polaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 καλο το 1 αλλα το 2 εμενα δεν με τρελανε και το αφησα στη μεση... επισης στο 1 ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο το επιπεδο με τον εφιάλτη που ακροβατας σε ενα maze και απο κατω ειναι κενο και πεφτεις...
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 καλο το 1 αλλα το 2 εμενα δεν με τρελανε και το αφησα στη μεση...επισης στο 1 ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο το επιπεδο με τον εφιάλτη που ακροβατας σε ενα maze και απο κατω ειναι κενο και πεφτεις... loooool Εμένα για κάποιο λόγο με ενθουσιάσανε πολύ τα Nightmare levels του 1ου. Παρά το γεγονός ότι και έπεφτα και τουλάχιστον την 1η φορά ακολουθούσα συνεσώς άσχετη διαδρομή μέχρι να βρω (τυχαία) την έξοδο με τα κεριά.
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ειναι απο τα παιχνιδια που δεν τα βαριεσαι ποτε.Και εγω το εχω κανει εγκατασταση σε μενα 3 φορες και καθε φορα το τερματιζω. Ασε που το εχω δωσει σε ολους τους φιλους μου...Μιλαμε για μουρλια με τετοιυ ειδους παιχνιδια
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 καλο το 1 αλλα το 2 εμενα δεν με τρελανε και το αφησα στη μεση...επισης στο 1 ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο το επιπεδο με τον εφιάλτη που ακροβατας σε ενα maze και απο κατω ειναι κενο και πεφτεις... το 2 ισα ισα που μετα την μεση ειναι που αξιζει περισσοτερο. Και εγω στην αρχη οπως ειπα πριν ειχα ξενερωσει με το 2,αλλα στη συνεχεια αλλαξα γνωμη
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 To δύο ενώ στην αρχή σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα tc mod (ή expanasion) του 1ου, τελικά αποδεικνύεται αρκετά διαφορετικό. Αυτό εν μέρει είναι καλό, γιατί γενικα πρόκειται για παιχνιδάρα (για την οποία πρέπει να έχουν βγει ήδη κάποια καλά mods (kung fu, Hall of mirrors), ενώ θυμάμαι ότι ετοιμαζόταν και ένα πολύ υποσχόμενο Street Fighter!. Αλλά τα ragdoll physics και η αλλαγή του προσώπου του Payne προσωπικά με ψιλοχαλάσανε.
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 απο οτι καταλαβα εγω, πιο πολυ σε ταινεια το πηγαιναμε παρα σε παιχνιδι.Για αυτο το λογο βγηκε και με αυτο τον τροπο...Παντως εγω τα θεωρω παιχνιδαρες και τα 2, το καθενα με τις ιδιαιτεροτητες του
mandipl Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 kalitera paixnidi para tainia . elpizo omos na exei kainotomies se sxesi me to 2 na min mas kourasei san na exoume dejavu .
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 προσπαθω να σκεφτω την πλοκη που θα εχει αυτη τη φορα.Καμια ιδεα κανεις?
Saxlamaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ωραία χαρήκαμε όλοι με το Max Payne αλλά καμιά φορά δεν βλάπτει να βλέπουμε λίγο αντικειμενικά τα πράγματα. ΔΗΛΑΔΗ: Το Max Payne ήταν ένα χαριτομένο παιχνιδάκι όπου ο παίκτης είχε (μμ για να δούμε, είναι πολλά...) 2(!) πράγματα να κανει... Να προχωρά και να σκοτώνει, τους ίδιους με τον ίδιο τρόπο... Βγαίνει το Max Payne 2 και OH MY GOD! Η πολυαναμενώμενη συνέχεια του θρυλικού (???) παιχνιδιού ήταν .. ... . .. ΙΔΙΑ. Απλά με έναν Max που δεν έμοιαζε στον παλιό του εαυτό. Μέχρι και τα χέρια του δεν έμοιαζαν με το πρωτότυπο μοντέλο. Αλλα αφήστε το αυτό. Το game ήταν το Max Payne Expansion και όχι το 2.... ίδιες κινήσεις, ίδια περιβάλλοντα, 0.05 καλύτερα γραφικά... Πιστεύετε ότι το τρίτο θα έχει κάτι να προσφέρει παραπάνω? Αν ναι πρόβλημά σας. Εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με ένα game απλά επειδή είναι "μοδα" ή "must". Και σίγουρα δεν θα ψαρώσω με τις Μ@Λ@Κ/ΕΣ που λένε τα Ελληνικά περιοδικά.... BTW, Ελπίζω να πέσω έξω και το Max Payne 3, να μην βγει Max Pain intheass...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ego pantos prosopika tha goustara ena akoma Max Payne. Eixa pathei plaka otan to protermatisa. Apo ta liga paixnidia pou teliosa me to pou to pira. Tora gia to thema Bruce Willis ego pisteuo oti tou paei poly o rolos kai tha itan kali fasi na paixei o Willis (thymaste tin ermineia tou sto Sin City? Apla koryfaios)
Gantalf_4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Nuxx Δικιο εχεις. Το παιχνιδι ειναι ακριβως ακριβως που λεει ο Saxlamaras. Αλλα το nouar στυλ του ειναι αξεπεραστο. Και εσυ Saxlamara που εισαι φαν των κομικ, δεν το εκτιμας αναλογως. Ουτως η αλλως ολα τα Games ειναι ιδια, απλα κανεις 2-3-15 πραματα συνεχεια...
