mohic4n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Με 'σκισες ρε αλητη :Pp _ Α _ Ο _ _ Ο _ _ _ _ Ο 5 ευκαιριες ΝΑΙ: Α, Ο ΟΧΙ: - Καλη επιτυχια
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Με 'σκισες ρε αλητη :Pp Εεεμ, αυτά τα σκεφτόμαστε πιο νωρίς!!! Άκου 3 όμικρον! Για δώσε κι ένα ρρρρο για μένα, φίλε E||hna...
SeXBOX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καλημέρα! μήπως.... κακοδιοίκητο????? (πολύ χλομό, αλλά έχω κι άλλα στο μυαλό μου).
mxpert Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 γιώτα...............................................................?
mohic4n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Εδω παρων !! Καλημερα σας παιδακια.¨ @ SexBox: θα μπορουσε να ειναι αλλα δεν ειναι... δεν ηταν κακο παντως Μια χαρα τα πατε ομως... δε μπορω να πω τιποτα Kαλη σας συνεχια _ Α Ρ Ο Ν Τ Ο _ _ _ _ Ο 4 ευκαιριες ΝΑΙ: Α, Ο, Ρ, Ν, Τ ΟΧΙ: Ι, Καλη επιτυχια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ε, δεν ήταν και πολύ σαφής η απάντηση...
kattistt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 γιατί νομίζω πως το έχει βρει ήδη η πασχαλιά; Τελικα το βρηκε? Διοτι... Ε, δεν ήταν και πολύ σαφής η απάντηση... Ε, ναι!!! Πες τα! .... .... Εγω το μετεφρασα σαν "Λυπαμαι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.