Προς το περιεχόμενο

τι θα θελατε να κανετε πριν πεταξετε μακρια απο αυτον τον κοσμο

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να δειπνήσω με την Παμελα, μέσα στον ISS με θέα την Γη και μετά αχαλινωτο sex.

Αν μιλάς για την φουσκωτή την Anderson,μετά στάνταρ θα αποδημήσεις εις Κύριον!Ρε σύ,αυτή εχει ηπατίτιδα!!!:oops: :confused:

Δημοσ.

κοίτα αυτό που ήθελα από όταν ήμουν 11 και ακόμα το θέλω

είναι να πεθάνω πριν σαπίσω(δεν γουστάρω να είμαι χούφταλο και να έχω την ανάγκη τριών)

και το βασικότερο πάνω σε 2 ρόδες τελικιασμενες...χωρίς πόνο χωρίς tpt μπαμ και έξω...

τώρα για το πριν την διαδρομή...θα ήθελα να δω την ζωή μου με τις αντίθετες επιλογές από ότι έκανα.... αυτό σημαίνει πολλά αλλα το αφήνω για μένα ;)

Δημοσ.
κοίτα αυτό που ήθελα από όταν ήμουν 11 και ακόμα το θέλω

είναι να πεθάνω πριν σαπίσω(δεν γουστάρω να είμαι χούφταλο και να έχω την ανάγκη τριών)

και το βασικότερο πάνω σε 2 ρόδες τελικιασμενες...χωρίς πόνο χωρίς tpt μπαμ και έξω...

)

Πολυ σωστος .και εγω ελπιζω οταν αρχισω να πεφτω να αφησω την τελευτεα μου πνοη

Δημοσ.
Να πάω σε μια τοποθεσία πάνω στον πλανήτη η οποια να είναι "παρθένα" (δηλαδή απάτητη και ανεξερεύνητη).

το πιασατε το υποννοουμενο :P

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν πονηρά λόγια, μόνο πονηρές σκέψεις... :P

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να πεθάνω κάνοντας [sENSORED] με [RANDOM NUMBER > 1] φωτομοντέλων...

Κοινώς, με το χαμόγελο στα χείλη.

Δημοσ.
Τιποτα συγκεκριμενο, απλα να εχω τη αισθηση του χορτατου, και να φυγω ηρεμα.

Συμφωνω με το παληκαρι!

Δημοσ.
Δεν υπάρχουν πονηρά λόγια' date=' μόνο πονηρές σκέψεις... :P

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να πεθάνω κάνοντας [i'][sENSORED][/i] με [RANDOM NUMBER > 1] φωτομοντέλων...

Κοινώς, με το χαμόγελο στα χείλη.

σωστος για τις πονηρες σκεψεις.μπα αμα πας με φωτομοντελα δεν θα υπαρχει το αισ8ημα.8α ειναι πολυ ........

Δημοσ.

Ποιό αίσθημα ρε, για αίσθημα τις θέλει νομίζεις?

Γενικά εσύ μου φαίνεσαι ευαισθητούλι με αρκουδάκια και φουσκωτούληδες, οπότε υπάρχει μια διάσταση απόψεων με τον bad ;ppp

Δημοσ.
Ποιό αίσθημα ρε' date=' για αίσθημα τις θέλει νομίζεις?

Γενικά εσύ μου φαίνεσαι ευαισθητούλι με αρκουδάκια και φουσκωτούληδες, οπότε υπάρχει μια διάσταση απόψεων με τον bad ;ppp[/quote']

χαχα.8α βαρε8εις μετα.8α γινει οπος με τους πρωταγωνιστες στις ταινιες χχχ.για να παρεις μπροστα 8α περναει μια ωρα.χαχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...