isim Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μου τη σπάει να γράφω manuals ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Δεν υπαρχει χειροτερο πραμα απ'το να γραφεις documentation η manuals. Το απεχθανομαι μεχρι αηδιας....
Finn Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Τι λες τώρα μάστορα μη τα ξαναπείς αυτά. Εγώ ήμουν φοιτητής 4 χρόνια στο Aberdeen στη Σκωτία. Στο τελευταίο έτος πήγα μια βδομάδα διακοπούλες στην Πράγα με τον κολλητό και ήμασταν στο τσακ να τα παρατήσουμε όλα (γυναίκες' date=' σπουδές, οικογένειες) και να μείνουμε για πάντα εκεί να πουλάμε hot-dogs. Μαγική η πόλη γνωρίσαμε ένα κάρο θεογκόμενες, κάτι σουηδέζες, τσέχες κάργα, κάτι Γερμανίδες που ήταν πενταήμερη όλα τα λεφτά. Και πολύ φαγητό και πολλά ξύδια (Absinth & Becherovka κάργα) και πολύ γέλιο. Μέναμε στην παλιά πόλη σε ένα hostel πάνω από το club Roxy στην οδό Dlouha. Όλα τα λεφτά η Πράγα. Δίνω τη μισή μου ζωή για να ήμουν φοιτητής στην Πράγα...[/quote'] Αλλο διακοπές κι άλλο κοντά 4μιση μήνες ζωη Καλή η becherovka kai to abisnth αλλά άλλη γευση έχει η ρετσινα To Roxy σου άρεσε σα μαγαζί? Εγω είμαι ψηλά Dejvicka όχι τόσο κοντά στο κέντρο.Καλα τωρα που καλοκαίριασε είναι κορυφαία να βγαίνεις στα πάρκα και να γυρνάς απο δω κι απο κεί.Καλά είναι αλλά καλοκαίρι μακρια απ το χωριο δε μπορώ!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ʼσε και go UK με χείριστο καιρό...βαριέμαι τελευταίες εργασίες για πτυχίο(χωρίς πτυχιακή)και μια ρουτίνα τώρα τελευταία λόγο συνέντευξης για δουλειά που έχω στο τέλος του μηνα και απότι φαίνεται μάλλον δεν θα ξαναδώ τον καλοκαιρινό ήλιο τις ελλάδος...άσε που βαριέμαι απίστευτα να φοράω κουστούμι για το υπόλοιπο τις ζωής μου...
vagpap Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Debugging και άγιος ο Θεός... Αλλαγές σε βάσεις και όλα γίνονται σκατά... Δεν μπορώ άλλο... ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!
vsls Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ερχομαι να δωσω βαριεστημενους χαιρετισμους απο Torino.... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
Snolly Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Αλλο διακοπές κι άλλο κοντά 4μιση μήνες ζωηΚαλή η becherovka kai to abisnth αλλά άλλη γευση έχει η ρετσινα To Roxy σου άρεσε σα μαγαζί? Εγω είμαι ψηλά Dejvicka όχι τόσο κοντά στο κέντρο.Καλα τωρα που καλοκαίριασε είναι κορυφαία να βγαίνεις στα πάρκα και να γυρνάς απο δω κι απο κεί.Καλά είναι αλλά καλοκαίρι μακρια απ το χωριο δε μπορώ! Βλέπω τι έχεις ως location στο προφίλ σου κα μου κάνει εντύπωση. Πευκοχώρι Χαλκιδικής ήμουν για 5 συνεχή χρόνια κάθε καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις του Γκάλη. Χανιά πάω κάθε χρόνο σχεδόν έχω πολλά φιλαράκια εκεί. Πράγα γούσταρα πολύ και απο Βελιγράδι έχω περάσει οδικώς 2-3 φορές στο δρόμο μου για Ουγγαρία (είχα ένα φιλαράκι φοιτητή στο Σεγκέτ -νότια της Βουδαπέστης-). Όσο για το Roxy ναι γούσταρα πάρα πολύ, πολύ underground μαγαζί, ήταν ένας DJ και έχωνε μπίτια, ένας τύπος έπαιζε live βιολί και μια κοπέλα τραγουδούσε ψιλοόπερα κι έτσι - σούπερ ατμόσφαιρα, μύριζε ποταμίλα από τις πλυμμήρες και είχε πολύ καλό κόσμο, ωραίες γυναίκες μας μιλούσανε πολύ καμία σχέση με σνόμπ Ελληνίδες - μπάρμπι στα Venue και τα Menue. Μάλιστα το θεϊκό σκηνικό: Είναι 2 τσέχες τη μία τη λένε Λήδα την άλλη Μαρτίνα. Εμείς είχαμε φτάσει από Λονδίνο Πράγα μόλις 2 ώρες πριν και επειδή μέναμε από πάνω πήγαμε στο Roxy για ποτάκι. Μόλις μάθαμε πως η μπυρίτσα έχει 300 ελλ. δραχμούλες (και ωραία μπύρα Staropramen) κερνάγαμε αβέρτα τη Λήδα και τη Μαρτίνα. Βέβαια τα Αγγλικά τους μηδέν οπότε συνεννόηση του κώλου. Σε κάποια φάση βγάζω να πληρώσω τις μπύρες και είχα στην κωλότσεπη και το boarding card που έλεγε British Airways - London κλπ. Το βλέπει η Τσέχα και με ρωτάει αν είμαι Αγγλός. Της λέω no no και της δείχνω πως διαβάζω για να καταλάβει πως είμαι φοιτητής. Το παίρνει το μήνυμα. Μετά με ρωτάει: Where from? Της λέω Greece... Με κοιτάει απορημένη. Της λέω Athens... Συνεχίζει με κοιταει με βλέμα μύγας που έχει οργασμό. Της λέω Where the Olympic Games will be this year... Και κουνάει καταφατικά το κεφάλι της. Μετά από κανένα 20λεπτό την ρωτάει η άλλη Τσέχα απο που είμαστε και απαντάει η δικιά σου: "THEY ARE HERE FOR THE CHAMPIONSHIP". χαχαχαχα συννενόηση παντόφλα.
gio@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Παιδες αρχιζουν τωρα Πανελλαδικες........κ..Αστα να πανε...
KaizerSoze Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Συνεχίζει με κοιταει με βλέμα μύγας που έχει οργασμό. Αραγε το περιεργο ειναι πως ειναι το βλεμα μυγας που εχει οργασμο ή οτι ξερεις πως ειναι το βλεμα μυγας που εχει οργασμο?
vsls Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Αρα μονο ανοργασμικιες μυγες σκοτωνω τοση ωρα που βαριεμαι...!
Finn Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Βλέπω τι έχεις ως location στο προφίλ σου κα μου κάνει εντύπωση. Πευκοχώρι Χαλκιδικής ήμουν για 5 συνεχή χρόνια κάθε καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις του Γκάλη. Χανιά πάω κάθε χρόνο σχεδόν έχω πολλά φιλαράκια εκεί. Πράγα γούσταρα πολύ και απο Βελιγράδι έχω περάσει οδικώς 2-3 φορές στο δρόμο μου για Ουγγαρία (είχα ένα φιλαράκι φοιτητή στο Σεγκέτ -νότια της Βουδαπέστης-). Όσο για το Roxy ναι γούσταρα πάρα πολύ' date=' πολύ underground μαγαζί, ήταν ένας DJ και έχωνε μπίτια, ένας τύπος έπαιζε live βιολί και μια κοπέλα τραγουδούσε ψιλοόπερα κι έτσι - σούπερ ατμόσφαιρα, μύριζε ποταμίλα από τις πλυμμήρες και είχε πολύ καλό κόσμο, ωραίες γυναίκες μας μιλούσανε πολύ καμία σχέση με σνόμπ Ελληνίδες - μπάρμπι στα Venue και τα Menue. Μάλιστα το θεϊκό σκηνικό: Είναι 2 τσέχες τη μία τη λένε Λήδα την άλλη Μαρτίνα. Εμείς είχαμε φτάσει από Λονδίνο Πράγα μόλις 2 ώρες πριν και επειδή μέναμε από πάνω πήγαμε στο Roxy για ποτάκι. Μόλις μάθαμε πως η μπυρίτσα έχει 300 ελλ. δραχμούλες (και ωραία μπύρα Staropramen) κερνάγαμε αβέρτα τη Λήδα και τη Μαρτίνα. Βέβαια τα Αγγλικά τους μηδέν οπότε συνεννόηση του κώλου. Σε κάποια φάση βγάζω να πληρώσω τις μπύρες και είχα στην κωλότσεπη και το boarding card που έλεγε British Airways - London κλπ. Το βλέπει η Τσέχα και με ρωτάει αν είμαι Αγγλός. Της λέω no no και της δείχνω πως διαβάζω για να καταλάβει πως είμαι φοιτητής. Το παίρνει το μήνυμα. Μετά με ρωτάει: Where from? Της λέω Greece... Με κοιτάει απορημένη. Της λέω Athens... Συνεχίζει με κοιταει με βλέμα μύγας που έχει οργασμό. Της λέω Where the Olympic Games will be this year... Και κουνάει καταφατικά το κεφάλι της. Μετά από κανένα 20λεπτό την ρωτάει η άλλη Τσέχα απο που είμαστε και απαντάει η δικιά σου: "THEY ARE HERE FOR THE CHAMPIONSHIP". χαχαχαχα συννενόηση παντόφλα.