Narayan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 blueviper, θα ήθελα να σου πω πως ειλικρινά έχεις κερδίσει τον σεβασμό μου με αυτά που γράφεις τόσο στον παρόν τόπικ, όσο και στο (κλειδωμένο) για την Μουσουλμάνα υποψήφια. Δυστυχώς οι πλειοψηφία των Ελλήνων νομίζει πως ζει σε μία χώρα αγγελικά πλασμένη, την οποία σπιλώνουν μόνο οι οικονομικοί μετανάστες και οι αλλόθρησκοί που την εποφθαλμιούν. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο ο φόβος πουλάει στα Μ.Μ.Ε.. Οι Έλληνες του εξωτερικού που κρίνουν σκόπιμη την υπεράσπιση των αρχών και αξιών από τις οποίες διέπεται η χώρα, ας κοιμούνται ήσυχοι. Στο κάτω-κάτω, και ο θείος Καραμανλής κάποτε την έκανε για Παρίσι μόλις τα βρήκε σκούρα, και όλοι τον υποδέχτηκαν σαν σωτήρα όταν επέστρεψε (αφού κάποιοι άλλοι έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά βέβαια). Επομένως καθήστε εκεί που είστε κύριοι, κάποιοι θα βρεθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα πριν την επιστροφή σας, ώστε εκείνη τη μέρα να επιβεβαιωθούν τα όσα διατείνατε πριν διαδικτυακά ως νέοι αυτοεξόριστοι πολιτικοί ηγέτες. Για αυτό σου λέω blue, μην κατεβαίνεις στο επίπεδο όσων σε προκαλούν, διότι μόνο εκεί μπορούν να σε αντιμετωπίσουν στα ίσια. Άστους να σηκωθούν στιγμιαία από τον καναπέ φωνάζοντας "δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, ΑΥΤΟΙ είναι Τούρκοι" και έπειτα να ξανακαθίσουν, ιδρώνοντας και λαχανιάζοντας.
admin.iekep Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 οποιος εχει διαβασει ολο το τοπικ θα δει τι επιχειρηματα εχει πει ο φιλος ο blueviper και τι εχεις πει εσυ φιλε μου. εμπασιν περιπτωση εχω ζητησει την απομάκρυνση αυτών που παραβίασαν τους κανονισμούς απο τις αρμοδιες αρχες του φορουμ και στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι εσυ ο ενας χρήστης και ο blueviper που σου απαντούσε και ο λογος ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ λυπάμαι πολυ... απο εδω και περα η ευθυνη ειναι στις αρχες αυτου του φορουμ οτι ειχα να πω το ειπα. σας ευχαριστω και να με συγχωρείτε διοτι ειναι η πρώτη φορά που κάνω αναφορά χρήστη.
admin.iekep Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 οσο για τον αλλο φιλο που λεει για τον blueviper φιλε μου οπως αναφερα ο blueviper ειπε τα επιχειρηματα του σε οτι αναφερθηκε οπως και αρκετοι αλλοι αλλος δεν εχει πει κανενα επιχειρημα παρα μονο "..." σχολια.
Fan Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 οσο για τον αλλο φιλο που λεει για τον blueviper φιλε μου οπως αναφερα ο blueviper ειπε τα επιχειρηματα του σε οτι αναφερθηκε οπως και αρκετοι αλλοι αλλος δεν εχει πει κανενα επιχειρημα παρα μονο "..." σχολια. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ωφείλετε αυτή η εμπάθεια σου. Το διάβασες το τόπικ για να δείς από που ξεκίνησε η αντιπαράθεση; Προφανώς όχι. Απλώς πιάστηκες από 1-2 σχόλια και συνεχίζεις. Ας κλειδωθεί το τόπικ να τελειώνουμε εάν σε πείραξε τόσο πολύ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Λυπάμαι αλλά το παρόν topic, από συζήτηση έχει μετατραπεί σε χώρο προσωπικής αντιπαλότητας μεταξύ μελών, στο σημείο να φτάσουμε να μιλάμε με τα... οπίσθιά μας. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.