Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι την παρούσα τουλάχιστον στιγμή να γράφω κατεβατά διότι δεν με έχει πιάσει ακόμη ο καφές, κι επειδή εγώ το μάθημα μου το έμαθα απ' τη μουσουλμάνα :mrgreen: , πολύ σεμνά και περιεκτικά ανεβαίνω κι εγώ στο τραίνο που μεταφέρει το τάγμα ανεπιθυμήτων του blueviper και εξορμώ για την παραμεθόριο του πολιτισμού όπου μας ξαποστέλνει καθημερινά ο νεοέλλην του GTi με τα 750 db...

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φαν' date='εχεις αδικο! o blueviper, προσπαθει να εξηγησει τη θεση του. εσεις, για καποιο ανεξηγητο λογο, ΔΕΝ δεχεστε επισημες ερευνες που παρουσιαζει ωστε να ενισχυσει την αποψη του!

το οτι τα σκοπια ονομαστηκαν μακεδονια,o blueviper φταιει? και γιατι δε ρωτατε τους πολιτικους?και αφου τους ρωτησετε,μετα ρωτηστε το 80% που τους ψηφισαν,γιατι θα τους ξαναψηφισουν?

αν δε φταιει για αυτο ο ελληνας,τοτε ποιος φταιει? η στοα των μασονων?[/quote']

Επαναλαμβάνω ότι δεν είπα ποτέ ότι η Ελλάδα είναι παραδεισος ούτε ότι είναι μπροστά από τα άλλα τα κράτη, αλλά προσπαθώ να κάνω τον blueviper να καταλάβει ότι και οι υπόλοιπες χώρες έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν είναι το "αμερικάνικο όνειρο" που πιστεύει ότι θα συναντήσει ο κυρίος blueviper εκτός των συνόρων.

Όσο για το Macedonia δεν ονομάστηκαν ακόμα έτσι τα Σκόπια (όσο κι αν πολλοί θα ήθελαν να τελειώνει το θέμα γιατί...βαρέθηκαν).

Εννοείτε ότι για τα εθνικά θέματα που πάμε κατα διαόλου φταίμε αποκλειστικά και μόνο εμείς και κανένας άλλος. Ο Ερντογάν και κάθε Ερντογάν ή σκοπιανός προσπαθεί για το καλό της πατριδας του. Τώρα εάν εμείς δεν μπορούμε να προστατευτούμε είναι δικό μας πρόβλημα και όχι των άλλων.

Τους ψηφίζουμε γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος. Δηλαδή τι να κάνουμε να ψηφίσουμε τον Αλαβάνο ή κάποιον που έχει παρόμοιες απόψεις; Θα μας φάει η μαρμάγκα.

Μόνο στην Κύπρο έχουν πολιτικό με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΙΔΙΑ που ειπε ΟΧΙ σε Αμερική και Αγγλία και μάλιστα απόφυγε και τις συνέπειες που έλεγαν οι διάφορες κασσάνδρες ότι θα είχε. Σε αντίστοιχη περίπτωση στην Ελλάδα ξέρετε ποιά θα ήταν η απάντηση.

Δημοσ.

ειναι απλο! ζουμε με την ψευδαισθηση της (γεματης) ιστοριας αυτου του λαου! καποτε ημασταν πρωτοποροι...Σημερα,ειμαστε ΠΟΛΥ κοντα στο να χαρακτηριστουμε τριτοκοσμικοι!

φυσικα ολοι οι λαοι εχουν μεγαλα ελαττωματα κ λαθος θεσεις σε πολλα ζητηματα φαν,δε διαφωνουμε!

για μενα δεν ειναι μονο τα εθνικα θεματα! ειναι η παιδεια! η κουλτουρα του λαου! η δημοκρατια (ως θεσμος)! η ασφαλιση! η υγεια! ο στρατος! ο σαπιος θεσμος της αστυνομιας! οι συνταξεις! οι μισθοι!

ολα αυτα,τα εχουν κανει σκ*τα αυτοι που ψηφιζει περιπου το 80% του ελληνικου λαου! αρα...πολυ απλα,εμεις φταιμε....

αν δεν τους ψηφιζαμε,δεν θα μας κυβερνουσαν! απλα!

