Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο λαός αυτούς τους πολιτκούς έχει αυτούς ψηφίζει. Τι άλλο να κάνει; Αποχή;
Είμαστε η μόνη χώρα που ανέχεται τον κάθε ΑΛΗΤΑΡΑ να κλείνει τους δρόμους και να ενοχλεί το κοινωνικό σύνολο. Για πήγαινε κάντα αυτά σε καμιά άλλη χώρα και θα δείς τι θα γίνει.

Όποιος "αγωνιστής του πεζοδρομίου" θέλει να κλείσει τον δρόμο ας κλείνει ή το δρόμο μπροστά από το σπίτι του ή το δρόμο του σπιτιού του εκάστοτε υπουργού. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.

Με λιγα λογια και ψηφιστε τους και καντε τουμπεκι ψιλοκομμενο.

Κατ'αρχην μπορεις να αντιληφθεις το loop που γινεται οταν ψηφιζεις καθε τεσσερα χρονια(ενδιαμεσα σε εχουν γραμμενο) και ΟΤΙ και να κανουν στην χειροτερη εχουν την θεση στο κοινοβουλιο εξασφαλισμενη? Αφου σε εχουν προβατακι τους λοιπον θα σκεφτουν πρωτα το δικο τους συμφερον και αμεσως μετα το συμφερον του κομματος και αυτο ολοι βλεπουμε γυρω μας που οδηγει.

Ολα ξεκινουν απο την ΠΑΙΔΕΙΑ.Αυτοι οι αληταραδες που τους χαρακτηρισες οταν φωναζανε ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εκφραζανε το ζουμι των σκεψεων που καταληγει καθε ανεξαρτητο μυαλο ετσι ωστε να μπουν οι βασεις για να εξελιχτει αυτη η χωρα.Και η παιδεια φυσικα ξεκιναει οχι μονο απο το σχολειο αλλα και απο την οικογενεια.Τα περισσοτερα παιδια οταν μεγαλωσουν συνηθως ψηφιζουν οτι ο μπαμπακας και η μαμακα.Ποσα παιδια εχουν την προσωπικοτητα να αρχισουν να σκεφτονται ανεξαρτητα?Ελαχιστα. Οποτε οι γενιες που ερχονται απλα συνεχιζουν με την ιδια νοοτροπια και δεν προσπαθουν να εξελιξουν την σκεψη τους παρολο που ειναι εξυπνοτερα απο τις προηγουμενες γενιες.Αυτο ονομαζεται ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.Οταν ομως τα παντα εξελισσονται και εσυ μενεις στα ιδια τοτε δεν υπαρχει ελπιδα για κατι καλυτερο.

Οποτε κανε κατι οταν σου ζητανε την ψηφο σου.Κανε αποχη,ριξε λευκο δεν ξερω τι θα κανεις αλλα ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.Δειξε οτι δεν εισαι φυτο τουλαχιστον.Δειξε οτι ζεις και εισαι σκεπτομενο ατομο.Μονο ετσι θα αρχισουν να βγαινουν ατομα στην πολιτικη τα οποια ειναι καλυτερα απο τις δυναστειες τους η θα αναγκαστουν οι ηδη υπαρχοντες να σκεφτουν και λιγο με ανιδιοτελεια ετσι ωστε να διορθωθουν μερικα πραγματα.

Ε ναι λοιπον εσυ φταις τελικα που προτιμας τον φαυλο κυκλο και δεν ξεβολευεις το μυαλο σου λιγακι να αρχισει να σκεφτεται και λιγο παραπερα.Οσο μπορεις τουλαχιστον.Παρε αυτο που σου αξιζει τωρα.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αντμιν...μπραβο....ακριβως αυτο! μονο που ξεχασες μια λεξη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΤΕ....ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!

δεν την ξεχασα φιλε μου ηταν οι ....... (τελειες) απλα δεν γραφω τετοιες λεξεις δημοσια διοτι εχω και καποια ηλικια και επισης δεν αρμοζει στον χαρακτηρα μου.

ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ δεν σημαινει βεβαια οτι συμμεριζομαι και τις αποψεις ολων σε αλλες συμφωνω σε αλλες οχι.