winmik2kx Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Από άποψη ερμηνείας σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει, αλλά από άποψη ηλικίας-εμφάνισης, μάλλον όχι. Imho πρέπει να βρεθεί κάποιος, καλύτερος στο σύνολο...
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Nuxx Δικιο εχεις. Το παιχνιδι ειναι ακριβως ακριβως που λεει ο Saxlamaras. Αλλα το nouar στυλ του ειναι αξεπεραστο. Και εσυ Saxlamara που εισαι φαν των κομικ, δεν το εκτιμας αναλογως. Ουτως η αλλως ολα τα Games ειναι ιδια, απλα κανεις 2-3-15 πραματα συνεχεια... συμφωνω οτι ολα τα παιχνιδια ειναι ιδια απο την αποψη οτι κανεις τα ιδια πραγματα συνεχεια.Εμενα μου αρεσουν τριτου προσωπου παιχνιδια και τα max payne τα θεωρω κορυφαια στο ιδος τους.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εχμ... τα γραφικά του δύο ήταν πολύ καλά (και φυσικά τα επίπεδα γραφικών του Max Payne 1 ήταν επίσης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (αν εξαιρέσει κανείς τα μοντέλα των χαρακτήρων). Το concept "να προχωράει και να σκοτώνει" είναι κοινό στα shoot'em up games. Αλλά όχι και σκοτώνει όλους με τον ίδιο τρόπο ... (bullet time, shoot dodges, snipper mode (με bullet time tracking στη σφαίρα), άπειρα όπλα και mods με ακόμα πιο πολλά όπλα, kung fu 3, Katana 2 mod ...και και και). Το παιχνίδι ήταν το πρώτο που με τον καλύτερο τρόπο ενσωμάτωσε το bullet time στο game play και είχε κορυφαίες ιδέες όπως graphic novels, nightmare levels, και πολύ καλό story που μπορούσες να παρακολουθήσεις. Επίσης ήταν το πρώτο (χρονικά) το οποίο με έκανε να παρομοιάζω φυσικά περιβάλλοντα με περιβάλλοντα του παιχνιδιου (και έχω παίξει αρκετά shoot em up) Το 2 ήταν sequel. Επόμενο ήταν να κινείται σε παρόμοιο πλαίσιο. Έδωσε όμως συνέχεια στο story με νέες ανατροπές, καλύτερη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον/αντικείμενα, καλύτερα μοντέλα χαρακτήρων, νέες κινήσεις και νέο bullet time, δυνατότητα να παίζεις και άλλο χαρακτήρα πέρα του Max, και κορυφαίες φάσεις (όπως εκεί που ο τύπος (δε θυμάμαι ποιος) είναι μέσα στη στολή ενός τεράστιου αρκουδακίου (sic) και πρέπει να τον προστατέψεις). Επίσης και στα δύο παιχνίδια μεγάλη αξία έχουν τα mods που έχουν κυκλοφορήσει. Trust me είναι απο τα καλύτερα ever.
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Από άποψη ερμηνείας σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει, αλλά από άποψη ηλικίας-εμφάνισης, μάλλον όχι. Imho πρέπει να βρεθεί κάποιος, καλύτερος στο σύνολο... φιλε winmik2kx το make up κανει θαυματα με τις γυναικες,φαντασου πως θα τον μεταφορφωσει και αυτον...Εγω δεν εχω προβλημα να τον εβλεπα να γυριζε και το max payne. Ειναι απτους αγαπημενους μου ηθοποιους ετσι και αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.