Προς το περιεχόμενο

Lineage 2 client download

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπήκε πρόσφατα η adsl μου και λέω μέχρι να πάρω το wow να αρχίσω έτσι για λίγο στον e-global κανά χαρακτήρα.

Πάω στην σελίδα http://www.la2.gr για να κατεβάσω το παιχνίδι,πάω downloads και πατάω στο link που έχει και με βγάζει σε αυτή τη σελίδα http://www.filemirrors.com/search.src?type=begins&file=L2_C4_Installer.zip&action=Find.Γιατί τα τρία πρώτα αρχεία είναι 2 gb και τα άλλα είναι 2.5 gb?Ποιο να κατεβάσο?Μήπως μπορείτε να μου δόσετε εσείς ένα καλό link για να κατεβάσω το παιχνίδι?

Δημοσ.

Einai c4 o e-global?An nai tote ola ta files pou vlepeis ekei sou kanoun(kalou-kakou katevase kapoio apo ta 2.5gb clients).

Meta apla pernas to "patch" tou server k efoson exeis kanei acount mporeis na synde8eis k na paikseis.A prosekse(den kserw ti akrivws paizei ston e-global alla synh8ws oi private servers den xreiazontai to update pou kanei to game mono tou apo official,8a einai k megala twra files mhn to kaneis tsampa).

An k 8a sou synhstousa oti apofasiseis na paikseis na to paikseis se official servers k oxi private.

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε,για πλάκα αρχίζω στον e-global μέχρι να πάρω το world of warcraft και εννοείται ότι θα παίζω στους official servers.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά κατέβασα το παιχνίδι έβαλα και το patch του Global και έπαιζε.Μετά όμως χρειάστηκε να κάνω format λόγο ιού.Το ξανακατέβασα χτες το εγκατέστησα σήμερα βάζω το patch και μου βγάζει ένα μήνυμα "Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει, επειδή το στοιχεία unrar.dll δεν εντοπίστηκε. Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα".Κάνω εγώ λοιπόν ένα uninstall και ένα reinstall βάζω patch και μου ξαναεμφανίζει το πρόβλημα.Τι να κάνω?

Δημοσ.

Παιδιά,έτρεξα το παιχνίδι από το l2.exe στο φάκελο system και μπήκε.Όμως πάτησα username και pass μου λέει εκεί το USER AGREEMENT και πατάω agree αλλά δεν κάνει τπτ.γιατί ρε παιδιά???plz βοηθήστε!

Δημοσ.

Ρώτησα ένα φίλο μου και μου είπε ότι δεν ανοίγει κανονικά από το l2.exe.Πρέπει να το ανοίξω με το L2Launch.exe.Τι να κάνω?Όταν το ανοίγω με το L2Launch.exe μου εμφανίζει το μηνυμα που σας είπα παραπάνω.

"Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει, επειδή το στοιχεία unrar.dll δεν εντοπίστηκε. Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα".

Πώς μπορώ να διορθώσο αυτό το πρόβλημα?

Δημοσ.

Πάτα στην συντόμευση του Lineage2(όχι αυτή που δημειουργεί το patch του σέρβερ δηλαδή)κάνε update,και μετά πάτα στη συντόμευση του patch,και ίσως γίνει και από κει update.

Πάρε και το συγκεκριμένο .dll και βάλτο στο folder μήπως λύσει το πρόβλημά σου.

http://rapidshare.de/files/21592590/unrar.dll.html

Δημοσ.

Όταν πατάω download μου δείχνει ότι το link δεν είναι σωστό.

Τέλος πάντων έψαξα στο google για το unrar.dll το έβαλα στο folder και μου λύθηκε το πρόβλημα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...