Δημοσ.
Δεν φτιάχνεις καινούργιο topic; Ενδιαφέρον ακούγεται. :-D

- ένας εθνικός μειοδότης και εγκάθετος

Γιατί αγαπητέ paredwse; το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Δημοσ.

Κατ'αρχην μπορεις να αντιληφθεις το loop που γινεται οταν ψηφιζεις καθε τεσσερα χρονια(ενδιαμεσα σε εχουν γραμμενο) και ΟΤΙ και να κανουν στην χειροτερη εχουν την θεση στο κοινοβουλιο εξασφαλισμενη? Αφου σε εχουν προβατακι τους λοιπον θα σκεφτουν πρωτα το δικο τους συμφερον και αμεσως μετα το συμφερον του κομματος και αυτο ολοι βλεπουμε γυρω μας που οδηγει.

Ολα ξεκινουν απο την ΠΑΙΔΕΙΑ.Αυτοι οι αληταραδες που τους χαρακτηρισες οταν φωναζανε ΨΩΜΙ' date='ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εκφραζανε το ζουμι των σκεψεων που καταληγει καθε ανεξαρτητο μυαλο ετσι ωστε να μπουν οι βασεις για να εξελιχτει αυτη η χωρα.Και η παιδεια φυσικα ξεκιναει οχι μονο απο το σχολειο αλλα και απο την οικογενεια.Τα περισσοτερα παιδια οταν μεγαλωσουν συνηθως ψηφιζουν οτι ο μπαμπακας και η μαμακα.Ποσα παιδια εχουν την προσωπικοτητα να αρχισουν να σκεφτονται ανεξαρτητα?Ελαχιστα. Οποτε οι γενιες που ερχονται απλα συνεχιζουν με την ιδια νοοτροπια και δεν προσπαθουν να εξελιξουν την σκεψη τους παρολο που ειναι εξυπνοτερα απο τις προηγουμενες γενιες.Αυτο ονομαζεται ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.Οταν ομως τα παντα εξελισσονται και εσυ μενεις στα ιδια τοτε δεν υπαρχει ελπιδα για κατι καλυτερο.

Οποτε κανε κατι οταν σου ζητανε την ψηφο σου.Κανε αποχη,ριξε λευκο δεν ξερω τι θα κανεις αλλα ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.Δειξε οτι δεν εισαι φυτο τουλαχιστον.Δειξε οτι ζεις και εισαι σκεπτομενο ατομο.Μονο ετσι θα αρχισουν να βγαινουν ατομα στην πολιτικη τα οποια ειναι καλυτερα απο τις δυναστειες τους η θα αναγκαστουν οι ηδη υπαρχοντες να σκεφτουν και λιγο με ανιδιοτελεια ετσι ωστε να διορθωθουν μερικα πραγματα.

Ε ναι λοιπον εσυ φταις τελικα που προτιμας τον φαυλο κυκλο και δεν ξεβολευεις το μυαλο σου λιγακι να αρχισει να σκεφτεται και λιγο παραπερα.Οσο μπορεις τουλαχιστον.Παρε αυτο που σου αξιζει τωρα.[/quote']

μη τα μπερδευεις φιλε μου αλλο αυτοι που φωναζαν καποτε ΨΩΜΙ + ΠΑΙΔΕΙΑ + ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και αλλο σημερα με τους "γνωστους/αγνωστους" που τα σπανε φωναζοντας τα ιδια λογια αλλα ξεχνανε οτι η καταγωγη τους απο την ταξη των "κακοαναθρεμενων" πλουσιοπαιδων δεν αρμοζει με την ιδεολογια αυτη που αναφερεσαι που μολις δουν τα δυσκολα φωναζουν τον μπαμπα να καθαρισει.

επισης το δικαιωμα να απεργω απο την εργασια μου ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που θελουν να πανε στην εργασια τους ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ουτε να τους εμποδισω αυτο αποτελει ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ το ποτε εφαρμοστηκε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

αντε αρκετα το εθιξα το θεμα με εχετε καλυψει και συμφωνω με τις απαντησεις σας ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ τωρα το ποτε ισως να μην το προλαβω εγω δεν πειραζει.

