stormrider Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.61Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 174.02kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem πριν παραπονεθώ για τα παραπάνω αίσχη στον ΟΤΕ, πείτε μου θα βγει κάτι; μην μπω άδικα στον κόπο, αν είναι να κόψω κατευθείαν την γραμμή. μπορούν να κάνουν τίποτα αν τον τελευταίο καιρό οι σελίδες κατεβαίνουν λες κι έχω 56άρι μόντεμ, ή θα μου πουν τα κλασσικά;
eliask Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μαλλόν θα σου που τα κλασσικά αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις να δώσεις βλάβη .Ποτέ δεν ξέρεις !Αλλιώς δοκίμασε να αλλάξεις την γραμμή μόνο και να πας σε 512 .
Kandinsky Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Εγώ έχω εδώ και 2 μήνες μπει στον θαυμαστό κόσμο του dsl (384) και μέχρι στιγμής το ανώτερο που έχω φτάσει ήταν 320 μία και μόνο μέρα. Από εκεί και πέρα, παίζω συνήθως στα 250-280 ενώ πολύ συχνά βλέπω και τα νούμερα που αναφέρεις, κάτω απ' τα 200 δλδ! Το κακό είναι ότι ένας γνωστός που έχω με 512, μου λέει ότι εδώ και 2 εβδομάδες που το έχει, πάλι "τρέχει" με ταχύτητες πολύ κάτω του αναμενομένου, με 400 περίπου! Τί διάολο κάνουν οι αλήτες, δεν μπορώ να το καταλάβω, κανονικά πάντως θα έπρεπε να πληρώνεις ότι παίρνεις. Δλδ, ήσουν για ένα μήνα στα 280 μέσο όρο αντί 384? 280 να πληρώσεις. Δεν είναι κατάσταση αυτή, απ' τη μια να πηγαίνεις χελώνα κι απ' την άλλη να βλέπεις τις καταχωρίσεις και τις διαφημίσεις για τα "τρομερά, ταχύτατα προγράμματα μας"!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Είναι καλυμένοι από το συμβόλαιο να σου παρέχουν ότι γουστάρουν από θέμα ταχύτητας.Απλά θα έπρεπε να μπει μια δικλείδα ασφαλείας ώστε πχ. η 384 να μην αποδίδει σαν 256 ή η 1024 σαν 512.Σε αυτό δεν φταίει μόνο ο ΟΤΕ φταίνε και οι πάροχοι γιατί αντί να νοικιάσουν περισσότερα DSLAMS στριμώχνουν τους χρήστες σε ένα για λόγους οικονομίας(κομπίνας) με απότελεσμα να γίνεται πίτα και τα άλλα να παραμένουν άδεια σε αχρηστεία.Κι οτέ μπορεί να κόβει για λόγους ανταγωνισμού(αθέμιτου) οποιονδήποτε πάροχο θέλει και να δηλώνει "τεχνικό πρόβλημα".Δηλ μαμισε τα κι αφησέ τα!
geo9419 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Παρόμοια προβλήματα είχα στην σύνδεση μου (dsl 384) οταν πρωτοεβαλα ADSL και οι ταχύτητες ήταν απελπιστικες σε σχεση με το 384kbps που υποστηριζουν οτι πουλάνε και το οποιο πληρώνεις κανονικά. Απο τον Μάρτη εχω αλλάξει την σύνδεση μου σε 1024kbps και απο τότε η γραμμή μου λειτουργεί πάντοτε στο maximum. Ισως φταίει ότι οι γραμμες 384 εχουν πολλούς χρήστες και γινεται μοιρασμα και αντιστοιχα οι χρηστες σε 1024 που ειναι σε αλλο κύκλωμα δεν εχουν πρόβλημα. Παντως απο τι στιγμή που αλλαξα την συνδεση δεν αντιμετωπιζω κανενα πρόβλημα ουτε ώρες αιχμής ουτε καμια βλαβη.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 opos exoume pei kai se alla topic an exeis adsl 384 kai ise pano apo 180 me 200 o ote den to theorei provlima alla einai kalimenos.mia blabi bebea to diloneis gia ta matia tou kosmou alla min perimeneis kai pola.kati antistixo kai gia tin 512 distixos.kali fasi einai auto pou ipan.512 grammi 384 sindesi.auto ginetai logo ton pitarismenon dslam.otan eprepe to bandwidth na einai gia 100 atoma alla einai gia 200 oloi tha paroun to miso .kai o ote siga min skotothei na kanei anabathmisi grigora.otan ftasei sto aproxorito tha ginei .edo apo portes menei sta dslam kai trexei teleutea stigmi.to "trexei" sxetiko.auti ine i alithini elliniki pragmatikotita.i koroidia sto full.plironeis gia 384 kai perneis 250 px.eno sto exoteriko na plironeis gia 8 mbit kai na pareis 7 ligo tha se niaxei.genikos oi 384 ine ligo pita alla distixos exo dei kai 1024 na pezei sta misa opote den einai kanonas oti sta 1024 paketa tha petixeis to maximum.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Είναι καλυμένοι από το συμβόλαιο να σου παρέχουν ότι γουστάρουν από θέμα ταχύτητας.Απλά θα έπρεπε να μπει μια δικλείδα ασφαλείας ώστε πχ. η 384 να μην αποδίδει σαν 256 ή η 1024 σαν 512.Σε αυτό δεν φταίει μόνο ο ΟΤΕ φταίνε και οι πάροχοι γιατί αντί να νοικιάσουν περισσότερα DSLAMS στριμώχνουν τους χρήστες σε ένα για λόγους οικονομίας(κομπίνας) με απότελεσμα να γίνεται πίτα και τα άλλα να παραμένουν άδεια σε αχρηστεία.Κι οτέ μπορεί να κόβει για λόγους ανταγωνισμού(αθέμιτου) οποιονδήποτε πάροχο θέλει και να δηλώνει "τεχνικό πρόβλημα".Δηλ μαμισε τα κι αφησέ τα! o ote apofasizei pou tha se rixei kai oxi o provider.o provider mporei na nikiazei kata kapoio tropo tis grammes gia na fenontai sto onoma tou alla to se poio dslam tha peseis ginetai me to pou briskesai.se merikes periptoseis exei ginei metafora pelati se allo dslam efoson ine efikto alla ginetai se exeretika spanies periptoseis kai auto se periptoseis pou iparxei sovarotato provlima.kai distixos deneeinai mono to posoi xristes einai pano sto dslam.an px einai 100 xristes kai iparxei 100 mbit bandwidth o kathenas tha parei 1 mbit oti plironei px eno mporei se kapoio na einai 10 atoma na exei bandiwdth 5 megabit kai o kathenas na pernei 512 anti gia 1024.ine ponemeni istoriaaaaaaaaaaaaaaaaaa distixosss gia olous mas.
polaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Επισης ολη αυτη η μειωση τιμών απτους παρόχους ουσιαστικά εχει κανει πιο εντονο το πρόβλημα. Ο λογος ειναι οτι τρεξαν ολοι και πηραν οτι πορτα ειχε ξεμεινει στα DSLAM και πιτωσαν ξαφνικα, με αποτελεσμα οι 384 πλεον να μην παλεύονται. Λογικο, μιας και οταν σου δινει το 6μηνο πχ 130 ευρω, ολοι θα βαλουν. Ακομα και οι 512 σιγα σιγα τιγκάρουν, και μεχρι στιγμης παράπονα δεν εχω ακουσει μονο για την 1024. Ακομα και στην καλλιθέα που ειναι η εταιρια που δουλευω (και που γινεται σο..κόλαση απο εταιριες) η 1024 παει καλα. Δεν λεω οτι δεν πεφτει ποτε κατω απο 80, αλλά συνηθως ολη την ημέρα ειναι γυρω στο 100+. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ακριβως ειναι το εξής. Σε μενα καποτε ειχαν απειρες πορτες ελεύθερες και ολοι ειχαμε κορυφαιες ταχυτητες. Λογικο. Τωρα πριν λιγες μερες τους πηρε τηλ. ενας διπλανος και λεει ειναι γεματες οι πορτες και δεν εχει καθολου διαθεσιμοτητα και περιμενει αναβαθμιση. Παρόλαυτα ομως η ταχυτητα μας ειναι ΠΑΝΤΑ κορυφαια, δηλαδη καμια διαφορα. Πως γινεται σε αλλα DSLAM να πιτωνει ετσι και σε αλλα ενω ειναι γεμάτα να μην επιρρεάζει ουτε το bandwidth αλλά ουτε και το latency της γραμμής?
