drtec Δημοσ. 16 Απριλίου 2002 Δημοσ. 16 Απριλίου 2002 Έχω ένα πρόγραμμα(νόμιμα το έχω αγοράσει--όχι αντιγραφή) για μια δουλειά το οποίο έχει σαν προστασία μία δισκέτα άδειας χρήσης και μια δισκέτα κλειδί... Η δικέτα άδειας χρήσης αντιγράφεται κανονικά... Θέλω να αντιγράψω και τη δισκέτα κλειδί για να μπορώ να τρέχω το πρόγραμμα και στο γραφείο και στο σπίτι... Η δισκέτα κλειδί όμως μόλις αντιγραφεί και τη βάλω αναγνωρίζει ότι είναι fake... Πρόσεξα ότι ήταν DD(713 kb)..Έτσι χρησιμοποίησα DD μήπως και ελέγχει τη χωρητικότητα και τον ελεύθερο χώρο... Τίποτα πάλι... Η δισκέτα έχει μόνο ένα αρχείο 23 kb (key.exe)... Ξέρει κανείς τι μοφή προστασίας έχει και κυρίως πως θα την αντιγράψω ώστε να μπορώ να τρέχω το πρόγραμμα στο γραφείο και στο σπίτι συγχρόνως και χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρω κάθε φορά τη δισκέτα κλειδί;;;
accipio Δημοσ. 17 Απριλίου 2002 Δημοσ. 17 Απριλίου 2002 Δοκίμασε με το winimage που κάνει (και) ακριβή αντίγραφα δισκετών (images για την ακρίβεια). Πήγαινε εδώ για να το κατεβάσεις.
kastellos Δημοσ. 19 Απριλίου 2002 Δημοσ. 19 Απριλίου 2002 Αυτού του είδους το κλείδωμα συνήθως με την εγκατάσταση κλειδώνει την δισκέττα που αναφέρεις και την ξεκλειδώνει όταν γίνει απεγκατάσταση. Αν προσπαθήσεις να την αντιγράψεις κάντο με την δισκεττα ανοικτή. Ομως όταν εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με ένα πρόγραμμα που είχα αγοράσει, ελληνικό, απλως τους πήρα τηλέφωνο, τους είπα τι ήθελα (και σπίτι & γραφείο) και μου έστειλαν δωρεάν άλλη μία δισκέττα. Δοκίμασε το δεύτερο καλύτερα, είναι και πιό ασφαλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.