admin.iekep Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Να ξερες τι φαγούρα με έπιασε .Αν χρειαστεί τόσο πολύ να βάλω τηλέφωνο θα το βάλω σε άλλο όνομα Και στο κάτω κάτω θα περιμένω να φύγει ο ΟΤΕ από τη μέση.Μπορεί να με πείς και ονειροπόλο αλλά ακόμα και η Ρωμαΐκη αυτοκρατορία έπεσε επειδή έκανε μαμακίες και δεν θα πέσει ο ΟΤΕ που κάνει μόνο μ@@ κιες? :???: Στο χέρι μας και στο αυτί μας είναι να είσαι σίγουρος. mhn eisai kai toso sigouros gia auto...pou les
admin.iekep Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Τι blacklist λέτε ρε παιδιά... Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Καταγγελίες στις αδικίες πρέπει να γίνονται, κ πιστέψτε με πιάνουν τόπο. Οι οτετζήδες ΔΕΝ είναι δημόσιοι υπάλληλοι κ μπορούν να τιμωρηθούν σκληρά, όταν κάνουν τα παραπάνω. Από την άλλη οι οτετζήδες δεν την έχουν πατήσει άσχημα, αφού οι περισσότεροι είναι άριστοι στην δουλειά τους.- sto thema tis "blacklist" pelaton epetrepse mou logo douleias kai synergasias me arketes "dhmosies" ypiresies na epimeno se auto giati to exo zhsei se arketa ypokatasthmata alla kai paron otan synomilousa me ypallhlous kai epairne tilefono o tade "akatanomastos" pelaths to ti tou sournane kai ti xeironomies ekanan kapoioi sta ypokatastimata alla kai sta kentrika. oso gia to thema ton kalon ypallhlon tou ote den diafono yparxoun polla atoma ekei mesa pou agapane tin douleia tous kai pisteuo oti autoi tha kselasposoun kapote ton OTE arkei na min paroun tis synitheies ton "argosxolon" dhmosion ypallhlon giati filoi mou dhmosios ypallhlos den symainei oti einai tempelis kai ta ksynei oli mera yparxoun kai dhmosioi ypallhloi pou douleuoun kai to leo ego o opoios aniko se auti tin katigoria vevaia ston ekpaideutiko tomea alla einai to idio.
admin.iekep Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 giati eisai toso apaisiodoksos se ola sou ta post file mou? den eimai apaisiodoksos file mou alla realistis apla dioti osa leo toulaxiston ta exo perasei o idios prosopika oi kollhtoi mou filoi gia auto vevaia tora se oti afora tis dimosies ypiresies katharizo ego kai gia tous filous giati pleon eimai kai ego dhmosios ypallhlos kai me kales gnorimies pleon.
admin.iekep Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δεν συμφωνώ μόνο με το "περισσότεροι".Οι περισσότεροι είναι άσχετοι , αδαείς ,και τραμπούκοι.Υπάρχουν ελάχιστοι που έχουν γνώσεις και πάθος για την δουλειά τους αυτοί είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας.Το sig μου είναι ειρωνικό εν μέρη. ena pragma tha sou po file mou se auto to "perissoteroi" pou les kaneis lathos dioti autoi pou den douleuoun ston OTE einai oi "monimoi dhmosioi ypallhloi" pou einai kapoias ilikias kai den kseroun apo tis nees texnologies apla perimenoun na vgoun se syntaksh kai oi "foitites" pou kanoun tin praktiki tous i douleuoun sto 134 autoi einai oi argosxoloi kai ypopsin tous exo dei me ta matia mou oi loipoi symvasiouxoi ypallhloi vgazoun to fidi apo tin trypa kai ta akoune kiolas apo pelates (esas) gia tis vlakeies ton allon. gia auto min eisai apolytos giati an ithelan ton OTE kapoioi os mia epikerdis epixeirisi yparxoun polloi antrhopoi oi opoioi aksizoun na douleuoun ston OTE kai na kanoun douleia apo tous argosxolous pou exoun tora eite einai oi palioi eite einai oi foitites.
