Cruentus_Liber Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 exo katevasei to Gunz online ena MMO me stoixeia fps, polu oreo game. ola kala mexri pou bika na pekso se ena game kai oloi oi adipaloi pextes itan kolimenoi sto Spawn point tous kai synexeia eixa ena Agent Error minima. tsekara kapoia forum gia ayto to error kai apodixtike oti to problima einai se osous exoun dsl router. Exo to JetSpeed 520, uparxei kapoios tropos na to kano na leitourgei san modem? dld na min kleinei kanena port na einai ola anoixta (dokimasa na kano PortForwarding kai den diorthose to problima mou)... an oxi borei na mou proteinei kapoios ena Modem gia DSL na pao na agoraso? thx in advance
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 i tha anixeis ola ta ports.diladi apo to 1 mexri to 65534 (prosoxi oxi to 0 oute to 65535) i tha to kaneis to jetspeed na sindeetai me ikonidio broadband diladi san modem kai oxi san router.einai ligo diskolo bebea me auton ton vromorouter na to kaneis bridge allla ginetai.
nicksoti Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Πάρε ένα usb modemaki, από κάποιον που του περισεύει από πακέτο dsl, να συνδέεσε μόνο για το game.
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 gia mena kalitera pare adsl router kai kanton dmz na anixeis ola ta ports i na kaneis port forward kai na ta anixeis ola i na to kaneis bridge me ikonidio oste tin ip na tin parei to pc opos me ta usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.