και να σου πω κατι? δεν βλεπω πολλες χωρες να εχουν τοσα προβληματα,τοσο πολυ σημαντικα,και αλυτα για τοσο πολλα χρονια!

κ εμεις,ως λαος τι κανουμε? τσακωνομαστε για τη eurovision, για τις ομαδες μας (κ τα 2 τα θεωρω απαραιτητα,αλλα περισσοτερο στα πλαισια της ατομικης ψυχαγωγιας του καθενος,κ οχι ως μεγιστα ζητηματα ετσι?), για το οτι το ντα βιντσι ειναι βλασφημο,κ για τις ζωες πλουσιων που ζουν οι ασκητες - μητροπολιτες!

να μας χαιρομαστε λοιπον....

Δημοσ.
αλυτα για τοσο πολλα χρονια!

Αυτό είναι το ζουμί φίλε. Για ποιό λόγο μένουν άλυτα τόσα χρόνια; Εγώ το ανέφερα ποιό πάνω.

Δημοσ.
Αυτό είναι το ζουμί φίλε. Για ποιό λόγο μένουν άλυτα τόσα χρόνια; Εγώ το ανέφερα ποιό πάνω.

μιλησες για τους πολιτικους!

ποιος εχει φερει τους πολιτικους σε αυτες τις θεσεις?

ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να ασελγουν πανω στον λαο?

ο ιδιος ο λαος φιλε μου! γιατι δυστυχως,ειμαστε απαιδευτοι, δεν εχουμε κοινωνικη συνειδηση,δεν ειμαστε πολιτικοποιημενοι (κ οχι κομματικοποιημενοι),και μπορω να σου πω πολλα ακομα χαρακτηριστικα του μεγαλυτερου μερους του ελληνικου πληθυσμου!

(ακομα κ το οτι οι δρομοι μας ειναι γεματοι σκουπιδια,κ αυτο σημαινει οτι δεν ειμαστε πολιτισμενοι)(ακομα κ ο φανατισμος μας,σχετικα με σοβαρα ζητηματα,οπως ο ρατσισμος απεναντι στους αλβανους,οι "επιθεσεις" κ επιθεσεις απεναντι σε οποιον πει κατι για την ορθοδοξη πιστη , η γκρινια του καθε ενα -add me some times- οταν δρομοι κλεινουν γιατικαποιος κλαδος διεκδικει τα δικαιωματα του,και χιλιαδες αλλα)!

αυτα δεν ειναι ισοπεδωση! ειναι η πραγματικοτητα που βιωνουμε! και οφειλεται αποκλειστικα κ μονο στον ελληνικο λαο! (ο οποιος εχει φυσικα κ πολλα καλα,αλλα δυστυχως,ακομα περισσοτερα μειονεκτηματα)!

Δημοσ.
μιλησες για τους πολιτικους!

ποιος εχει φερει τους πολιτικους σε αυτες τις θεσεις?

ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να ασελγουν πανω στον λαο?

ο ιδιος ο λαος φιλε μου!

Ο λαός αυτούς τους πολιτκούς έχει αυτούς ψηφίζει. Τι άλλο να κάνει; Αποχή;

Η γκρινια του καθε ενα -add me some times- οταν δρομοι κλεινουν γιατι καποιος κλαδος διεκδικει τα δικαιωματα του.

Είμαστε η μόνη χώρα που ανέχεται τον κάθε ΑΛΗΤΑΡΑ να κλείνει τους δρόμους και να ενοχλεί το κοινωνικό σύνολο. Για πήγαινε κάντα αυτά σε καμιά άλλη χώρα και θα δείς τι θα γίνει.

Όποιος "αγωνιστής του πεζοδρομίου" θέλει να κλείσει τον δρόμο ας κλείνει ή το δρόμο μπροστά από το σπίτι του ή το δρόμο του σπιτιού του εκάστοτε υπουργού. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.

Οσον αφορά για το ρατσισμού που ανέφερες εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες, γενικά, είναι οι λιγότερο ρατσιστές στην ΕΕ.