[/quote'] Πευκοχώρι Χαλκιδικής= Γενέτειρα..εκει μεγάλωσα εκεί ειναι οι δικοί μου,εκεί πρόκειτε να μεινω κι εγώ.Το αγαπάω το μέρος! Χανιά=Εκει σπούδαζα μεχρι και τον περασμένο Φλεβάρη.Τότε ξενοικιασα για να έρθω εράσμους στην Πράγα.Αφησα κολλητούς,δουλειά και αναμνήσεις. Πράγα=Εράσμους εδώ και 4 μήνες.Γνώρισα κορυφαία άτομα απ όλο τον κόσμο που θα κρατήσω σίγουρα επαφή,εκανα τα ταξίδια μου στις γύρω χώρες και γνώρισα και μια διαφορετικη κουλτούρα Βελιγράδι=Το δευτερό μου σπίτι.Γουστάρω τρελά τους Γιουγκοσλάβους σαν λαό και το Βελιγράδι έχει τρομερή ατμόσφαιρα.Με την πρώτη ευκαιρία επισκέπτομαι τα φιλαράκια μου εκεί! Na zdravý!
Lomar Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Λιώσιμο 4 ever, άφραγκος μετά απο 4ημερο στη Θεσσαλονίκη και τώρα πάλι Λάρισα :evil: Μετά απο τα μεσημεριανά σε Άθωνος και μέλαθρον, καφέ Καμάρα (αλλα και playroom πιο κάτω στον Φοιτητή), γλυκά στου Χατζή (τρίγωνα κυρίως) και βράδυ Deca και το άλλο βράδυ Χατζηγιάννη... τώρα λιώσιμο στο σπίτι να βλέπω... Bob σφουγγαράκη , friends και να μιλάω στο insomnia μέχρι να νυστάξω!!!
A3TeRnuS Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Οταν εχει δουλεια στο οδοντιατρειο γινεται Ο χαμος! Γκρινιαζω... Οταν μας ξεχνανε τα ραντεβου,σπαζομαι! Γκρινιαζω... Οταν ειναι ΣΚ και λιωνουμε στην απραξια... Γκρινιαζω! Ε,ελεος! χαχαχαχ Ουτε ο Γκρινιαρης να μουν απ τα στρουμφ! Μεταξυ μας ομως,παλι καλα που εχουμε δουλεια τα παρωινα! Αλλιως εκει μεσα θα χα αυτοκτονησει απ την απραξια! For the record ειμαι στρατευσιμος στο ΝΝΣ... Ν.
stormrider Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 καλά, το χειρότερο είναι να έχεις 100 πράγματα να κάνεις που δεν σου αρέσουν, να μην ξέρεις από που να πρωτοξεκινήσεις αλλά κ να έχεις βαρεθεί όλους τους τρόπους να ξεσκάσεις από αυτές τις έγνοιες... (=φοιτητής)
tsakonas Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Λιώσιμο 4 ever' date=' άφραγκος μετά απο 4ημερο στη Θεσσαλονίκη και τώρα πάλι Λάρισα :evil: Μετά απο τα μεσημεριανά σε Άθωνος και μέλαθρον, καφέ Καμάρα (αλλα και playroom πιο κάτω στον Φοιτητή), γλυκά στου Χατζή (τρίγωνα κυρίως) και βράδυ Deca και το άλλο βράδυ Χατζηγιάννη... τώρα λιώσιμο στο σπίτι να βλέπω... Bob σφουγγαράκη , friends και να μιλάω στο insomnia μέχρι να νυστάξω!!![/quote'] κωλοφαρδε!!! ζηλευω!!!! εχω ενα χρονο να κατεβω στη γενετειρα μου σαλονικη κλαψ κλαψ... τι λεει το ντεκα? ακομα τα σπαει?
mrFrodo Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 καλά, το χειρότερο είναι να έχεις 100 πράγματα να κάνεις που δεν σου αρέσουν, να μην ξέρεις από που να πρωτοξεκινήσεις αλλά κ να έχεις βαρεθεί όλους τους τρόπους να ξεσκάσεις από αυτές τις έγνοιες... (=φοιτητής) ζωγράφισες... from Italy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.