Δημοσ.

sstone...αυτα τα παλιοπαιδα ...διαταραξαν την ταξιν την ασφαλεια κ το ηπιο κλιμα των πολιτων,οπως ειπε ο μεγαλος γεωργιος παπαδοπουλος!

(και ως απαντηση: ενα αναμνησιακο τραγουδακι,του πραγματικου μεγαλου παυλου σιδηροπουλου!

ΕΓΩ,ΔΙΕΤΑΞΑ...ΣΚΕΨΗ ΚΑΜΙΑ...

ΕΓΩ,ΔΙΕΤΑΞΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ...

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΜΑΡΞ...

Βρασιδα Λουλη Και Τελη,αρκει να τρωτε απο το μελι.....!!!!

ετσι ειναι ...βρασιδες λουλιδες κ τελιδες αυτου του κοσμου,ε?)

παλιοαληταμπουρες,που τολματε να διεκδικησετε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ζωη....ΟΥΣΤ παλιοπαιδΑ!

Δημοσ.

αντμιν,εχεις αδικο! κανεις δεν υπερασπιζεται τα 100 πραγματικα αλητακια που σπανε κ λεηλατουν χωρις λογο κ αιτια! μακαρι σε αυτους επανω,να μπορουσε η αστυνομια αφου τους μαζεψει,να εφαρμοσει καποιες τεχνικες του μεγαλου γεωργιου(ειπαμε βρε,του παπαδοπουλου)!!!δεν εχουν κανενα δικαιωμα να καταστρεφουν την περιουσια σου,που με τοσο κοπο εφτιαξες κ συντηρεις,συμφωνω!

γιατι συγχεουν ολοι μεσα στο μυαλο τους,τα 100 αυτα "ατομα",με τους πολιτες που διαδηλωνουν για κατι καλυτερο????? κ σκεψου κ το τελευταιο!!αν επιτρεποταν να πλησιασουν κοντα στη βουλη....τοτε δε θα εκλειναν δρομους!αλλα δεν επιτρεπεται βλεπεις!η αστυνομια κλεινει επισης δρομους...για να περασει ο χριστοδουλος,ο χ πολιτικος,ο οποιοσδηποτε! αυτο ειναι για μενα γελοιο!

ΥΓ: οσο για τη λεξη που ειπα οτι "ξεχασες",δεν φταις εσυ αν τη χρησιμοποιεις...φταινε εκεινοι που μας το κανουν,και εκεινοι που το δεχονται!

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί αγαπητέ paredwse; το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Προφανώς όχι. Με βλέπεις να διαφωνώ; :-D

Δημοσ.

Δεν μπερδευω τιποτα.Με την λογικη του Fan και αυτοι ηταν αληταραδες που κατεβηκαν στον δρομο και ενοχλησαν το κοινωνικο συνολο και ηθελα να δειξω την σημασια τηςς παιδειας.Δεν μιλησα για γνωστους αγνωστους και καλο θα ηταν να τους αφησουμε αυτους γιατι ειναι αλλο θεμα γιατι θα πλατιασουμε πολυ και μου φαινεται οτι ακουω τα ΜΜΕξαπατησης αν κρινω απο την αποψη σου.

antreaslam lol και εμενα"Της εθνικης συμφιλιωσης" μου ερχεται στο μυαλο.

Δημοσ.
δυστυχως αυτο που βλεπω ειναι οτι εμεις εχουμε την απαιτηση απο αλλους να διορθωσουν τα λαθη χωρις να διορθωσουμε εμεις τα δικα μας πρωτα παραδειγμα δες τι γινεται με τις ευρυζωνικες συνδεσεις ριχνουμε το φταιξιμο στον οτε , στο κρατος , στους παροχεις αλλα ΟΧΙ στον εαυτο μας που π.χ θελουμε να κατεβασουμε οτι νεο κυκλοφορει ταυτοχρονα ολα μαζι.

Ανοίγουμε πάλι άλλη συζήτηση και σίγουρα υπάρχει καλύτερο thread για να αναλυθεί επαρκώς, αλλά δεν μπορώ (δηλώνω άρρωστος!) να μην γνωμοδοτήσω σε αυτό, μια και το θέμα των ευρυζωνικών όπως το θέτεις είναι τουλάχιστον άστοχο.

Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να εγκαλείται ο πολίτης εκείνος που έχει 384Kbps 24/7 και χρησιμοποιεί τη γραμμή νομίμως, προσπαθώντας να εξαντλεί το bandwidth που χρυσοπληρώνει μάλιστα συγκριτικά με το τι συμβαίνει έξω. Γιατί ακριβώς δε θα πρέπει να κάνει μόνιμη χρήση της γραμμής ή να θεωρείται μεμπτό, από τη στιγμή που τα σκάει κανονικότατα ακριβώς για να απολαμβάνει αυτήν την υπηρεσία;

Αν τα σκάω για τη χ σύνδεση, είναι φυσικό να απαιτώ να ανταποκρίνεται κι η χ σύνδεση στο ψ ποσό που δίνω κάθε μήνα. Τους τελευταίους 3 μήνες, πληρώνω για 384Kbps κι απολαμβάνω ένα 15-20KB/sec...να πω κι ευχαριστώ; Ή να κατηγορήσω τους λοιπούς χρήστες που προβαίνουν στην πλέον φυσιολογική ενέργεια, αξιοποιούν δηλαδή τη γραμμή τους εις το έπακρο;

Δημοσ.

εδω θα συμφωνησω με τον blueviper,κ οχι με τον αντμιν! δηλαδη,φταιει ο καταναλωτης που προσπαθει (στην ελλαδα ανεπιτυχως),να καρπωθει την υπηρεσια που ΕΧΕΙ πληρωσει,στο 100%? γνωριζω απο προσωπικη πειρα, οτι σε αρκετες χωρες του εξωτερικου,οταν μια εταιρεια παροχης υπηρεσιων, εχει παραπονα απο πανω απο 15% των πελατων της, περναει απο ελεγχο (κ προστιμα)ωστε να αναβαθμισει τις υπηρεσιες της!

εδω δε γινεται ΦΥΣΙΚΑ κατι τετοιο,γιατι το παραπονο καταληγει στον οτε...και αρα,εν μερει,στο κρατος!θα επιβαλει προστιμο στον εαυτο του το κρατος?μπαααααα..........

(παλι καταληξαμε στο οτι φταιμε εμεις,που δινουμε την εξουσια σε αυτους)!!!

Δημοσ.

ακριβως επειδη φταει το κρατος....φταιμε εμεις

αλλωστε τι θελεις φιλε με τα 384/128 να κατεβασεις 42 kb πολλα θελεις βολεψου με 25-30 στην καλυτερη και πες και ευχαριστω

εδω να δειτε τι θα γινει αν μας μεγαλωσει τις γραμμες dsl δωρεαν που λενε οτι θα το κανουν....εχει να πεσει κλαμα εγω παντως μολις με κανουν 1024 θα παω στα 2000 χεχε τουλαχιστον να εχει καποια διαφορα.

αντε σορρυ για το "εκτος θεματος" με καλυπτεται εσεις με τα λεγομενα σας οποτε δεν χρειαζεται να μιλαω και εγω.

Δημοσ.

Ολα ξεκινουν απο την ΠΑΙΔΕΙΑ.Αυτοι οι αληταραδες που τους χαρακτηρισες οταν φωναζανε ΨΩΜΙ' date='ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εκφραζανε το ζουμι των σκεψεων που καταληγει καθε ανεξαρτητο μυαλο ετσι ωστε να μπουν οι βασεις για να εξελιχτει αυτη η χωρα.Και η παιδεια φυσικα ξεκιναει οχι μονο απο το σχολειο αλλα και απο την οικογενεια.Τα περισσοτερα παιδια οταν μεγαλωσουν συνηθως ψηφιζουν οτι ο μπαμπακας και η μαμακα.Ποσα παιδια εχουν την προσωπικοτητα να αρχισουν να σκεφτονται ανεξαρτητα?Ελαχιστα. Οποτε οι γενιες που ερχονται απλα συνεχιζουν με την ιδια νοοτροπια και δεν προσπαθουν να εξελιξουν την σκεψη τους παρολο που ειναι εξυπνοτερα απο τις προηγουμενες γενιες.Αυτο ονομαζεται ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.Οταν ομως τα παντα εξελισσονται και εσυ μενεις στα ιδια τοτε δεν υπαρχει ελπιδα για κατι καλυτερο.

[/quote']

Καλά εσύ μπέρδεψες τη βούρτσα.... (ούτε ο blueviper δεν τα κάνει αυτά)

Τι σχέση έχει το ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Aν και εγώ δεν αναφερόμουνα στα ασύδοτα αλητάκια που κρύβονται από το πλήθος και την ανοχή της αστυνομίας και των πολιτών(ως πότε όμως άραγε;)

Εγώ αναφερομουνα στις πορείες που γίνονται από τα διάφορα συνδικάτα (άσχετα εάν έχουν δίκιο ή άδικο) και ενοχλούνε την υπόλοιπη κοινωνία. Δηλαδή, στην Ελλάδα, έχει καταργηθεί το ότι η ελευθερία του καθενός τελείωνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Δεν περίμενα να υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν την συνέχιση αυτής της κατάστασης!

Δημοσ.
Μην ανησυχείς Αντρέα...είναι χαρακτηριστικό της ανυπέρβλητης επιχειρηματολογίας του Fan. Από όσα ανέφερα κι εγώ' date=' αυτό το οποίο κράτησε, για να προβάλλει τα πλούσια εθνοκεντρικά του αισθήματα, ήταν το Macedonia, το οποίο μάλιστα ήταν αποτέλεσμα copy/paste. Κακώς κάκιστα κι ο ίδιος δεν επέλεξα να το μετατρέψω σε FYROM, για να μην το ρίξει στην τρελή και μετατοπίσει την ουσία της συζήτησης.

Μαθαίνουμε κάθε μέρα όμως...[/quote']

Καλά άσε είδαμε και την δικιά σου επιχειριματολογία .....

Γράφοντας 80 αράδες μπαρούφες φουσκώνεις σαν κόκκορας γιατί νομίζεις ότι κάτι είπες.

Εσύ δεν μας είπες τι αισθήματα έχεις;

Δημοσ.

φιλε μου απο την ιταλια να σε ρωτησω κατι ποια ειναι η δικη σου επιχειρηματολογια γιατι δεν την εχω διαβασει μεχρι τωρα παρα μονο οτι κρινεις τους αλλους το τι γραφουν να ξερεις οτι οποιος κρινει στο τελος κρινεται απο τους αλλους.

μπορει να ζεις ιταλια και να εχεις γυρισει ολον τον κοσμο οπως καποιοι εδω μεσα συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου αλλα ποτε δεν πρεπει να εισαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ στην γνωμη σου διοτι ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΝΣΤΟΣ παρα μονο αν εισαι ο ΘΕΟΣ η ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

για αυτο προσπαθησε μην κριτικαρεις τους αλλους πριν κρινεις τον δικο σου εαυτο και οτι λες να το λες με επιχειρηματα οχι με "αοριστολογιες" και τα λοιπα σχολια δεν ειναι σωστο να ξερεις μπορει να κρυβομαστε πισω απο ενα "πληκτρολογιο" ωστε να διαφυλασσουμε οσο μπορουμε την "ανωνυμια" των αποψεων μας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ.

οποτε σε παρακαλω σεβομενος τον εαυτο σου (διοτι αν καποιος ελεγε αυτα που λες εσυ για τους αλλους θα σου αρεσε?) και τους αλλους να προσεχεις καλυτερα τις εκφρασεις σου οταν απευθυνεσαι σε ενα δημοσιο φορουμ οπως αυτο εδω διοτι καποιος μπορει να εκνευριστει και να σε αναφερει στους αρμοδιους του φορουμ και να αποκλειστεις απο αυτο για τις εκφρασεις σου οποτε καλυτερα νομιζω ειναι να προσεχεις το πως εκφραζεσαι διοτι εδω περα ειναι "ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ = ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ" αν δεν εχεις επιχειρηματα ωστε να πεις το σχολιο σου σε μια συζητηση ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...