Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εκτυπωτη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου φερανε εναν εκτυπωτη, λιγο παλιο ομως, το lexmark z11. Το εγκατεστησα σωστα στο pc μου,το αναγνωρισε αλλα οταν δινω ενα εγγραφο για εκτυπωση, μου εκτυπωνει την καθε σειρα τρεις διαδοχικες φορες, με την δευτερη και την τριτη να πατανε στο μισο της προηγουμενης.Με αποτελεσμα να δημιουργειτε ενα θολο κειμενο με την καθε σειρα του εκτυπωμενη τρεις φορες.Εχει καποιος να μου προσφερει καποια βοηθεια; Δοκιμασα επισης να βαλω και τους official drivers,αλλα ματαιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο δικός μου lexmark 1020 (πιο πλαληός από το δικό σου) για να δουλέψει πρέπει να τον συνδέσεις και να τον ανοίξεις. Θα αναγνωριστεί από τα winXP σαν καινούργιο hardware. Εκεί δεν θα χρησιμοποιήσεις τους drivers των win αλλά θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση της τοποθεσίας που έχεις τους drivers της lexmark. Τους βρίσκεις και κάνεις την εγκατάσταση. Αν εγώ δεν κάνω αυτή τη διαδικασία ο εκτυπωτής μουλαρώνει. Ελπίζω να βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ τους παλικαρους που απαντησαν. Το προβλημα λυθηκε. Ειχα επιλεξει οτι εχω βαλει εγχρωμο μελανι ενω στην πραγματικοτητα ειχα βαλει μονο μαυρο. Οταν αλλαξα την επιλογη στις ρυθμισεις εκτυπωνει σωστα. Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...