ahepa Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Οποιος έχει πληρώσει για να του βάλουν DSL και περιμένει πάνω από ένα μήνα(για ενεργοποίηση) έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.Όποιος έβαλε γραμμή μόνο και μόνο για να βάλει ADSL και δεν την χρειάζεται για τηλέφωνο και ο ΟΤΕ τον ταλαιπωρεί για μήνες χωρίς ίντερνετ έχει κάθε δικαίωμα να ΜΗΝ πλήρωσει για κάτι που δεν του παρέχεται.Αν του τα πρήζουν να πληρώσει και καλά για να τον εξυπηρετήσουν ,ας πληρώσει και μετά να πληρώσει και για μια αγωγή κατά παντός υπευθύνου για να αποζημιωθεί.Ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να καταβάλει το ποσό των 20.000 χιλιάδων ευρώ σε συνδρομήτη του επειδή ο τελευταίος κατέφυγε σε αγωγή γιάτι δεν του έφτιαξαν την συσκευή του τηλεφώνου του ένω πλήρωνε το κλασικό τέλος σε κάθε λογαριασμό.Όσοι είστε τσατισμένοι με τις πράξεις του ΟΤΕ της γειτονιάς σας ,πάρτε το όνομα του υπέυθυνου και κάντε του επώνυμη καταγγελία με το τηλ . σας ΕΔΩ: [email protected][/email'] .Πιστέψτε με οι καταγγελίες πιάνουν τόπο.Δώστε στους κυρίους το μάθημα που τους αξίζει.Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα.Ο κύριος που ήταν υπεύθυνος για το πρόβλημα που είχα περνάει πειθαρχικό τώρα και λογικά όλο και κάτι θα πάθει.Η ταλαιπωρία που θα τραβήξει είναι αρκετή.Πάρτε ονόματα ύπευθύνων και αρχίστε και χώνετε :twisted: :twisted: Μακάρι η ΕΕΤΤ να έδειχνε την ίδια αυστυρότητα και στις άλλες εταιρείες. Εγώ έκανα 3 φορές επώνυμη καταγγελία ενάντια στη Vivodi για υπερβολικές χρεώσεις και ακόμα πιο υπερβολικές καθυστερήσεις, και ούτε καν επίπληξη δεν της έκαναν. Έχω γράψει αντίστοιχο post στο ADSLgr forum
De@th L0rd Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Κάλα οι χρεώσεις είναι άλλο θέμα.Υπάρχουν και τα ψιλά γράμματα και οι κρυφές χρεώσεις.Αλλά εδώ μιλάμε συνήθως για άρνηση ή η ΚΑΚΙΣΤΗ παρόχη υπηρεσιών που είναι πιό σοβαρό.Εγώ vivodi και να μπορούσα δεν θα έβαζα.
admin.iekep Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 pantos pliroforiaka i EETT enantia tou OTE kai tis OTENET se ena provlima mou apodeiktike apotelesmatiki to elyse dia mageias mesa se ena mina. tora oso afora tis idiotikes etaireies ekei periplekontai ta pragmata giati autes rixnoun tin euthini ston OTE kai o OTE se autes kai ginesai mpalaki gia auto to logo ego toulaxiston exo protimisei tin lysh OTE + OTENET aoristou xronou ADSL OFFICE STATIC IP kai exo vrei tin ygeia mou kai ton psyxiko mou kosmo. eno me tis idiotikes pou exoun filoi p.x TELLAS , HOL , FORTHnet ta neura tous exoun ginei kourelia to ti exo akousei (prokatavolikes xreoseis , elipeis ypiresies , xalia taxytites kai polla alla) makari kapote to WIFI na eksaplothei kai na dinei FREE INTERNET.
mvar Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Και το θέμα της εθελούσιας εξόδου δεν μας αφορά. ΤΙ;;; ΠΩΣ;;;; ΠΟΥ;;;; Δες μεσα στη τσεπη σου και ποτε ποτε ποτε να μη το ξαναπεις αυτο..ποτε σου λεω..μα ΠΟΤΕ..
De@th L0rd Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δεν μου λες ήδη δεν έγιναν αυξήσεις?Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι.Το θέμα θα ήταν να υπήρχαν 2 ,3 εταιρείες με ανεξάρτητο αριθμό και να λέγαμε:"Α ο ΟΤΕ κάνει εθελούσια και κάνει αυξήσεις?Πάμε στην άλλη."Αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται μόνο αυτές οι βλακείες, κατά την γνώμη μου, με προεπιλογή κτλ.Και μετά σου λένε κάτι κόστος προς άλλα σταθερά δίκτυα κτλ. από εκεί που ήταν εντελώς "δωρεάν".Γενικά να 'χαμε να λέγαμε δεν ασχολούμαι πλέον με αυτά στην καθημερινή μου ζωή παρά μόνο εδώ.Γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρα η κατάσταση και χρονοβόρα.Και δεν είμαστε για τέτοια υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα.Στο κάτω κάτω μια απλή ADSL ζήτησα και το έκαναν λες και ζήτησα να μου περάσουν υπερατλαντικό καλώδιο για ίντερνετ.Αυτή είναι η Ελλάδα του 2006 στον τομέα της τεχνολογίας.
