R_Barrichello Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μου στείλανε σήμερα ένα e-mail λέγοντας μου πως μπορώ να συμληρώσω το εισόδημα μου με 500? - 3000? εργαζόμενος από το σπίτι και κάτι τέτοια. Βέβαια δε λενα τι θα πρέπει να κάνω! Η σελίδα είναι: http://www.workingfromhome.gr/start.asp . Ξέρει κανεις τίποτα περισσότερο?
Dazed_and_confused Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 έχει φτιαχτεί και ένα site σχετικά με τα workfromhome-τύπου site http://www.geocities.com/apatesgr/
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Πραγματικά το site ειναι παρα πολύ καλο.Προτεινω το συγκεκριμενο thread να ανεβει ως υπομνημα για ολους.Ο τυπος που το εφτιαξε ειναι κατατοπιστικοτατος.Δεν εχω εμπειρια βεβαια απο τετοια πραγματα αλλα και εμενα μου ερχονται συνεχεια mails και βλεπω και διαφημισεις σε δημοφιλή site οπως το in.gr .Υπομνημα εδω και τωρα
DrLo Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μου στείλανε σήμερα ένα e-mail λέγοντας μου πως μπορώ να συμληρώσω το εισόδημα μου με 500€ - 3000€ εργαζόμενος από το σπίτι και κάτι τέτοια. Βέβαια δε λενα τι θα πρέπει να κάνω! Η σελίδα είναι: http://www.workingfromhome.gr/start.asp .Ξέρει κανεις τίποτα περισσότερο? Κλασσική περίπτωση network-marketing. Βάλτο στα spam PS. Είδα την προσωπική σου σελίδα, φανταστικέ ... συνάδελφε (μιλάω ως πρώην mc95002). Την ιδέα του site με πρότυπες εργασίες/θέματα την είχα και εγώ στα παλιά τα χρόνια αλλά τότε δεν υπήρχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχω ένα σωρο σημειώσεις/θέματα (κυρίως ενεργειακού τομέα) και κάποιες εργασίες στο σπίτι στην Αθήνα ... τις θες ? Ψάχνεις για κάτι ?
gbras Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Βέβαια δε λενα τι θα πρέπει να κάνω! Να σου πω εγω τι θα κανεις...... ΒΙΖΙΤΕΣ!! Απο το σπιτι σου θα εργαζεσαι αγορι μου και ουτε απο το κρεβατι δε θα σηκωνεσαι!!! Αντε καλες δουλειες..
mjmj Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Περα απο την πλακα, για πειτε καμια σοβαρη δουλεια απο το σπιτι.
Bougas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Περα απο την πλακα, για πειτε καμια σοβαρη δουλεια απο το σπιτι. εισοδηματιας!
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Φασόν (αρκεί να'χεις γαζωτική και κοπτοράπτη για αρχή). Συσκευασία βανίλιας (αρκεί να έχεις γερή μύτη και να αντέξεις το έντονο άρωμα της βανίλιας όταν θα βάζεις τα φιαλίδιά της στα σακουλάκια). Τηλεφωνητής (να σπας τα νεύρα του κόσμου μεσημεριάτικο για να τους πείσεις να βγάλουν πιστωτική κάρτα). Ροζ γραμμή. Τηλεπαρέα. Θέληση να υπάρχει!
Bougas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 μ'αρεσουν κατι αγγελιες απο χρυση ευκαιρια......... ζητουνται κοπελες εμφανισημες,για εργασια απο το σπιτι,μισθος 3.000-10.000 ευρω μηνιαιος!
mjmj Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 MariaTs. για πες λεπτομερειες για συσκευασια βανιλιας!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Φυσικά υπάρχουν και τα κλασσικά: Επιβάτης σε "αεροπλανάκι", βοηθός χτίστης "πυραμίδας" και όλα τα σχετικά που θα βρεις σε αφθονία στο ίντερνετ. Όλα έχουν 3000 μισθό το μήνα.
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 MariaTs. για πες λεπτομερειες για συσκευασια βανιλιας! To έκανε μια φίλη μου: Της έφερναν απ'το εργοστάσιο που φτιάχνουν διάφορα καρυκεύματα εδώ στην περιοχή μας, τα φιαλίδια με την βανίλια κι αυτή έπρεπε να βάζει πέντε σε κάθε σακουλάκι και να να το καρφιτσώνει με το χάρτινο λογότυπο της εταιρείας. Έπρεπε να συσκευάσει καθημερινώς 1000 τέτοια πακετάκια για 30 ευρώ νομίζω. Η μάσκα που έβαζε δεν αρκούσε γιατί το άρωμα της βανίλιας είχε 'ποτίσει' σχεδόν όλο το σπίτι, άσε που κόντευε να'χει πρόβλημα με την όσφρησή της!
mjmj Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Χμ, ενδιαφερον ακουγεται! Ποιος ξερει ποσες ωρες να εκανε για τα 1000 πακετακια... Παντως ακου προβλημα...η εντονη μυρωδια βανιλιας. Σιγουρα γινεται ενοχλητικη απο ενα σημειο και μετα, το καταλαβαινω.
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Χρειαζόταν όλη την μέρα χωρίς να κάνει δουλειές στο σπίτι και με βοήθεια άλλων 4 ατόμων γιατί έπρεπε την επόμενη μέρα το πρωί να παραδώσει τις συσκευασίες για να πάρει το επόμενο πακέτο. Ήταν όντως πακέτο η δουλειά, γιατί ναι μεν υπήρχε συνεχώς δουλειά, έπρεπε να ξεχάσει όλες τις άλλες υποχρεώσεις! Και σε αυτές τις δουλειές δίνουν ελάχιστα χρήματα, αν σκεφτείς ότι η συσκευασία με τις βανίλιες στο σούπερ μάρκετ, μπορεί να κοστίζει μέχρι 50 λεπτά! Και υπενθυμίζω: η φίλη μου πληρωνόταν 30 ευρώ για 1000 συσκευασίες!
mjmj Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Κοινως...σκισιμο. Χαλι μαυρο. Τι να το κανεις που εισαι σπιτι αν δεν αδειαζεις λεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.