Fozzy Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Eγω ήθελα να γίνω φυσικός, αλλα ευτυχώς μου πέρασε! (no-offence στους φυσικούς) PS: marios1957 εκτος απο τους ανθρωπους, τα δελφινια ειναι τα μονα αλλα ζωα που κάνουν σεξ όλο το χρόνο, όχι μόνο για λόγους αναπαραγωγής, αλλα για ευχαρίστηση
Luxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 οπως ειπα και αλλου θα παω στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. δλδ ευχομαι να παω εκει, γιατι δεν διαβαζω καθολου τωρα τελευταια!! 19 ημερες μεινανε..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Απ'ότι θυμάμαι, πολύ πολύ μικρός ήθελα να παίζω τέννις (μέχρι περίπου τρίτη - τετάρτη δημοτικού). Κάπου στην 5η δημοτικού μπήκε η μουσική στη ζωή μου και η ηθοποιία. Ένα από τα δύο ήθελα να γίνω και όλα τα επόμενα χρόνια, και ακόμα και σήμερα δεν ξέρω αν έκανα καλά που τελικά επέλεξα (ή καλύτερα επιλέχθηκε από μόνο του) το πρώτο. Παρ'όλα αυτά, όταν βρίσκω και καμιά ερασιτεχνική ομάδα, παίζω και λίγο θέατρο, αλλά η ζωή μου περιστρέφεται μέρα-νύχτα γύρω από τη μουσική.
random Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Πολυ μικρός ήθελα να γίνω Αστροναύτης. Μας τελείωσε οταν έμαθα οτι τέτοιους είχαν μόνο οι Αμερικάνοι και οι Σοβιετικοί, και οτι οι δουλειά τους αφορά μονο ερευνητικούς σκοπους και δεν υπήρχαν καταδιωκτικά X-wing και πιστόλια laser Μετά ηθελα να γίνω πιλότος αεροσκαφών..... μας τελείωσε οταν μου βρήκαν αχρωματοψία, και η απογοήτευσή μου τελείωσε επίσης οταν έμαθα τι βάσεις έχει η Ικάρων, και τι πραγματικά σημαίνει να είσαι μονιμάς στις ενοπλες δυνάμεις. τι ανακούφιση! Ποτε δεν ειχα σκεφτεί να κάνω επάγγελμα σχετικό με πληροφορική, γιατι νόμιζα οτι προγραμματισμός σημαίνει ατελείωτους υπολογισμούς σε δυαδικό σύστημα και υπερεξελιγμένα σουπερδύσκολα μαθηματικά Οποία πλάνη! Φυσικά κατα καιρούς, ονειρευόμουν μια σειρά κοινότοπων επαγγελμάτων/ιδιοτήτων καταδικασμένων σε αδιέξοδο, οπως Αόρατος, Πλούσιος, Δοκιμαστής στρωμάτων, και ΤζήνΜαν (κατι σαν σούπερμαν, αλλα με τζήν βερμούδα και σαγιονάρα αντι για κόκκινα σώβρακα και μπέρτα). πολύ γρήγορα, πρίν "μεγαλώσω", κατάλαβα οτι πιό μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να σταματήσω να μεγαλώνω. ...αλλα αυτό το ξεφτυλισμένο το τζίνι μάλλον έχασε τη διεύθυνσή μου, που θα πάει, κάπου θα το πετύχω. θα το σκίσω!
marios1957 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ....εκτος απο τους ανθρωπους, τα δελφινια ειναι τα μονα αλλα ζωα που κάνουν σεξ όλο το χρόνο, όχι μόνο για λόγους αναπαραγωγής, αλλα για ευχαρίστηση
marios1957 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μάριε θέλω αυτόγραφο. Προτιμώ την επόμενη φορά που θα γίνει μάζεμα να σου δώσω του R.Cob τα σκιτσάκια...
Sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 οπως ειπα και αλλου θα παω στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. δλδ ευχομαι να παω εκει, γιατι δεν διαβαζω καθολου τωρα τελευταια!! 19 ημερες μεινανε.. Κουράγιο φίλε, βάλε τα δυνατά σου, είναι μία δύσκολη φάση που όλοι την περάσαμε και να θυμάσαι πως η ζωή κανενός δεν κρίθηκε από αυτό.
Luxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Κουράγιο φίλε, βάλε τα δυνατά σου, είναι μία δύσκολη φάση που όλοι την περάσαμε και να θυμάσαι πως η ζωή κανενός δεν κρίθηκε από αυτό.Σε ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σου λογια φιλε μου.
nmtray2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ...αλλα αυτό το ξεφτυλισμένο το τζίνι μάλλον έχασε τη διεύθυνσή μου' date=' που θα πάει, κάπου θα το πετύχω. θα το σκίσω![/quote'] Για στειλε μου την διευθυνση σου. Να δουμε αν γινεται τιποτα. Αν μαζευτουμε πολλοι, ισως κατι καταφερουμε. Για τα αλλα, οι γονεις μου παντα μου με δασκαλευαν να λεω οτι θελω να γινω πολιτικος μηχανικος. Αλλα εγω ελεγα μηχανοδηγος στα τρενα. Μια φορα τους ακουγα να συζητανε να με πανε σε ψυχολογο. Μετα ελεγα οτι θελω να γινω οδηγος ασθενοφορου αλλα ουτε τοτε με πηγανε. Κατεληξα μουσικος (αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να παω τωρα)
isim Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Εγω παντως απο τοτε που επιασα ηλεκτρονικο υπολογιστη στα χερια μου ηξερα οτι ηθελα να γινω προγραμματιστης...ετσι μετα απο σπουδες εγινε το ονειρο μου πραγματικοτητα και τωρα πλεον κανω την δουλεια που ονειρευομουνα απο μικρος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μα καλά κανένας δεν ήθελε να γίνει επιστήμονας και να κάνει κάτι καλο για την ανθρωπότητα?Που καταντήσαμε,ντροπή μας...
Highlander Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μα καλά κανένας δεν ήθελε να γίνει επιστήμονας και να κάνει κάτι καλο για την ανθρωπότητα?Που καταντήσαμε,ντροπή μας... [offtopic] Έχεις την εντύπωση πως θα τον αφήσουν ; Αν κάποιος βρει το φάρμακο για τον καρκινο το πιο πιθανό είναι να δει τα ραδίκια ανάποδα πολύ σύντομα και να πούνε ότι τελικά ήταν fake για να μαζεύει λεφτά από ανυποψίαστους ! Όλα για το χρήμα !! :twisted: :twisted: :twisted: [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.