Nemo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Το Dreamfall, η συνεχεία του μοναδικού The Longest απέκτησε official site :http://www.dreamfall.comοπου μπορείτε να θαυμάσετε τις πρωτες εικονες & artworks απο το παιχνιδι .Δημιουργός ποια άλλη απο την Funcom ,εκδότης όμως αυτην την φορά ειναι η Micro Application.Στο Dreamfall η ιστορια ξεκιναει το 2219 στο Marocco οπου ενας απο τους χαρακτηρες-πρωταγωνιστες εμπλέκεται σε μια συνωμοσία που εκτυλίσσεται για αιώνες τώρα, διαμεσω <<παράλληλων>> κόσμων . Θα εχετε υπο τον ελεγχο σας την April Ryan, πρωταγωνιστρια του πρωτου L.Journey, την Zoe Castillo (με την οποια ξεκιναει η ιστορια), και τον Kianτων οποιων τα πεπρωμενα θα διασταυρωθουν μεσω διαφορετικων- παραλληλων συμπαντων-διαστασεων .Αναμενεται το Φθινοπωρο του 2005 σε PC οσο και Xbox.
privateer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Funcom has released a new movie trailer for Dreamfall: the Longest Journey, showing off their 3D adventure sequel in development. http://www.3dgamers.com/games/dreamfall/downloads/
DimAslan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Είχε βγει νομίζω ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών... Νομίζω και μέσα στα fora του Insomnia το είχαμε βγάλει ένα από τρια καλύτερα adventures ever! Εγώ έτυχε να το βρω και το αγόρασα πάμφθηνα original, καθώς και το Amerzone... Θεϊκό κι εκείνο... Το περιμένω πως και πως...
privateer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Dreamfall: The Longest Journey preview http://www.firingsquad.com/games/dreamfall_preview/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ελαφρώς -έως πολύ- offtopic, αλλά επειδή αναφέρατε το original, μήπως ξέρει κανείς αν το Longest Journey τρέχει σε XP; Ευχαριστώ
panther_512 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ναί, τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έπαιζα (για 5η φορά) πρίν από κάνα 3-μηνο.
blueviper Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 5MB κατέβασα με το 56αράκι και χωρίς να τις δω όλες...χαλάλι του. Ήδη μου τρέχουν τα σάλια. Ελπίζω μονάχα να μην έχουν διογκωθεί τόσο πλέον οι προσδοκίες που κάτι πολύ καλό, δε θα μοιάζει αρκετό.
panther_512 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά δεν κρατιέμαι. Είδα και τα trailers και έχω κατενθουσιαστεί. Έστω και λίγο από τη μαγεία του πρώτου να έχει, θα είναι εξαιρετικό. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν θα είναι καθαρόαιμο point-&-click adventure..
msnhulk Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ego pisteuo pos tha ksesikosei olous tous adventurades.Prepei na einai poli kalo. Elpizo na min iparxei kanena mia action skini giati opos blepo stin 9ti fotografia moy erxete kateftian sto mialo oti prepei na min einai ena filoko plasma
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Dreamfall review Δυστυχώς το IGN απογοητεύτηκε πολύ από το παιχνίδι. Το gameplay για τα μπάζα. Γενικό συμπέρασμα: Το πολυαναμενόμενο sequel του αγαπημένου μας Longest Journey είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται εξ'ολοκλήρου σε βιβλιοφάγους, μιάς και το μόνο ωραίο είναι οι τεράστιοι διάλογοι και η ιστορία. Κρίμα, τόσα χρόνια αναμονής για ένα τέτοιο αποτέλεσμα...
Exoskeletor Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 pounto pounto pounto. poune poune ? pou to perno pou eine? kante akrh diko mou eine, mh to akoumpisi kaneis#$#$%$^ OOxi re pedia ti simperasma eine ayto. mou kopikan ta podia. gamo ta kolo3d tous gamo
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Το διάβασες το review? Είναι πολύ απογοητευμένοι, βασικά σχεδόν τσατισμένοι μιάς και ο τύπος που έγραψε το review το περίμενε το παιχνίδι πώς και πώς όπως όλοι όσοι γουστάραμε το πρώτο. Γιατί δεν το αφήσανε το ριμάδι να είναι point n click adventure? Έπρεπε να πειραματιστούνε και ειδού τα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα