Προς το περιεχόμενο

Βαρεμάρα στη δουλειά / σχολή / σχολείο

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ζω στην απόλυτη τρέλα το τελευταίο 10ήμερο! Κάνω ηχοληψία σε 2 εκπομπές, είμαι με ακουστικά 4 συνεχόμενες ώρες και σαν μην έφτανε αυτό οι εκπομπές είναι ενημερωτικές! Τα αυτάκια μου γίνονται σαν του ελέφαντα όταν βγάζω τα ακουστικά!

Και δεν είναι μόνο αυτό, επί 4 ώρες πρέπει να διαλέγω και την μουσική των εκπομπών και να'χω να ακούω τις απαιτήσεις των παραγωγών (παραγωγός κι άσχετος από μουσική' τι σας λέει; ), λες κι ευθύνομαι για την διαθέσιμη μουσική του σταθμού!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω τι να πω ρε παιδια που καταχωρώ σαν τον μαύρο τιμολόγια όλη μέρα???

Οι υπόλοιποι στο γραφείο ασχολούνται με φορολογικές δηλώσεις και μου 'χει πέσει όλη η μαυρίλα...

Τώρα μόνο άραξα να πίω ένα καφεδάκι σαν άνθρωπος...

Δημοσ.

BOOOOOOOOOOOOORIIIING!!!

Τώρα που ξεκινάει και το internet banking της τράπεζας και πρέπει να διαβάσω 8 manuals full στην οικονομική ορολογία... THE HORROR THE HORROR!

Material Defender 1032

Δημοσ.

Κι εγω σαν φοιτητης εχω βαρεθει και θελω να αλλαξω εικονες.. Μετα απο 5 χρονια στα Χανια καιρος ειναι να κανω κατι αλλο. Γι'αυτο εκανα τα χαρτια μου για Erasmus Τσεχια και συγκεκριμενα Brno. Οσο ηταν ο finn εδω πηγαιναμε και για κανενα καφε.. τωρα κ*λοβαραω ολη μερα. Κανω την πτυχιακη μου σιγα σιγα και τιποτα αλλο. Αφου οταν ειμαι σπιτι ξερω πως θα κυλισει η μερα. Με το που ξυπναω θα μπω στα forums που ειμαι γραμμενος να δω μερικα topics, μερικα αθλητικα sites, music, το βραδυ divxακι και αντε παλι απο την αρχη. Αν κατσει το erasmus θα ειναι καλα αλλιως φανταρος... To καλοκαιρι μια βολτα Πευκοχωρι :) Παντως ο κορεσμος ερχεται οτι κι αν κανουμε, το θεμα ειναι να εχουμε καλη παρεα και ιδεες για να περναμε καλα ;)

Δημοσ.

Στην εταιρεια που ειμαι υπαρχουν στιγμες βαρεμαρας αλλα μονο οταν καθομαι.Δεν ξερω τι μου συμβαινει και πολλοι ανθρωποι το εχουν αυτο.Μολις περασουν 5 λεπτα που ειμαι καθισμενος σε μια καρεκλα αρχιζω και τρελαινομαι.Σηκωνομαι και κανω διαφορες δουλειες η βγαινω για κανα τσιγαρο να μου περασει.Στο σπιτι αντιθετως οταν ειμαι βαριεμαι να κουνηθω.Αλλα αμα με πιασει η τρελα μου μπορει και να καθαρισω ολο το σπιτι μεσα σε 1 ωρα.Τις προαλλες εκει που καθομουν σπιτι το απογευμα μετα την δουλεια και επινα καφεδακι , σηκωνομαι , ντυνομαι και παιρνω το ποδηλατο και εφτασα μεχρι Γλυφαδα ( Απο καλλιθεα ).Πηρα μια φιλη που μενει εκει , πηγαμε για καφε και μετα γυρισα.Τον τελευταιο καιρο με εχει πιασει μια υπερενταση και δεν μπορω να κατσω σε ησυχια.Εχω την δουλεια μου , εχω αρχισει σεμιναρια για δικτυα , ξεκινησα μαθηματα κιθαρας και εχω ξεσκιστει στο ποδηλατο , στους καφεδες και στα ξενυχτια.Υψηλα επιπεδα τεστοστερονης.

Αυτη τη στιγμη παντως ειμαι σπιτι και βαριεμαι.Αλλα απαξ και ντυθω να βγω εξω για οτιδηποτε μετα ειμαι στην τσιτα.

Δημοσ.

tsakonas mamouse to Deca! απο κυριακή ξεκινούσε κάτι κουλά με 6 DJ απο τις 6 μεχρι τις 12 (!) μάλλον σε στύλ junior...

Κατα τ'άλλα όλα τα ίδια: κάγκουρες, 10ράκια με σορτσάκια πάνω απο τον αφαλό, χιλιάδες λαός, κουμπιά (κακό) αλλα... η οροφή ακόμα κλειστή

Τώρα όμως λιώσιμο στον καναπέ και tv απο αύριο διάβασμα... γμτ!

Δημοσ.

Παιδία εγώ λιώσιμο........ όλη την ημέρα ξάπλα και pc εδώ και 8 μήνες(εκτός και αν πρέπει να πάω στο γιατρό.) λόγο ασθένειας........ ποοοοοοόλυ λιώσιμο, και να φανταστείτε ότι πριν από αυτά έκανα κάθε μέρα κεραμικό – πειραϊκή με τα πόδια ντάλα μεσημέρια.

Δημοσ.

Όσον αφορά τη δουλειά, βαριέμαι και που υπάρχω. Βαριέμαι ακόμα και να βαρεθώ περισσότερο μια και για άλλο με πήραν και άλλο κάνω. Όχι ότι μ΄αρέσουν ιδιαίτερα οι πωλήσεις μια και θεωρώ τον πωλητή κατώτερο κι από τις κατσαρίδες αλλά σίγουρα η επικοινωνία με κόσμο είναι προτιμότερη απ' τη στείρα γραφική εργασία.

Η βαρεμάρα μου πλέον όμως, σταματά εκεί. Με την έλευση της κόρης, το σασπένς μπήκε στη ζωή μας. Εκεί να δεις κόψιμο μαχαίρι της βαρεμάρας, να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο το βράδυ να δεις αν αναπνέει, αν αναπνέει κανονικά, αν ρουθουνίζει, αν το ένα, αν το άλλο. Δηλώνω υπεύθυνα σε όποιον δεν το έχει περάσει ότι όσο κοινότοπο (και βαρετό :-D ) κι αν ακούγεται, δεν υπάρχει πιό ενδιαφέρουσα και ευχάριστη ασχολία από ένα μωρό (και δη κορίτσι που κάνει και τα σκέρτσα του) για να ξεχάσετε τη βαρεμάρα. Ένα πλασματάκι σε φέρνει βόλτα στο μικρό του δαχτυλάκι και σ' αρέσει κιόλας...:-D

Δημοσ.

Όχι ρε Kandinsky εγώ είμαι ακόμα 24. Ακούω μωρά και φτάνω σε ταχύτητα τον Road Runner.

Δημοσ.
Όσον αφορά τη δουλειά' date=' βαριέμαι και που υπάρχω. Βαριέμαι ακόμα και να βαρεθώ περισσότερο μια και για άλλο με πήραν και άλλο κάνω. Όχι ότι μ΄αρέσουν ιδιαίτερα οι πωλήσεις μια και θεωρώ τον πωλητή κατώτερο κι από τις κατσαρίδες αλλά σίγουρα η επικοινωνία με κόσμο είναι προτιμότερη απ' τη στείρα γραφική εργασία.

Η βαρεμάρα μου πλέον όμως, σταματά εκεί. Με την έλευση της κόρης, το σασπένς μπήκε στη ζωή μας. Εκεί να δεις κόψιμο μαχαίρι της βαρεμάρας, να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο το βράδυ να δεις αν αναπνέει, αν αναπνέει κανονικά, αν ρουθουνίζει, αν το ένα, αν το άλλο. Δηλώνω υπεύθυνα σε όποιον δεν το έχει περάσει ότι όσο κοινότοπο (και βαρετό :-D ) κι αν ακούγεται, δεν υπάρχει πιό ενδιαφέρουσα και ευχάριστη ασχολία από ένα μωρό (και δη κορίτσι που κάνει και τα σκέρτσα του) για να ξεχάσετε τη βαρεμάρα. Ένα πλασματάκι σε φέρνει βόλτα στο μικρό του δαχτυλάκι και σ' αρέσει κιόλας...:-D[/quote']

Ακριβώς τα ίδια φίλε Kandinsky.Εδώ και 18 μήνες που γεννήθηκε ο γιος μου και μόνο στην σκέψη πως θα γυρίσω σπίτι και θα κάνει σαν τρελός απο την χαρά του ξεχνάω και βαρεμάρα και την ρουτίνα της δουλειάς.

