Cromb Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Ηταν ενα ...σχολειο για εκπαιδευση σε ενα αντιαροπορικο οπλο με το ονομα αυτο και ειχα κατσει 15 μερες παραπανω απο τους πολλους για εκπαιδευση.Ηταν κοντα στην πλατεια και την Στρατολογια. Πηγαιναμε στην Ταναγρα για εικονικες βολες.Μετα εφυγα για Θεσ/νικη στην 165 ΜΒΠ στην Σταυρουπολη. Όταν είδα πότε πήγες εσύ στη θήβα νόμισα οτι ο κεραυνός θα ήταν καταπέλτης. :mrgreen: ΥΓ:Κι εγώ από κεπβ πέρασα...και μετά 156 Α/κ ΜΜΠ pzh2000
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Όταν είδα πότε πήγες εσύ στη θήβα νόμισα οτι ο κεραυνός θα ήταν καταπέλτης. :mrgreen: ΥΓ:Κι εγώ από κεπβ πέρασα... Ηταν οπλο μιας χρησεως κατι σαν μπαζουκας οπτικα που επιανε την θερμοτητα του αεροπλανου και το ακολουθουσε...Η εκπαιδευτικη συσκευη τοτε (1982) εκανε 1.000.000 δρχ !!!!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 χαλασε και ο στρατός - αφου φτασαν στο σημείο να παίρνουν ατομα σαν και σενα :mrgreen: Έτσι και με στείλουν στην Ρόδο ...θα δεις τι θα πάθεις...
kleidokratwr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 προς ενημέρωση και μόνο: Η 3η Μοίρα από το 2000 (αν δεν κάνω λάθος στην ημερόμηνία) άλλαξε και είναι σε καίνουργιο κτήριο!!!Το απόκαλούμενο και ξενόδοχειο του ΚΕΠΒ .....Είμουν εκεί πριν ένα χρόνο περίπου(καλά καταλάβατε η θήτεια τώρα τελέιωνει). Με πρόσφατη εμπειρία της προηγούμενης εσσό μπορώ να δηλώσω οτι: Αυτό αληθεύει. Είναι όντως ξενοδοχείο και κωλοχανείο διότι έχει χύμα διοικητή.. Υποθέτω μπορείς να μαντέψεις τι θα ξύνετε αν πάτε εκει.. :mrgreen: Η συγκέκριμένη Μοίρα πλέον έχει Ιντερνετ σε μία αίθουσα που δουλεύουν με καρτούλες των 5ευρώ που μπορέις να προμηθευτείς από το ΚΨΜ. Ντάξει, αυτή η αίθουσα όντως υπάρχει, αλλα μέχρι εκεί.. Να ξέρεις οτι έχει αλλάξει ο ταΨίαρχος Θήβας και είναι ψιλοπερίεργος ο νέος, αν και αυτό δεν θα σε επηρεάσει τόσο πολύ. :neutral: Καλή ορκομοσία, και αν η πρώτη μετάθεση σου είναι Χίο, στείλε PM.
kleidokratwr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 α, και μην ξεχ΄νιόμαστε: Το πυροβολικόοοοο, το πυροβολικόοοοοοοοοοοοοο το πυροβολικό πολύ το αγαπώωωωωωωω
Theodore Tsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 @kleidokratwr Για να λες χύμα μάλλον τότε δεν είναι ο Φραγκάκης.......διορθωσέ με αν κάνω λάθος...... Αυτός ήταν Διοικήτης στη 3η Μοίρα και όταν σκοτώθηκε ένας 290 (05 Α) στο πεδίο βολής....Το είχαν βγάλει και στις είδησεις....Κ όταν μπήκαμε εμείς κάθε άλλο παρά χύμα ήταν..... Όσο για την αίθουσα ιντερνετ εντάξει δεν είπαμε ότι είναι και ιντερνετ καφέ
kleidokratwr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 @kleidokratwr Για να λες χύμα μάλλον τότε δεν είναι ο Φραγκάκης.......διορθωσέ με αν κάνω λάθος...... Αυτός ήταν Διοικήτης στη 3η Μοίρα και όταν σκοτώθηκε ένας 290 (05 Α) στο πεδίο βολής....Το είχαν βγάλει και στις είδησεις....Κ όταν μπήκαμε εμείς κάθε άλλο παρά χύμα ήταν..... Ο Τσίμας είναι τώρα στην 3η. Χυμα καταστάσεις.. Την ξέρω την φάση. Γι αυτό το σκηνικό έχει φάει στέρηση βαθμού ο προηγούμενος ΤαΨίαρχος. Ο νέος' date=' που ήρθε με το που φύγαμε εμείς απο κει, έβαλε τους οδηγούς [που έμειναν πίσω για εκπαίδευση ειδικότητας'] να βάψουν οτι σίδερικό υπήρχε στην 4η και την 2η μοίρα απο μαύρο σε γκρί.. Μιλάμε για μαλακίες αγγαρίες.. Όσο για την αίθουσα ιντερνετ εντάξει δεν είπαμε ότι είναι και ιντερνετ καφέ Δεν άνοιξε ποτέ. Και απότι είπαν είχε ξερυθμιστεί το lan εδώ και 2 εσσό..:-|
Theodore Tsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 @kleidokratwr Και ο Φραγκάκης είχε φάει στέρηση βαθμού.......Κ τον έκαιγε περισσότερο γιατί ήταν μόνο Ταγματάρχης!!!Γιαυτό μας έτρεχε!!! Όσο για το ιντερνετ τι να πείς......εδώ άλλα και άλλα δεν αντέχουν εντός στρατοπέδων......θα άντεχε αυτό....Α το νετ είχε ανοίξει με τη δική μας ΕΣΣΟ (291)
tzez Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Πάντως όταν παρουσιάστηκα εγώ πιο χημείο μοίρα ηταν αυτή που πήγα η 4η (Μάιος 2003). Θυμάμαι οι υπόλοιπες είχαν πολύ τρέξιμο. Εμείς χαλαρά, τα σουβλάκια μας, κινηματογράφο το βράδυ κ.τλ.. Μετά ήρθε η Χίος.... Παρεπιπτόντως ήμουν παραμένοντας στην θήβα στην 2η μοίρα ως εκπαιδευόμενος οδηγός. Εκπαίδεση μηδέν φυσικα (μην ξεχνιόμαστε στρατός είναι!). Δεν λέει να μείνει κάποιος παραμένοντας γιατί τρώς πολύ σκοπέτο ως παραμένοντας αλλά και μετά απο την μονάδα φεύγεις τελευταίος απο την σειρά σου.
Kandinsky Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Παρεπιπτόντως ήμουν παραμένοντας στην θήβα στην 2η μοίρα ως εκπαιδευόμενος οδηγός. "Τρέμει η γη, τρέμει η γη, όταν περνούν οι οδηγοί......":-D
Kandinsky Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Στην 3η που πήγα για ειδικότητα' date='/quote'] Τοπογραφος - Τεχνικος βοηθος παρατηρητης ????? :( :( Σόρυ, δεν είδα νωρίτερα το μήνυμα. ΤΕΒ-ΠΑΡ ήμενα, ΚΔΠ Μοίρας...(ζήτωωω).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Να μαι λοιπόν μέσα από την 4η μοίρα β πυροβολαρχία! Τελικά πέρα από την στρες της πρώτης μέρας όλα είναι οκ. Ο θάλαμος μια χαρά, η παρέα άψογη, το πρόγραμμα αν και κουραστικό έχει πλάκα και οι υπεύθυνοι εδώ είναι μια χαρά άτομα. Επίσης αν πότε πετύχω κάποιον που διαδίδει όλες αυτές τις φήμες για το στρατό για να τρομοκρατεί τον κόσμο, θα του κόψω τα ..-ποδαρια . Λεπτομέρειες άλλη φορά γιατί τώρα τα γράφω από το νοκια
tzez Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Να μαι λοιπόν μέσα από την 4η μοίρα β πυροβολαρχία! Τελικά πέρα από την στρες της πρώτης μέρας όλα είναι οκ. Ο θάλαμος μια χαρά, η παρέα άψογη, το πρόγραμμα αν και κουραστικό έχει πλάκα και οι υπεύθυνοι εδώ είναι μια χαρά άτομα. Επίσης αν πότε πετύχω κάποιον που διαδίδει όλες αυτές τις φήμες για το στρατό για να τρομοκρατεί τον κόσμο, θα του κόψω τα ..-ποδαρια . Λεπτομέρειες άλλη φορά γιατί τώρα τα γράφω από το νοκια Φίλε κι εγώ ακριβώς όπως είπα και παραπάνω 4 μοιρα Β΄πυροβολαρχία ήμουν και φαντάζομαι εξακολουθεί να είναι χημείο. Μέχρι να ορκστείτε θα βλέπετε σινεμά μετά θα σας πουν οτι κάηκε η λάμπα και δεν παίζει..... Να ξέρεις όμως κάτι: Δεν έχει καμία μα καμία σχέση το κέντρο που είσαι τώρα με αυτά που θα δεις στην μονάδα. Δεν το λέω να σε απογοητεύσω αλλά καλό είναι όταν πας με το καλό στην μονάδα, να ξεχάσεις την νοοτροπία του κέντρου και να εγκλιματιστείς όσο πιο γρήγορα και καλύτερα γίνεται στο νέο σου περιβάλλον. Α, και μην πας Χίο έτσι; :-D
kleidokratwr Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Α, και μην πας Χίο έτσι; :-D Έλα Χίο.. :mrgreen: Σε περιμένουμε πως και πως.. :mrgreen:
tzez Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Έλα Χίο.. :mrgreen: Σε περιμένουμε πως και πως.. :mrgreen: Χα Χα Σωστός ο kleidokratwr! Κάτι μου θυμίζει αυτό..... :mrgreen: Kleidokratwr τελικά σε ποιά μονάδα είσαι/ήσουν? στην 147?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.