KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δεν πηγα,μουπανε Κοιτα,μοναχικα και κρυο αλλα πειδη ειναι λιγο δυσκολα δεν σε πριζουν(και τρεξιμο και πικρα,θα φρικαρει κανεις και θα τιναξει τα μυαλα του στον αερα) και αποτι μαθαινα εχεις γενικα πολλες εξοδους.Κοινως αν θες αρκετες εξοδους αλλα με μπολικο αγχος,καλυτερα Εβρος παρα νησια
4saken Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Eγω ρε μαγκες μπαινω Αυγουστο αλλα δεν μπορω Ευρω...Ας με στειλουν Καστελοριζο δεν με νοιαζει...ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!Δεν μπορω να μην βλεπω θαλασσα...
Fan Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Eγω ρε μαγκες μπαινω Αυγουστο αλλα δεν μπορω Ευρω...Ας με στειλουν Καστελοριζο δεν με νοιαζει...ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!Δεν μπορω να μην βλεπω θαλασσα... Υπάρχει και χειρότερο. Να μισείς τη θάλασσα και τα καράβια και να θέλουν να σε στείλουν σε βρωμόνησο! Ποτέ νησί. Καλύτερα να υπάρχει δρόμος να παίρνεις το αμάξι σου να πηγαίνεις σπίτι σου.
tzez Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Συμφωνώ απόλυτα. Καλύτερα Έβρος παρά νησί. Πιο πολλές εξόδους,πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και σου εγκρίνουν αεροπορικά για να πας σπίτι (αθήνα τουλάχιστον). Στο νησί όλα τα βγάζουν λιγότερο από 500χλμ. και η πληρώνεις αεροπορικό η παίρνεις το παπό(ά)ρι για να γυρίσεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Έλα Χίο.. :mrgreen: Σε περιμένουμε πως και πως.. :mrgreen: Δεν σας έκανα τη χάρη! Πήρα μετάθεση στην Αεροπορία Στρατού στα Μέγαρα, παρουσιάστηκα σήμερα και στο καπάκι πήρα άδεια άγραφη μέχρι την Τρίτη!
bandito Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δεν σας έκανα τη χάρη! Πήρα μετάθεση στην Αεροπορία Στρατού στα Μέγαρα, παρουσιάστηκα σήμερα και στο καπάκι πήρα άδεια άγραφη μέχρι την Τρίτη! Ωπα κάτσε. Κατέβηκες με τίποτα δίδυμους;
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα. Καλύτερα Έβρος παρά νησί. Πιο πολλές εξόδους,πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και σου εγκρίνουν αεροπορικά για να πας σπίτι (αθήνα τουλάχιστον). Στο νησί όλα τα βγάζουν λιγότερο από 500χλμ. και η πληρώνεις αεροπορικό η παίρνεις το παπό(ά)ρι για να γυρίσεις. Από Χίο πάντως οι έφεδροι δικαιούταν "φορτωτική" (δε θυμάμαι πως λεγόταν το δωρεάν εισητήριο) με αεροπλάνο ' τουλάχιστον για Αθήνα. Το τι είναι πιο εύκολο είναι σχετικό. Εγώ θυμάμαι έμπαινα στο πλοίο με το μηχανάκι μου 10 το βράδυ, την έπεφτα για ύπνο και πρωί πρωί ήμουν φρεσκος μπροστά από το σπιτάκι μου χωρίς καθόλου ταλαιπωρία. Επίσης το χειρότερο δεν είναι όπως είπε κάποιος παραπάνω να μισείς τη θάλασσα και να πας νησί ... άλλά να μισείς τη θάλασσα και να πας σε Πυραυλάκατο.
kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Φορτωτική; Μήπως έδιναν καμία "πιστωτική"; χε χε. Πάντως και στον Έβρο μια χαρά θάλασσα θα δείτε, μην πάτε σε νησί, δεν υπάρχει λόγος. Τα Λάβαρα έχουν μια φοβερή παραλία το χειμώνα όταν οι γείτονες ανοίγουν τα φράγματα!!! ... Δυστυχώς δεν τη γνώρισα γιατί έφυγα νωρίς από το Σουφλί μόλις έπεσαν τα πρώτα χιόνια. Πολύ πίκρα μιλάμε ως ΣΝ (ps2, φορητός, ταινιούλες, κάνα ΣΤΕΚάκι να γράψουμε κάνα ΕΠΟΠ ή κάνα Ανθστη να γουστάρουμε και πάει λέγοντας) πολύ πίκρα. Έπρεπε να ήμουν τώρα ΣΝ, θα είχα σκίσει κόσμο... Τέσπα, καλή θητεία σε όλα τα παληκάρια που υπηρετούν, και μια συμβουλή: κλείστε κινητά και ξεχάστε γυναίκες!
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Φορτωτική[/i']; Μήπως έδιναν καμία "πιστωτική"; χε χε. Πάντως και στον Έβρο μια χαρά θάλασσα θα δείτε, μην πάτε σε νησί, δεν υπάρχει λόγος. Τα Λάβαρα έχουν μια φοβερή παραλία το χειμώνα όταν οι γείτονες ανοίγουν τα φράγματα!!! ... Δυστυχώς δεν τη γνώρισα γιατί έφυγα νωρίς από το Σουφλί μόλις έπεσαν τα πρώτα χιόνια. Πολύ πίκρα μιλάμε ως ΣΝ (ps2, φορητός, ταινιούλες, κάνα ΣΤΕΚάκι να γράψουμε κάνα ΕΠΟΠ ή κάνα Ανθστη να γουστάρουμε και πάει λέγοντας) πολύ πίκρα. Έπρεπε να ήμουν τώρα ΣΝ, θα είχα σκίσει κόσμο... Τέσπα, καλή θητεία σε όλα τα παληκάρια που υπηρετούν, και μια συμβουλή: κλείστε κινητά και ξεχάστε γυναίκες! Θυμήθηκα ... Κατάσταση Επιβίβασης νομίζω λεγόταν. (το "φορτωική" ήταν χουμορ). Επειδή δε τα πήγαινα και πολύ καλά με τα τυπικά/ορολογίες του Στρατού θυμάμαι ότι είχα ρωτήσει ένα παιδί στο 1ο Γραφείο "... εμείς οι ΔΕΑ διακαιούμαστε Δελτίο Αποστολής ?" Στρατονόμοι ... Τι παιδιά κι αυτά. Στη Χίο ήταν ψιλοεξαφανισμένοι γιατί έβγαινα πολλές φορές με καναδέζα για διάφορες δουλειές και νομίζω μια φορά μας είχαν σταματήσει χωρίς να γίνει και τίποτα, και άλλη μια φορά είχα πετύχει έναν ΣΝ στη Ταξιαρχία που τύγχανε σειρά μου από 11ο ΣΠ. Μια άλλη φορά μας είχε ελέγξει τα χαρτιά της Καναδέζας ένα τεχνικό κλιμάκιο από το ΛΤΧ του ΤΥΠΕΘ και μας είχε βρει foul :) (Ναι και εμείς από το ΤΥΠΕΘ ήμασταν)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ωπα κάτσε.Κατέβηκες με τίποτα δίδυμους; δίδυμους???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.