mvar Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δεν μιλαω για την κατασταση της DSL.. Μιλαω για καθαυτη την "Εθελουσια Εξοδο" που στο μεγαλυτερο μερος της θα την πληρωσει το ΙΚΑ, το ΚΡΑΤΟΣ, δηλαδη ΕΜΕΙΣ..αρα μας αφορα..Και το ζητημα αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ μεγαλυτερο απο την οποια καθυστερηση στις DSL.. Απο τη στιγμη που εγινε "αποκρατικοποιηση", οπως ψηφισε ο ελληνικος λαος, θα κατσουμε να φαμε τα σκ*τα θελουμε δε θελουμε. Λιγο πολυ ολοι εχουμε βαλει το χερακι μας και βγαλαμε το ματακι μας. Και μη μου πει κανεις οτι τα πραγματα ειναι "καλυτερα" τωρα που ειναι ιδιωτικη επιχειρηση ο πΟΤΕς, γιατι ως γνωστον σε συνθηκες "ελευθερου ανταγωνισμου" (αν και ειδαμε και στη κινητη τηλεφωνια τι "ελευθερος ανταγωνισμος" πεφτει, βλεπε τιμολογιακη αυξηση των SMS περσι) δε μπορει να εχεις μια (1) ιδιωτικη εταιρεια μονοπωλιο -καθεστως-χουντα να αλωνιζει, να επιβαλει, και η κυβερνηση να "νιπτει τας χειρας" της μην μποροντας να επεμβει.. αυτα τα ολιγα..
De@th L0rd Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Off-topic αλλά όταν το είδα έριξα πολλά γέλια....Αχ τι βλέπει ο κοσμάκης..... http://www.otebusiness.gr/ote_adsl.htm στο tab "Γρήγορο Download"....
kifinas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ena pragma tha sou po file mou se auto to "perissoteroi" pou les kaneis lathos dioti autoi pou den douleuoun ston OTE einai oi "monimoi dhmosioi ypallhloi" pou einai kapoias ilikias kai den kseroun apo tis nees texnologies apla perimenoun na vgoun se syntaksh kai oi "foitites" pou kanoun tin praktiki tous i douleuoun sto 134 autoi einai oi argosxoloi kai ypopsin tous exo dei me ta matia mou oi loipoi symvasiouxoi ypallhloi vgazoun to fidi apo tin trypa kai ta akoune kiolas apo pelates (esas) gia tis vlakeies ton allon. gia auto min eisai apolytos giati an ithelan ton OTE kapoioi os mia epikerdis epixeirisi yparxoun polloi antrhopoi oi opoioi aksizoun na douleuoun ston OTE kai na kanoun douleia apo tous argosxolous pou exoun tora eite einai oi palioi eite einai oi foitites. Φίλε και εγώ έκανα πρακτική στον ΟΤΕ και δεν επιτρέπω σε κανένα να με πει αργόσχολο. Πήρα αρκετές γνώσεις κ εμπειρίες από εκεί, αλλά δούλευα κανονικά όπως και οι υπόλοιποι φοιτητές, με αρκετές αρμοδιότητες την στιγμή που δεν έπρεπε να έχουμε καμία απολύτως. Οι συμβασιούχοι όντως τραβάνε το ζόρι σε όλες τις υπηρεσίες. Δουλεύουν περισσότερο και πληρώνονται σκατά.