Απο ότι κατάλαβα η κορούλα σου είναι μικρή ακόμα σε διαβεβαιώ πως τα καλύτερα έρχονται....

Δημοσ.
Ακριβώς τα ίδια φίλε Kandinsky.Εδώ και 18 μήνες που γεννήθηκε ο γιος μου και μόνο στην σκέψη πως θα γυρίσω σπίτι και θα κάνει σαν τρελός απο την χαρά του ξεχνάω και βαρεμάρα και την ρουτίνα της δουλειάς.

Απο ότι κατάλαβα η κορούλα σου είναι μικρή ακόμα σε διαβεβαιώ πως τα καλύτερα έρχονται....

Μία από τα ίδια εδώ και 10 μήνες !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Βαριέμαι μόνο όταν είμαι γραφείο και περιμένω κάποιον πελάτη και έχει καθυστερήσει.... και με καθυστερεί από το να φύγω :(

Δημοσ.

Δεν βαριέμαι ποτέ, επειδή δεν είμαι ποτέ βαρετός.

Πάντα υπάρχει κάτι δημιουργικό που μπορείτε να κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας... απλά σκεφτείτε πόσες δραστηριότητες υπάρχουν που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα και θα δείτε πως δεν υπάρχει λόγος να "λιώνετε".

Προσωπικά όταν δεν έχω όρεξη ούτε για web browsing ούτε για gaming, ασχολούμαι με τη φασίνα και το γενικό συγύρισμα στο σπίτι. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να τα βλέπεις όλα οργανωμένα και καθαρά :)

Και στη δουλειά που είμαι τώρα επειδή ψιλοκωλοβαράω καθαρίζω το γραφείο μου, ταξινομώ τους φακέλους κ.λ.π.

Δημοσ.
Δεν βαριέμαι ποτέ' date=' επειδή δεν είμαι ποτέ βαρετός.

Πάντα υπάρχει κάτι δημιουργικό που μπορείτε να κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας... απλά σκεφτείτε πόσες δραστηριότητες υπάρχουν που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα και θα δείτε πως δεν υπάρχει λόγος να "λιώνετε".

Προσωπικά όταν δεν έχω όρεξη ούτε για web browsing ούτε για gaming, ασχολούμαι με τη φασίνα και το γενικό συγύρισμα στο σπίτι. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να τα βλέπεις όλα οργανωμένα και καθαρά :)

Και στη δουλειά που είμαι τώρα επειδή ψιλοκωλοβαράω καθαρίζω το γραφείο μου, ταξινομώ τους φακέλους κ.λ.π.[/quote']

Επειδή εγώ ποτέ δεν έχω όρεξη για συγίρισμα... δεν έρχεσαι μία βόλτα από Χαλκίδα να κάνεις ένα γενικό ... ρεκτιφιέ στο σπίτι μου? Κερνάω καφέ / μπύρα / πίτα γύρο... ;)

Δημοσ.

Και να που χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω οικονομετρίες και στατιστικές....

Η περίοδος πριν το καλοκαίρι κρύβει πολύ βαρεμάρα ρε παιδιά. Λίγο ο ήλιος, λίγο η κούραση της χρονιάς...

Δημοσ.
Επειδή εγώ ποτέ δεν έχω όρεξη για συγίρισμα... δεν έρχεσαι μία βόλτα από Χαλκίδα να κάνεις ένα γενικό ... ρεκτιφιέ στο σπίτι μου? Κερνάω καφέ / μπύρα / πίτα γύρο... ;)

Δεν παίρνεις καμμία καθαρίστρια βρε man; Με τα σουβλάκια που θα κεράσεις πιο φθηνά θα σου 'ρθει :mrgreen:

Εντάξει δεν είμαι και σαν τον Monk που αν δει κάτι στραβό πρέπει να το φτιάξει :roll:

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως ο καθένας μπορεί να βρει το αντίδοτο στη βαρεμάρα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...