Προς το περιεχόμενο

Βαρεμάρα στη δουλειά / σχολή / σχολείο

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βαριέμαι. βαριέμαι πολύ. To quote Jerry the Jerk "Βαριέμαι τόσο πολύ που θέλω να βάλω το δάχτυλό μου στο μάτι μου να φτάσω τον εγκέφαλο μου και να το στριφογυρίσω". Ειλικρινά είμαι στο γραφείο έχω ψιλοbugs να διορθώσω και δεν τα διορθώνω και στενοχωριέμαι που υπάρχω.

Τελικά πιο καλά περνάει η ώρα όταν πνίγομαι στη δουλειά.

Είθε να είναι αυτό το επίσημο thread βαρεμάρας εν ώρα εργασίας (συμπεριλαμβάνω φοιτητές - μαθητές)...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται :'(

Δημοσ.
Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται :'(

ε; με Ελληνικά έγραψα. Με Αγγλικά έγραψα ό,τι ήθελα να πω στα Αγγλικά. Greeklish πάντως δε χρησιμοποίησα. Πάντα Ελληνικά γράφω και στα άλλα forums.

Δημοσ.

Βαριεμαι απιστευτα,κυριως γιατι περιμενω να αλλαξω τμημα και ως εκ τουτου απλα πρεπει να κανω τον απασχολημενο

Δημοσ.

που γμτ,δεν το έκανες εχθές αυτό το ποστ.είμαστε στο σπίτι μου εδώ κ 5 μέρες 3 άτομα(ο θεός να τα κάνει)χωρίς λέφτά με 2 p.c και ένα playstation2 και τις έχουμε κόψει κανονικά!ευτηχως σήμερα θα βγούμε απο το σπίτι γιατί έχουμε μάθημα στο ΤΕΙ...

όσοι είναι φοιτητές θα με καταλάβουν...

• Moderators
Δημοσ.
που γμτ' date='δεν το έκανες εχθές αυτό το ποστ.είμαστε στο σπίτι μου εδώ κ 5 μέρες 3 άτομα(ο θεός να τα κάνει)χωρίς λέφτά με 2 p.c και ένα playstation2 και τις έχουμε κόψει κανονικά!ευτηχως σήμερα θα βγούμε απο το σπίτι γιατί έχουμε μάθημα στο ΤΕΙ...

όσοι είναι φοιτητές θα με καταλάβουν...[/quote']

Oλο μου το δευτερο ετος ηταν ετσι!:mrgreen:

Θεικα ηταν!Ο ορισμος του καψιματος!:mrgreen:

Παιζαμε χαρτια για το ποιος θα παει να παρει τα βρωμικα:mrgreen:..και μου λειπει πολυ,μετα απο 4 χρονια!

Δημοσ.

Εγώ να δεις τι δεν θα έδινα για να ξαναγίνω φοιτήτης. Όσο ήμουν φοιτητής στη Σκωτία γκρίνιαζα ο μ@λ@κ@ς.

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω καεί να διπλο-βλέπω και τριπλο-βλέπω Simpsons και Family Guy στο FOX, έχω ριζώσει στον καναπέ... καλά που άρχισε η εβδομάδα και θα πάω στο ΤΕΙ...

Δημοσ.

O ρε γαμώτο με γκαντέμιασα το χειρότερό μου πρέπει να γράψω manuals για τις τελευταίες αλλαγές. Φτου! Μου τη σπάει να γράφω manuals ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ να δεις τι δεν θα έδινα για να ξαναγίνω φοιτήτης. Όσο ήμουν φοιτητής στη Σκωτία γκρίνιαζα ο [b']μ@λ@κ@ς.[/b]

To αυτο και γω!

Δωστε μου χρονο να ξυθω..!:mrgreen:

Δημοσ.

Βαριέμαι τρελά να περιμένω να περάσει η ώρα για το επόμενο μάθημα στη σχόλη και το κακο είναι πως και το βράδυ στη δουλεία πάλι θα βαριέμαι....

Δημοσ.

Κάψιμο κάψιμο κάψιμο

Φως του ήλιου με είδε όταν άπλωσα την μπουγάδα και όταν πήγα σούπερ μάρκετ ... Το Σάββατο.....

Δημοσ.
Εγω βαριέμαι υπερβολικα μετα απο 3 μήνες φοιτητης στην Πράγα....θελω Ελλάδααααααα

Τι λες τώρα μάστορα μη τα ξαναπείς αυτά. Εγώ ήμουν φοιτητής 4 χρόνια στο Aberdeen στη Σκωτία. Στο τελευταίο έτος πήγα μια βδομάδα διακοπούλες στην Πράγα με τον κολλητό και ήμασταν στο τσακ να τα παρατήσουμε όλα (γυναίκες, σπουδές, οικογένειες) και να μείνουμε για πάντα εκεί να πουλάμε hot-dogs. Μαγική η πόλη γνωρίσαμε ένα κάρο θεογκόμενες, κάτι σουηδέζες, τσέχες κάργα, κάτι Γερμανίδες που ήταν πενταήμερη όλα τα λεφτά. Και πολύ φαγητό και πολλά ξύδια (Absinth & Becherovka κάργα) και πολύ γέλιο.

Μέναμε στην παλιά πόλη σε ένα hostel πάνω από το club Roxy στην οδό Dlouha. Όλα τα λεφτά η Πράγα. Δίνω τη μισή μου ζωή για να ήμουν φοιτητής στην Πράγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...