Δημοσ.
Ο λαός αυτούς τους πολιτκούς έχει αυτούς ψηφίζει. Τι άλλο να κάνει; Αποχή;

Είμαστε η μόνη χώρα που ανέχεται τον κάθε ΑΛΗΤΑΡΑ να κλείνει τους δρόμους και να ενοχλεί το κοινωνικό σύνολο. Για πήγαινε κάντα αυτά σε καμιά άλλη χώρα και θα δείς τι θα γίνει.

Όποιος "αγωνιστής του πεζοδρομίου" θέλει να κλείσει τον δρόμο ας κλείνει ή το δρόμο μπροστά από το σπίτι του ή το δρόμο του σπιτιού του εκάστοτε υπουργού. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.

Οσον αφορά για το ρατσισμού που ανέφερες εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες' date=' γενικά, είναι οι λιγότερο ρατσιστές στην ΕΕ.[/quote']

ωραια λυση! ψηφιζω τον λιγοτερο αχρηστο κατα τη γνωμη μου,απο ενα συνολο αχρηστων? αυτο ειναι πολιτκη συνειδηση δηλαδη?

σοβαρα σου μιλαω, 1000 φορες να μπουν στην βουλη ο καρατζαφερης, ο βεργης, ο λεβεντης, να γινει ΡΕΖΙΛΙ η ελληνικη βουλη! (αλλη προταση: σκεψου να βγαλουν κυβερνηση με 40%,αλλα να ξερουν οτι αν προσμετρουσαν τα ακυρα θα επεφτε το ποσοστο του πρωτου στο πχ 22%?)!

επισης,πες μου ενα αλλο μετρο προστασιας των δικαιωματων των πολιτων?

Οταν φτιαξει το συστημα δικαιοσυνης κ προστασιας του πολιτη, τοτε θα εχεις δικαιωμα να αποκαλεις αλητη τον καθε ανθρωπο που φτανει στο υστατο σημειο να διεκδικησει κατι,γιατι ΜΟΝΟ ετσι υπαρχει περιπτωση να κερδισει μερος της προσοχης κοινης γνωμης κ πολιτικων!αν τωρα,εσυ δε γουσταρεις να μοχθησεις για καποια δικαιωματα σου,ή για καλυτερη ποιοτητα ζωης,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να χαρακτηριζεις ετσι αυτους που το κανουν!

σκεψου,αν δεν ειχες αυτη τη νοοτροπια εσυ κ καποιοι αλλοι,και κατεβαιναν σε μια διαδηλωση που να απαιτει τα βασικα(καλυτερη ποιοτητα ζωης , ανθρωπινες συνθηκες εργασιας,κλπ κλπ), 2 εκατ ανθρωποι,ποσο δυσκολο θα ηταν για τον καθε λαμογιο πολιτικο να σε γραψει στην περιοχη που δεν πιανει μελανι?

τελος,ειδικα με τους αλβανους, ειμαστε υπερβολικα ρατσιστες (με τους αλλους λαους οχι τοσο!)! ακομα κ τωρα,που ξεκαθαρισε αρκετα η αλβανικη κοινοτητα απο τους "κακους" αλβανους,εμεις εχουμε μεινει πισω! ξεχναμε φαινεται τις ελληνικες κοινοτητες σε αλλες χωρες....

ΥΓ: απο τα 10 πραγματα που εγραψα,πιαστηκες απο τα 2! αν ομως συμφωνεις στα αλλα 8...τοτε μαλλον εισαι σε λαθος "δρομους" λογικης!

Δημοσ.

ειπα να πω και εγω την γνωμη μου με οσα εχω ζησει

ολα σωστα που λετε αλλα σας εχει διαφυγει το ρεζουμε τις υποθεσης σε αυτα?

δεν φταει κανεις απο τις κατηγοριες που αναφερατε που δεν παει να υπηρετησει στον στρατο.

δεν φταινε οι πολιτικοι / επιχειρηματιες που ειναι διαπλεκομενοι.

δεν φταινε οι "γνωστοι / αγνωστοι" που τα σπανε.

δεν φταει το κρατος / αστυνομια / στρατος

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

γιατι αν το κρατος επιτρεπει σε εταιρειες πολυεθνικες (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ή DIXONS , ΡΑΔΙΟΚΟΡΑΣΙΔΗΣ , COCA COLA και πολλες αλλες) η μή να ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του 8ωρου που τους πληρωνουν 500-800 ευρω και να προσλαβανουν αλλους του 4ωρου και να τους πληρωνουν 300-400 ευρω ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ και δεν εχουν τιμωρηθει.