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Επισης ολη αυτη η μειωση τιμών απτους παρόχους ουσιαστικά εχει κανει πιο εντονο το πρόβλημα. Ο λογος ειναι οτι τρεξαν ολοι και πηραν οτι πορτα ειχε ξεμεινει στα DSLAM και πιτωσαν ξαφνικα' date=' με αποτελεσμα οι 384 πλεον να μην παλεύονται. Λογικο, μιας και οταν σου δινει το 6μηνο πχ 130 ευρω, ολοι θα βαλουν. Ακομα και οι 512 σιγα σιγα τιγκάρουν, και μεχρι στιγμης παράπονα δεν εχω ακουσει μονο για την 1024. Ακομα και στην καλλιθέα που ειναι η εταιρια που δουλευω (και που γινεται σο..κόλαση απο εταιριες) η 1024 παει καλα. Δεν λεω οτι δεν πεφτει ποτε κατω απο 80, αλλά συνηθως ολη την ημέρα ειναι γυρω στο 100+. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ακριβως ειναι το εξής. Σε μενα καποτε ειχαν απειρες πορτες ελεύθερες και ολοι ειχαμε κορυφαιες ταχυτητες. Λογικο. Τωρα πριν λιγες μερες τους πηρε τηλ. ενας διπλανος και λεει ειναι γεματες οι πορτες και δεν εχει καθολου διαθεσιμοτητα και περιμενει αναβαθμιση. Παρόλαυτα ομως η ταχυτητα μας ειναι ΠΑΝΤΑ κορυφαια, δηλαδη καμια διαφορα. Πως γινεται σε αλλα DSLAM να πιτωνει ετσι και σε αλλα ενω ειναι γεμάτα να μην επιρρεάζει ουτε το bandwidth αλλά ουτε και το latency της γραμμής?[/quote'] an kanoume mia mikri analisi.ligo pio kato apo tin kalithea file polaki itan enas (Den leo parapano) o opoios i 1024 tou epeze sta 500.exo dei 1024 na pezei 930 alla kai exo dei kai sta 700-800 kai sta 600.sinithos pane kala.tora gia auto pou den mporeis na katalaveis einai para ma para poli apli i lisi.exeis ena dslam pou ixe 100 portes kai piasmenes apo tis 100 itan oi 10 me 10 xristes 1024.to leo me xontrika noumera na min kanoume praxeis.an sto dslam auto gia tous 10 x 1024 ipirxe bandwidth 10 mbit o kathenas tha parei apo ena kai oloi tha einai mia xara.an tora oi 10 xristes ginoun 20 kai den auxithei to bandwidth o kathenas tha parei apo 500.pame kai sto allo akro.an sto dslam pesoun 100 atoma me 1024 alla o ote gia to x y logo epidi menei ekei o bardinogiannis dosei bandith 100 mbit pali o kathenas tha exei apo 1 mbit kai ola tha einai mia xara.simperasma.den pezei rolo posa atoma ine pano sto dslam alla pezei rolo posa atoma ine se sinartisi me ti grammi pezei apo piso
geoastrix Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.61Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 334.47kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test αν είσαι μόνος στο χωριο είναι κάπως έτσι ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ....ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ
takistmr Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Παιδιά εγώ στην Αγ. Παρασκευή, εδώ και 3 μήνες με γραμμή 384 από την otenet δεν πέφτω κάτω από 350!!! Ακούγεται απίστευτο αλλά έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα μέτρησης και μου λένε όλα τα ίδια.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 simbenoun auta.390 ftano ego sta brilissia se dslam siemens tis pentelis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.