράγματα.Κάτι Τζιωλάκια, Μαντζιούλια, Βυντρούλια προσπαθούν να πάρουν χάρη αλλά φαίνεται πως είναι σαν τις τελευταίες ανάσες των μελλοθανάτων.Το μάτι τού Ολλανδού βλέπει πολύ μακριά.Καί είναι βέβαιο ότι θα κάνει φίλους του μόνο όσους ιδρώνουν πρταγματικά γιά την φανέλα.Το δήλωσε άλλωστε.Είμαστε μιά οικογένεια καί θα έχει πρόβλημα όποιος διαρρέει στον τύπο μυστικά μας, καί ότι όποιος δεν μαρκάρει λυσσασμένα δεν έχει θέση στην ομάδα.Γιά να πω την αλήθεια εμένα με φοβίζει λίγο η φάτσα καί το ύφος του.Αλλά με την προχωρημένη σήψη πού υπήρχε μόνο ένας αδίστακτος χειρουργός χωρίς αισθήματα θα μπορούσε να κάνει την δύσκολη επέμβαση στην ομάδα.

Άπό ακροατή τού sport-fm μεταφέρω διάλογο.

Άκουσε καί καλά στα ποδοσφαιρικά στέκια ότι ο ο Τεν Κάτε ζήτησε την απομάκρυνση τού Παπαδόπουλου βλέποντας μία καί μόνη φάση.Το πέναλτυ πού έχασε στο Καραϊσκάκη.Άνθρωποι λέει χωρίς αυτοπεποίθηση δεν έχουνθέση στην ομάδα.Με τον βασικό σου αντίπαλο πρέπει να είσαι αλάνθαστος.Εγώ δεν πιστεύω να έγινε έτσι αφού ο καθένας μπορεί στα ραδιόφωνα να ισχυρίζεται ό,τι θέλει.Θα ήταν εξ άλλου πολύ τρελός ο Τεν Κάτε αν από μία καί μόνη φάση πετούσε ένα ποδοσφαιριστή.Ασφαλώς καί θα είδε πολλά στραβά στα βίντεο πού τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.Εγώ θα μπορούσα να δεχτώ ότι επειδή μετά από ένα τρέξιμο ο Παπαδόπουλος αν το έχετε προσέξει σταματάει καί βάζει κατάκοπος τα χέρια στην μέση όπως ακριβώς η γερόντισα γιαγιά μου θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος αποπομπής.Αφού ο Τεν έχει ζητήσει συνεχές πρέσσινγ χωρίς σταματημό.

Τον Μόρρις τον έφαγε ο Πολωνός της Ξάνθης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...