Mystirios Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Eixa agorasei ena 3+1 mines paketo sparknet pou an de me apata h mnhmh mou lhgei stis 12/5. Sto site ths sparknet , auto de mporo na to tsekaro pleon afou de leitourgei. Opos kai na xei , epeidi proti fora bazo dsl , otan lhxei tha prepei ego na pao na kano apenergopoiisi tis grammis i tha ginei automata ? (opos to parei kaneis to automata :-? ) Epeidi mallon tha xanabalo kana 3mhno paketaki eimai ligo mperdemenos.An yparxei kaneis na me xemperdepsei , kalodexoumenos
Donacgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 den xero pos einai stin sp[arknet. pantos stin HOL prepei na kaneis esy diakopi prin peripou 1 mina! Oso gia to 3+1 den xero an isxiei esy xereis giati stin HOL to simvoleo einaigia 1 xrono
wild__king Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 File sorry kiolas alla kai esi opos kai ego tin patises!!! I sparknet mallon falirise kai den leitourgei pleon kai den tha ksanaleitourgisei!!! ego eixa mia sindesi dsl tis sparknet kai mia mera , me kopsane kai apo tote tpta !! entometaxi oute enimerosi oute tpta! pali kala pou se petixe sto telos tis sindesis sou !! ego mono miso mina apo tous 4 katafera na tin xrisimopoiiso kai ta lefta distixos den epistrefontai!!
eliask Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 ma tous pelates tis sparknet den tous pire i tellas ? Ego etsi nomizo opote mallon me aytous prepei na milisete ....
wild__king Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Den tous pire! prosorina tha parexei ipiresies internet mexri tis 15 tou mai! meta telos. Katalavate , gia marketing dldi . Pelates psaxnoune!
giankyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Πλάκα πλάκα για να κόψεις την γραμμή DSL χρειάζεται να γίνει αίτηση στον ΟΤΕ μέσω του παροχέα σου, τώρα που η SparkNet έκλεισε τί θα γίνει με την διακοπή? Χαμός..
Mystirios Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 mou akougetai asximi auti i exelixi... pantos an uparxei kanas omoiopathis ki exei kanei kamia energeia oson afora auto to gegonos , as postarei mpa kai bgalo kai go kamia akri an de bgalo kamia akri , aplos tha kano aitisi gia diakopi tis dsl grammis ston ote
offtime Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Στο http://www.adslgr.com υπάρχει πάρα πολύ υλικό για το θέμα sparknet. Ένα μικρό search και θα βρείτε τα πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.