nmtray2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τσουκου, ελληνικη λεξη ειναι. Λιγακι παλια βεβαια... Πεταει.
nontasg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγώ ο κακομοίρης που έχω πει το ΚΟΝΔΩΡ σε edit από τις 16:00 τι να πω???Ρίχτε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα....Καταπατούνται τα δικαιώματά μου στην κρεμάλα,διαμαρτύρομαι..... :mrgreen: Edit: Aναγκαστική παραχώρηση στην paschalia για ευνόητους λόγους......paschalia καλή συνέχεια!!!
mxpert Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγώ ο κακομοίρης που έχω πει το ΚΟΝΔΩΡ σε edit από τις 16:00 τι να πω???Ρίχτε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα....Καταπατούνται τα δικαιώματά μου στην κρεμάλα,διαμαρτύρομαι..... :mrgreen: ..στο είπα και νωρίτερα !!! δεν υπάρχει περίπτωση να γυρνάμε μπρος-πίσω για να βλέπουμε το edit σου... (δεν το λέω πρωσοπικά - όποιος και να ήταν - είναι σκέτη ταλαιπωρία) ....κάνε νέο ποστ !
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τελικά είναι αυτό? ποιος βάζει? εχω χάσει την μπάλα αυτό τον καιρό, προσπαθώ να συνδιάσω δουλεία στον υπολογιστή με κρεμάλα για brakes lol.
nmtray2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Πασχαλια τα σεβη μου... Κονδωρ. Ο νικητης απο το ταμειο να εισπραξει το δωρο του.
paschalia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Απ'οτι βλεπω το βρηκε πρωτος ο nontasg . Οποτε δικο του το παιχνιδι . Αν μου παραχωρει την θεση , θα την αφησω κενη για οποιον θελει να κανει παιχνιδι . ( Τι ειναι το δωρο ? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.