Προς το περιεχόμενο

K700i -> K750i or W810i ?


Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι κάτοχος του K700i εδώ και 2 περίπου χρόνια. Εκτός από 1-2 μικροπροβλήματα η συσκευή είναι διαμάντι. Τώρα ήρθε η στιγμή για μια καινούργια σύνδεση και ένα νέο προβληματισμό για το αν θα επιλέξω το ήδη δοκιμασμένο K750i ή το σχετικά νέο W810.

 

Η κύρια διαφορά τους εκτός από την αισθητική άποψη του καθενός είναι ότι το ένα έρχεται με 64ΜΒ Stick ενώ το άλλο με 512ΜΒ. Μια διαφορά που υπολογίζεται το πολύ σε περίπου €30. Με πάγιο οι καλύτερες τιμές που έχω βρει τις δυο συσκευές διαφέρουν περίπου €80...

 

Όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή η προτροπή σου. Το K800i/K790i δεν το είχα συμπεριλάβει στις υπ'όψιν συσκευές αφού νόμιζα πως θα βγουν από φθινόπωρο και μετά... Μάλλον το W810i το βγάζω από το shortlist αφού δεν έχει από ό,τι είδα κάλυμα για το φακό της κάμερας κάτι που από το Κ700i έχω δει πως χρειάζεται.

 

Μέσα σ'όλα τα stick της μνήμης έχουν γίνει αρκετά φθηνά, οπότε και το μεγάλο πλεονέκτημα του W810i με το stick των 512ΜΒ ίσως να μη γέρνει την πλάστιγγα τόσο πολύ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΩΧ Παναγία μου... Έφτασε το Κ800!!!...

 

http://tech.1000s.gr/catalog/product_info.php?products_id=3564

 

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς και δεν το έχω βρει πουθενά αλλού, αλλά εδώ το W810 έχει πάρει ήδη την κάτω βόλτα. Πιστεύω το ίδιο θα συμβεί μόλις το Κ800 το φέρουν και περισσότερα shops.

 

Αλλήθεια Memory Stick Micro (M2) έχει βρει κανείς σε ελληνικά shops και αν ναι, πόσο πάει περίπου το 1GB? Βρήκα στη Γερμανία μόνο και αναρωτιέμαι τι γίνεται και δεν έχουν τα ελληνικά shops.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα είναι κάτι 2 look forward to, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν αφού είναι smartphone σίγουρα αρκετά πιο πλατύ από τα W810, K800 με πολύ συμαντική έλλειψη αυτή της κάμερας... Έλεος!

 

Και δεν έπερνα το Nokia N91...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας