corsakias Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Να δειπνήσω με την Παμελα, μέσα στον ISS με θέα την Γη και μετά αχαλινωτο sex.
Tenshi Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Να δειπνήσω με την Παμελα, μέσα στον ISS με θέα την Γη και μετά αχαλινωτο sex. Αν μιλάς για την φουσκωτή την Anderson,μετά στάνταρ θα αποδημήσεις εις Κύριον!Ρε σύ,αυτή εχει ηπατίτιδα!!!:oops:
corsakias Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ναι?δεν το ξερα, περαστικά της. θα βρώ άλλα γκομενα, αρκεί να καταφέρω να "κλείσω" τραπεζι σε παραθυρο.
blackwar Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Να πάω σε μια τοποθεσία πάνω στον πλανήτη η οποια να είναι "παρθένα" (δηλαδή απάτητη και ανεξερεύνητη).
BIAP Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Τιποτα συγκεκριμενο, απλα να εχω τη αισθηση του χορτατου, και να φυγω ηρεμα.
Dark_son20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 κοίτα αυτό που ήθελα από όταν ήμουν 11 και ακόμα το θέλω είναι να πεθάνω πριν σαπίσω(δεν γουστάρω να είμαι χούφταλο και να έχω την ανάγκη τριών) και το βασικότερο πάνω σε 2 ρόδες τελικιασμενες...χωρίς πόνο χωρίς tpt μπαμ και έξω... τώρα για το πριν την διαδρομή...θα ήθελα να δω την ζωή μου με τις αντίθετες επιλογές από ότι έκανα.... αυτό σημαίνει πολλά αλλα το αφήνω για μένα
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 κοίτα αυτό που ήθελα από όταν ήμουν 11 και ακόμα το θέλω είναι να πεθάνω πριν σαπίσω(δεν γουστάρω να είμαι χούφταλο και να έχω την ανάγκη τριών) και το βασικότερο πάνω σε 2 ρόδες τελικιασμενες...χωρίς πόνο χωρίς tpt μπαμ και έξω... ) Πολυ σωστος .και εγω ελπιζω οταν αρχισω να πεφτω να αφησω την τελευτεα μου πνοη
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Να πάω σε μια τοποθεσία πάνω στον πλανήτη η οποια να είναι "παρθένα" (δηλαδή απάτητη και ανεξερεύνητη). το πιασατε το υποννοουμενο
BadBoy Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δεν υπάρχουν πονηρά λόγια, μόνο πονηρές σκέψεις... Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να πεθάνω κάνοντας [sENSORED] με [RANDOM NUMBER > 1] φωτομοντέλων... Κοινώς, με το χαμόγελο στα χείλη.
clarice Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Τιποτα συγκεκριμενο, απλα να εχω τη αισθηση του χορτατου, και να φυγω ηρεμα. Συμφωνω με το παληκαρι!
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δεν υπάρχουν πονηρά λόγια' date=' μόνο πονηρές σκέψεις... Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να πεθάνω κάνοντας [i'][sENSORED][/i] με [RANDOM NUMBER > 1] φωτομοντέλων... Κοινώς, με το χαμόγελο στα χείλη. σωστος για τις πονηρες σκεψεις.μπα αμα πας με φωτομοντελα δεν θα υπαρχει το αισ8ημα.8α ειναι πολυ ........
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Ποιό αίσθημα ρε, για αίσθημα τις θέλει νομίζεις? Γενικά εσύ μου φαίνεσαι ευαισθητούλι με αρκουδάκια και φουσκωτούληδες, οπότε υπάρχει μια διάσταση απόψεων με τον bad ;ppp
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Ποιό αίσθημα ρε' date=' για αίσθημα τις θέλει νομίζεις?Γενικά εσύ μου φαίνεσαι ευαισθητούλι με αρκουδάκια και φουσκωτούληδες, οπότε υπάρχει μια διάσταση απόψεων με τον bad ;ppp[/quote'] χαχα.8α βαρε8εις μετα.8α γινει οπος με τους πρωταγωνιστες στις ταινιες χχχ.για να παρεις μπροστα 8α περναει μια ωρα.χαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.