SeXBOX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αααα οκ Snoob! Σ? Απο περιεργια πες με μετα τι τσιμπησες ποσα κιλα εισαι και υψος και θα σου πω μετα γιατι ρωταω.
glougr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 καλημέρα και από εμένααααααα και τι ωραία μέρα ! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!!!!!! το Π για παρασκευή πάιζει ?
Harkon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 χαχαχααχχχαααχ ωραίος ο parsifal καλημέρες παίδες!! free-day today! έχουμε κανά Ο;
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Καλημερούδια, καλά ξυπνητούρια σε όλους/ες σας! @SeXBOX: Ένα σίγμα, έφτασεεεε... Για πρωινό έφαγα γάλα με δημητριακά. Μπόλικο! 171cm, 85Kgr, ο μόσχος ο σιτευτός ο ίδιος έχω γίνει!!! @kattist: Κι ένα άλφα για τη δεσποινίδα! @glougr: Για σένα δεν έχει! @vatraxopedila: Μια απ'τα ίδια! @Harkon: Ναι, όμικρον παίζει. Οπότε, έχουμε: _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Π 4 ευκαιρίες!
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Όοοοχι! _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Λ, Π 3 ευκαιρίες!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ταυ; (Μάλλον χρειάζεται πρόσθεση στα όχι το Λ)
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 (Μάλλον χρειάζεται πρόσθεση στα όχι το Λ) Έχεις δίκιο Snoob, το διόρθωσα. Γμτ, με το copy-paste ξεχνάς καμιά φορά! ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♫ ♪ ♫ ♪♪... Και μετά το ευχάριστο ιντερμέτζο, σας ανακοινώνω ότι δεν πετύχατε κανένα. Ούτε ταυ ούτε κάππα έχουμε... _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Κ, Λ, Π, Τ 1 ευκαιρία...
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 @SeXBOX: Ένα σίγμα, έφτασεεεε...Για πρωινό έφαγα γάλα με δημητριακά. Μπόλικο! 171cm, 85Kgr, ο μόσχος ο σιτευτός ο ίδιος έχω γίνει!!! Ε ενταξ ρε συ αν θες χανονται.... Σε ρωτησα απο περιεργια εγω τρωω τα κερατα μου για πρωι!!! 4 γιαουρτια/μπολικα δημητριακα/Φρουτα/κανελα/ζαχαρη/φρυγανιες/ρυζι/Αναψυκτικα. Και ειμαι 1.82 - 59 κιλα!!!!!!!!!! Λιποβαρης και εχω απωλια Μυικου Ιστου!!! Δεν ξερω τι σκ@τ@ συμβενει, εν το μεταξι δεν σταματαω εκει μεσημερι/απογευμα/βραδυ του δινω και καταλαβενει!!!! Οι εξετασεις μου δεν εχουν δειξει προβλημα.... τι να πω..... ας πω ενα Ι για τωρα.... εχουμε?
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Φίλε μου SeXBOX, ελεύθερα βάρη δοκίμασες να κάνεις; Σε συνδυασμό με μπόλικο άπαχο κρέας, όλο και κάτι θα καταφέρεις. Στο ψητό τώρα (γιαμ!): Γιώτα δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε στις 0 ευκαιρίες. Let it not be said όμως ότι ο parsifal ξηγιέται πούσ..κα! Γι'αυτόν το λόγο και επειδή η λέξη ήταν όντως σκέτο «τσιβί», από το σημείο που βρισκόμαστε, σας δίνω το δικαίωμα για 5 (ολογράφως: πέντε) μαντεψιές. Όχι γράμματα! Όλόκληρη τη λέξη. Πάμε: _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Ι, Κ, Λ, Π, Τ 5 μαντεψιές...
kattistt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Mηπως ΠΥΡΑΥΛΟΣ? ακυρο τωρα ειδα οτι το Λ ειναι στην Οχι λιστα.... ααα... και το Π.... Μα που ειναι το μυαλο μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.