Προς το περιεχόμενο

Γρίφος..... για ζωόφιλους και μη !

mxpert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ερώτημα που μου κόστισε 4 ώρες ψάξιμο στο Internet σήμερα ήταν το εξής:

---Πόσα είναι τα κατοικίδια της χώρας ???

......απάντηση δεν πήρα !

έχεις κανείς καμιά ιδέα ?

ευχαριστώ

Δημοσ.
τι είδους κατοικίδια;

ποιά χώρα;

βασικά όλα τα κατοικίδια.... αν και θα είμαι ευχαριστημένος και μόνο με τα σκυλόγατα......

της Ελλάδας !

Δημοσ.
Σε τι θα σε βοηθήσει αν το μάθεις ?

μέρος πανεπιστημιακής μελέτης......

μην περιμένετε και λεφτά !!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

---Πόσα είναι τα κατοικίδια της χώρας ???

Περιπου 10,000,000 and counting

(με κάποιες φωτεινές εξερέσεις μερικών χιλιάδων ατόμων)... :twisted:

Το λέει καθαρά στο νετ!

ΕΛΛΑΔΑ,ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ: 10.000.000

Δημοσ.

Αν ρίξεις μια ματιά στην "μικρή Ελλάδα" της γειτονιάς σου, τότε θα διαπιστώσεις ότι τα κατοικίδια αντιστοιχούν 1, για κάθε 20 οικογένειες. Βέβαια μπορείς το ίδιο εύκολα να διαπιστώσεις ότι τα αδέσποτα αντιστοιχούν σε περισσότερα από 1 ανά οικογένεια.

Άρα όπως λέει και ο παραπάνω φίλος τα κατοικίδια -ουπς συγνώμη- τα ζώα, είναι κάτι λιγότερο από 10.000.000

Υ.Γ

Σήμερα το απόγευμα ώρα 5:30, ένα κατοικίδιο με μαύρο corsa, πέρασε μπροστά από το στενάκι που μένω με περισσότερα από 70km την ώρα. Τα 15 παιδάκια που έπαιζαν παραπλεύρως του δρόμου ήταν τυχερά, αλλά το ίδιο τυχερή δεν ήταν μια φίλη μου που εκείνη την ώρα ερχόταν στην αυλή μου πιθανότατα για να φάει, που σίγουρα ήταν πιο άνθρωπος από τον άνθρωπο με το μαύρο αυτοκίνητο.

Ήταν λίγο μικρότερη του ενός έτους, όσο περίπου δηλαδή ο μέσος όρος ζωής ενός αδέσποτου στην Ελλάδα. Αφού τρίκλισε για 2 βήματα έμεινε με τα μάτια ανοικτά κοιτώντας την άσφαλτο. Ίσως να αναρρωτήθηκε γιατί γεννήθηκε σ' αυτήν την χώρα, όπου τα κατοικίδια με τα αυτοκίνητα ούτε καν σταματούν να μαζέψουν το πτώμα, ακόμα κι αν το έχουν χτυπήσει μπροστά σε 15 παιδάκια.

Το πρόβλημα είναι πως άφησε 3 νεογέννητα (ούτε τα μάτια έχουν ανοίξει), αλλά που όπως διαπίστωσα ευτυχώς τρώνε από το μπιμπερό.

Όποιος -τυχών- άνθρωπος αυτής της χώρας ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει με το [email protected] και θα του πάω το γατάκι αυτοπροσώπως.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Aigeas η ιστορία σου είναι συγκινητική! Κάποτε ευχόμουν να μην δω ποτέ μου αυτοκίνητο να χτυπάει γάτα! Τελικά το είδα! Δεν μπορώ να περιγράψω τα αισθήματά μου, αλλά όταν είδα τα ματάκια της γάτας να'ναι θλιμμένα -είναι απίστευτο το πως ένα ζώο εκφράζεται όταν ζητά βοήθεια με τα μάτια. Έκλαψα, την χάϊδεψα και "έφυγε"! Βλέπεις η καημένη προσπαθούσε να περάσει απέναντι και ο ασυνείδητος 'τυφλός' οδηγός με υπερβολική ταχύτητα την χτύπησε και την 'πέταξε' στην άκρη του πεζοδρομίου. :cry:

Αν και συντοπίτες, δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Η γειτονιά μου είναι ...γατοσκυλογειτονιά (η απέναντι μου έχει 4 γάτες και 2 σκυλιά, ο διπλανός της 2 σκυλιά και ο διπλανός μου 10 γάτες... ) και εγώ έχω ωδικά! :neutral:

Δημοσ.

Μαρία λυπάμαι που θα σε... πληγώσω αλλά δεν είμαστε συντοπίτες. Λόγω της μετανάστευσης της βιομηχανίας σε Οινόφυτα-Σχηματάρι, αναγκάστηκα να μεταναστεύσω κι εγώ.

Τα γατάκια τα παραδίδω και εκτός Χαλκίδας, οπουδήποτε στην Αττική.

Δημοσ.
Περιπου 10' date='000,000 and counting

(με κάποιες φωτεινές εξερέσεις μερικών χιλιάδων ατόμων)... :twisted:

Το λέει καθαρά στο νετ!

ΕΛΛΑΔΑ,ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ: 10.000.000[/quote']

:mrgreen: σωστό και αυτό !:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...