γιατι αν το κρατος επιτρεπει στον ελληνα να ζει με τα 300-800 ευρω ως κατωτατο μισθο ενω στην ΕΥΡΩΠΗ ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ειναι τα 1500 ευρω.

γιατι αν το κρατος επιτρεπει τις προσληψεις στο δημοσιο απο το "παραθυρο" ενω οσοι δινουν μεσω "ΑΣΕΠ" τους εφαγε η μαρμαγκα.

και οσα ειπε ενας φιλος αν χρειαζεσαι να δουλεια βρισκεις αν ομως θες να κανεις τον διευθυντη ε αυτο δεν γινεται και για αυτο εισαι ανεργος και υποψιν το παρακατω ειναι απο απαντησεις ανεργων που ψαχνουν για δουλεια και παρακολουθουν επιδοτουμενα απο τον ΟΑΕΔ και την Ε.Ε σεμιναρια στην σχολη που δουλευω εγω.

τι μισθο θες στην εργασια που θα πας : 1500 - 3000 ευρω

τι θεση ψαχνεις : αναλογως των προσοντων που εχω (πτυχια/διδακτορικα κτλ) κοινως διοικητικη (διευθυντης)

πιστευεις οτι θα βρεις τετοια θεση : ...

και τωρα πως τα βολευεις : ας ειναι καλα το επιδομα ανεργιας του ΟΑΕΔ και καποια επιδοτουμενα σεμιναρια

εγω προσωπικα "υπηρετησα" την μαμα πατριδα αρκετα καλα μπορω να πω 15 μηνες παραμεθοριο στο σωμα των τεθωρακισμενων ως εφεδρος λοχιας και επειδη εκανα την μλκ να ειμαι δεινος σκοπευτης στις βολες με το G3 και το M1 πηγα για εκπαιδευση στις ειδικες δυναμεις ως ελευθερος σκοπευτης.

μετα εκανα την μεγαλυτερη μλκ και μπηκα στην ελληνικη αστυνομια για να κανω υποτιθεται καριερα ευτυχως προλαβα και εφυγα πριν συμπληρωσω την 4ετια και γινω κανονικος αστυφυλακας βεβαια τα χρονακια μου τα εφαγα τσαμπα στην συνεχεια γνωρισα αυτο που λετε εδω μεσα " ο θανατος σου η ζωη μου" στον ιδιωτικο τομεα οπου δουλευα ως πληροφορικαριος ευτυχως το ρητο που εχω "δεν ξερω τιποτα/δεν ακουσα τιποτα/δεν γνωριζω τιποτα" επιασε και εφαγα μια 8ετια τωρα πλεον μπηκα και εγω οπως αρκετοι με "γνωστο" στο δημοσιο τομεα και εχω λυσει ολα μου τα προβληματα σπιτι δικο μου εχω , μονιμη δουλεια , καλο μισθο

αυτα συνεχιστε ετσι αλλα αν εμεις οι ιδιοι δεν διορθωθουμε δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.

οπως ειδατε δεν λεω οτι οι αλλες χωρες ειναι παραδεισος και εμεις η κολαση καθε χωρα εχει τα προβληματα της και τις αναλογες λυσεις οπου ειναι δυνατον το κακο στην δικη μας ειναι οτι δεν υπαρχουν οι λυσεις παρα μονο τα προβληματα εχω γυρισει αρκετα τον κοσμο και γνωριζω οτι δεν υπαρχει χωρα που να ειναι ο "παραδεισος".

Δημοσ.
ΥΓ: απο τα 10 πραγματα που εγραψα,πιαστηκες απο τα 2! αν ομως συμφωνεις στα αλλα 8...τοτε μαλλον εισαι σε λαθος "δρομους" λογικης!

Μην ανησυχείς Αντρέα...είναι χαρακτηριστικό της ανυπέρβλητης επιχειρηματολογίας του Fan. Από όσα ανέφερα κι εγώ, αυτό το οποίο κράτησε, για να προβάλλει τα πλούσια εθνοκεντρικά του αισθήματα, ήταν το Macedonia, το οποίο μάλιστα ήταν αποτέλεσμα copy/paste. Κακώς κάκιστα κι ο ίδιος δεν επέλεξα να το μετατρέψω σε FYROM, για να μην το ρίξει στην τρελή και μετατοπίσει την ουσία της συζήτησης.

Μαθαίνουμε κάθε μέρα όμως...

Δημοσ.

Τώρα ν'αναφέρω πώς και από ποιούς ξεκίνησε το Μακεδονικό ή θα χαρακτηριστώ εθνικός μειοδότης κι εγκάθετος;

Δημοσ.

αντμιν,τα ιδια ειπαμε,με αλλα λογια! οτι για το κω*οκρατος που εχουμε, φταιμε εμεις οι ιδιοι!

ολα αυτα που ειπες,κ αλλα τοσα που απλα δεν ανεφερες,ειναι ζητηματα που αφορουν τον καθε ελληνα ξεχωριστα!

οσο λοιπον ΕΜΕΙΣ συνεχιζουμε να κανουμε αυτα τα λαθη,ας μην εχουμε ταυτοχρονα την απαιτηση, απο αυτους που κρινουν τα λαθη μας,να μας πουν και μπραβο!

blueviper, ομολογω οτι αυτο ειναι κατι που με εκνευριζει ,οταν προσπαθω να κανω διαλογο! να λες στον αλλο 1..2...3...4 σωστα πραγματα,κ εξαιτιας ενος λαθους στη συνταξη,στην ορθρογραφια,στη χρηση μιας λεξης,να κολλαει εκει,κ να ξεχναει τα υπολοιπα! ειναι τακτικη πολιτικων βεβαια,χρονια δοκιμασμενη!

Δημοσ.

δεν ξερω για σας αλλα εγω παραδεχομαι το που εχω κανει λαθος και προσπαθω να μην το ξανακανω.

επισης οπως ειδες ειπα οτι αφου γνωρισα την γλυκα του ιδιωτικου τομεα και σε δυσκολο τμημα οπως ειναι τις πληροφορικης αποφασισα να ακολουθησω την πλαγια οδο και εγω και να μπω στο δημοσιο πραγμα που το καταφερα βεβαια τις γνωσεις και την εμπειρια τις εχω απλα σπρωχτηκε λιγακι η κατασταση.

σαφως και δεν φταει το κρατος φιλε μου και οι εκαστοτε κυβερνουντες αυτοι καλα κανουν και ειναι αυτοι που ειναι ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και μετα μας ....... και φυσικα καλα μας κανουν εμεις λεμε ολο και πιο ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θα σας ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα ν'αναφέρω πώς και από ποιούς ξεκίνησε το Μακεδονικό ή θα χαρακτηριστώ εθνικός μειοδότης κι εγκάθετος;

Δεν φτιάχνεις καινούργιο topic; Ενδιαφέρον ακούγεται. :-D

- ένας εθνικός μειοδότης και εγκάθετος

Δημοσ.

αντμιν...μπραβο....ακριβως αυτο! μονο που ξεχασες μια λεξη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΤΕ....ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!

Δημοσ.

δυστυχως αυτο που βλεπω ειναι οτι εμεις εχουμε την απαιτηση απο αλλους να διορθωσουν τα λαθη χωρις να διορθωσουμε εμεις τα δικα μας πρωτα παραδειγμα δες τι γινεται με τις ευρυζωνικες συνδεσεις ριχνουμε το φταιξιμο στον οτε , στο κρατος , στους παροχεις αλλα ΟΧΙ στον εαυτο μας που π.χ θελουμε να κατεβασουμε οτι νεο κυκλοφορει ταυτοχρονα ολα μαζι.

εδω στην εργασια μου εχουμε μισθωμενη γραμμη καμποσων mbits και ειτε το πιστευετε ειτε οχι ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ το γιατι....δεν το σχολιαζω

αντε καλη συνεχεια στην ομορφη κουβεντουλα και χαιρομαι να βλεπω απαντησεις με επιχειρηματα και οχι απαντησεις απλα με το γνωστο "ειρωνικο" υφακι ή διαφορα αλλα σαχλα που εχω δει κατα καιρους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...