admin.iekep Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ela file mou den leo kati prosopika gia sena alla epeidi tous exo dei autous stous opoious anaferomai kai einai foitites pou kanoun tin praktiki tous me ena kafe kai ena tsigaro oli mera tpt allo den kanoun tora an yparxoun eksaireseis den to ksero ego prosopika se osa katastimata tou ote exo paei kai sta kentrika den exo dei tetoia eksairesi exo dei na trexoun oi symvasiouxoi kai na kathontai oi argosxoloi monimoi kai dipla tous kapoioi foitites praktikis. isos tha mou peis oti esy kai kapoioi alloi thelate na mathete kapoia pragmata kai oxi na loufarete sosto kai auto pantos autoi pou exo dei ego einai sigouro oti DEN THELANE NA MATHOUN. oi foitites pou exo dei me eksairesi ta atoma pou douleuoun sto 131 , 134 , 1242 einai stin "loufa kai parallagh"
geoastrix Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ήμουν συμβασιούχος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε Δημόσια υπηρεσία και τα συμπεράσματα ήταν πολλά: 1)Πήρα 13 κιλά στους πρώτους 12 μήνες 2)Παράτησα κάθε χόμπυ γιατι ξεκουραζόμουν απο την κούραση της καθημερινής απραξίας μυαλου και σώματος 3)Δούλευα 8:00-13:30 [8ωρο!] έτρωγα στις 14:30 περίπου, 15:00-18:00 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΥΠΝΟΣ και στις 19:00 Προσπαθούσα να μαζέψω τα χιλιάδες κομματια μου μπας και συγκροτηθώ σαν άνθρωπος. 4)ο ΜΟΝΙΜΟΣ αλλα και ο συμβασιούχος δημόσιος υπάλληλος έχει το δικαίωμα να απουσιάσει απο την υπηρεσία του για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ,ημερισίως , με σκοπό την περάτωση μιας συγκεκριμένης υπηρεσιακής δουλειάς (όπως τα ψωνια του σπιτιού....πλύσιμο αυτοκινήτου ....ουζάκι με μεζέ κ.α) με χιλιομετρική αποζημίωση+επίδομα "κίνησης" (30-50€) που φυσικά πληρώνεις ΕΣΥ+ΕΓΩ=2Μ@Λ@ΚΕΣ 5)ο ΜΟΝΙΜΟΣ δημόσιος υπάλληλος κάτω απο την ασπίδα της ανεξέλεγκτης μονιμότητάς του λειτουργεί όπως αυτος θέλει την δεδομένη στιγμή,δεν τον πιέζει κανείς ούτε έχει χρονοδιάγραμμα εργασιών ή αν έχει είναι πάρα πολύ "ελαστικό".... σχεδόν ρευστό........ και στην περίπτωση που δέ δουλεύει ποιος θα του κάνει τί;......Αφου και ο προϊστάμενος του ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 6)Είναι αλήθεια οτι η δουλεια πεφτει στους συμβασιούχους και τους πρακτηκάριους (φοιτητές) καλύπτοντας τις περιβόητες "ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ" που ούτως ή άλλως θα έπρεπε να καλύπτονται απο τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ που τα ξύνουν ημερισίως και μάλιστα με επίδομα ονομαζόμενο ως "ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ" που πληρώνουν οι ίδιοι Μ@Λ@ΚΕΣ που προαναφέρθηκαν. Φανταστείτε να κάνεις όλα τα παραπάνω για περίπου 15 χρόνια(δε μιλάω για 25-30-35!.....) ......η απόλυτη γιαουρτοποίηση του εγκεφάλου Τώρα ,αντίθετα με τους άλλους συναδέλφους συμβασιούχους ,αυτούς που τρέχανε στους δρόμους για μονιμοποίηση αυτης της κατάστασης,έχω δική μου δουλειά ,δουλεύω 7:00-18:00 και καμιά φορά και 21:00 ....αλλα έχω καμιά πέντε-έξι χόμπυς παράλληλα....... που κολλάνε όλα αυτά ; ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ...ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ...ΑΥΤΑ ΛΕΩ....και όποιος έχει αντίθετη γνώμη ή δεν τα έζησε ή είναι ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Mithrantir Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 File geoastrix auta pou les parolo pou einai ali8i, den isxuoun genikws. Giati egw exw dei kai monimous na vgazoun douleia enw kati praktikarioi einai oli ti mera mprosta apo ena pc kai ta ksunoun. Den ka8ontai kan na ma8oun kati. Pasientza paizoun gia to onoma tou 8eou. Kai einai autoi kai ta ksunoun enw oi monimoi kanoun ti douleia. Opote sou lew ksana min genikeuoume tis paratiriseis mas. Oso gia to provlima tis e8elousias kai ti epiptwsi exei auto stis parexomenes upiresies apo ton OTE, to pragma einai aplo. Yparxoun opws eixa pei kai se proigoumeno post mou tmimata oloklira texnikwn pou adeiazoun. Auto gia opoion den katalavainei simainei oti den uparxei diadoxi katastasi gia autous pou feugoun. Episis autoi pou 8a er8oun de 8a kseroun tipota gia na antimetwpisoun tis vlaves kai egkatastaseis pou 8a ttous perimenei. Kai to megalutero provlima den 8a uparxei kaneis gia na tous deiksei. Auto einai to provlima kai oxi mono to ti 8a paroun autoi pou feugoun. Gia mena kalo einai na ginei auti i ananewsi. Den einai dunaton na perimenoume apo ton opoiodipote 60ari (giati autoi pou einai sta teleutaia 5 ews kai 7 xronia feugoun) na katsei twra na ma8ei oti den eixe ma8ei tosa xronia (nees texnologies) gia na parexei upostiriksi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.