yiah Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Φίλε paredwse αυτό που θίγει κυρίως το post στην περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου, είναι ότι τα λεφτά ανοίγουν πόρτες. Δεν είναι ότι βγάζει τόσα λεφτά, με γεια του με χαρά του. Αλλά νομίμως δεν μπορεί να κατέχει ούτε όπλο, ούτε και άδεια αυτοκινήτου. Όπως κάθε ένας κακομοίρης από τον όχλο ο οποίος θα έπαιρνε Ι5 αυτο για το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου δεν ισχυει για τον συγκεκριμενο αν δεν του δινανε οπλο θα του εδιναν (αν δεν εχει ηδη) προσωπικη ασφαλεια
clarice Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Στο 2ο' date=' πιστευω οτι ειναι σωστο αυτο που λες. Πιστευω ομως οτι δεν καλυπτει ολες τις περιπτωσεις. Κι αυτο γιατι απο τη μια εχουμε το κοινο συμφερον κι απο την αλλη το προσωπικο. Κοινως, για καποιους (λιγους) μπορει να σημαινει αποκλεισμο ο στρατος. Πχ σπουδες. Και δεν νομιζω οτι καποιος που σπουδαζει εξω για καμποσα χρονια μπορει να θεωρηθει λαμογιο.[/quote'] Κανεις δεν λεει οτι οποιος σπουδαζει ειναι λαμογιο. Μαλιστα για την ακριβεια ειχα γραψει Υ.Γ οτι ειμαι κατα της υποχρεωτικης θητειας αλλα το εσβησα μετα γιατι νομιζα οτι δεν χρειαζοταν να το διευκρινησω. Αλλα τελικα χρειαζοταν...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 αυτο για το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου δεν ισχυει για τον συγκεκριμενο αν δεν του δινανε οπλο θα του εδιναν (αν δεν εχει ηδη) προσωπικη ασφαλεια Ωραίος! Κι εγώ για το δίπλωμα οδήγησης έψαχνα, είχα ακούσει ότι δεν ισχύει πιά αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Όσο για το δεύτερο point, θυμάμαι ακόμα ένα ρεπορτάζ της Καθημερινής πριν 2 χρόνια όπου απαριθμούσε τους ιδιώτες και τα ιδιωτικά κτίρια που φυλάγονται από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. - τους οποίους φυσικά πληρώνουμε εμείς. Λες κι ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, ο Αλαφούζος, ο Κούγιας, ο Τριανταφυλλόπουλος κλπ δεν έχουν (οι κακόμοιροι) λεφτά για να πληρώσουν την ασφάλειά τους. Και εντάξει για τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους υπουργούς να το δεχθώ. Για τους αρχηγούς κομμάτων να το δεχθώ. Άντε να το τραβήξω όσο δεν πάει και να δεχθώ ασφάλεια και για τους βουλευτές. Για τον ιδιώτη γιατί πληρώνουμε; :evil:
insomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ειλικρινά και με περίσσο θάρρος: Αν (που θα το) καταφέρω γλιτώσω τον ελληνικό στρατό, θα είμαι περήφανος που δεν τον υπηρέτησα και εννοείται πως δε θα ντρέπομαι.
yiah Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Eξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει να γαλουχήσουμε τις νέες γενιές με κάτι καλύτερο απ' τη νοοτροπία ζούγκλας που πάει να επιβληθεί πλήρως. Όπως είπα' date=' η αλλαγή θα γίνει από ψηλά προς τα χαμηλά. Αν ο πολίτης δει ότι η πολιτική ηγεσία προσπαθεί να εξαλείψει τα φαινόμενα διαφθοράς, θα ακολουθήσει. Ο λαός θέλει απλώς κάτι να πιστέψει για να ενεργοποιηθεί. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να διαλαλούμε την αντίθεση μας στα κακώς κείμενα....[/quote'] δικιο εχεις! αλλα για ποια πολιτικη ηγεσια και ποιους πολιτες μιλας; για το 95% των πολιτων που ψηφιζει το καθε λαμογιο πολιτικαντη που του ταζει πως θα βολεψει αυτον η το παιδι του (το αντικειμενικα αχρηστο) καπου στο δημοσιο και οταν ερχονται τα δυσκολα λεει οτι για ολα φταινε αυτοι εκεινοι οι αλλοι, οι παρακατω, οι διπλα. η για το 99% των πολιτικων που το μονο που τον νοιαζει ειναι το βολεμα, η καρεκλα και η μουγκα σε οσα γινονται γυρω τους. και μπορει το ψαρι να βρωμαει απο το κεφαλι αλλα και τα ποδια αντι να σηκωθουν να χτυπησουν το κεφαλι ειναι και αυτα ακομα πιο σαπια!! οσο το 90% βριζει αυτους που ψηφιζει και ψηφιζει αυτους που βριζει δε περιμενω κατι απο τον καλυτερο, πρωτο σε ολα, ελληνικο λαο
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 @paredwse,yiah Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι ο Μάκης έχει δίπλωμα εδώ και δεκαετίες. Δεν το πήρε το 2002.
nmtray2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ειλικρινά και με περίσσο θάρρος: Αν (που θα το) καταφέρω γλιτώσω τον ελληνικό στρατό' date=' θα είμαι περήφανος που δεν τον υπηρέτησα και εννοείται πως δε θα ντρέπομαι.[/quote'] Αν εχεις σοβαρο λογο για να το κανεις, κανε το. Αλλιως να ξερεις οτι θα ντρεπεσαι (αργα η γρηγορα). Φιλικα οκ?
xaxa1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Το να προσπαθούμε να αποφύγουμε διάφορες υποχρώσεις μας όπως ο στρατός είναι ένδειξη μη ωριμότητας!Μόνο αυτό θα πω...
Kandinsky Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 δικιο εχεις! αλλα για ποια πολιτικη ηγεσια και ποιους πολιτες μιλας; για το 95% των πολιτων που ψηφιζει το καθε λαμογιο πολιτικαντη που του ταζει πως θα βολεψει αυτον η το παιδι του (το αντικειμενικα αχρηστο) καπου στο δημοσιο και οταν ερχονται τα δυσκολα λεει οτι για ολα φταινε αυτοι εκεινοι οι αλλοι' date=' οι παρακατω, οι διπλα. η για το 99% των πολιτικων που το μονο που τον νοιαζει ειναι το βολεμα, η καρεκλα και η μουγκα σε οσα γινονται γυρω τους. και μπορει το ψαρι να βρωμαει απο το κεφαλι αλλα και τα ποδια αντι να σηκωθουν να χτυπησουν το κεφαλι ειναι και αυτα ακομα πιο σαπια!! οσο το 90% βριζει αυτους που ψηφιζει και ψηφιζει αυτους που βριζει δε περιμενω κατι απο τον καλυτερο, πρωτο σε ολα, ελληνικο λαο[/quote'] Eννοείται ότι συμφωνούμε. Η διαφθορά είναι αμφίδρομη και δεν ξεχνώ ότι έχουμε πιάσει τα επίπεδα της Νάπολι που μοιάζει αρκετά σε κουλτούρα και τρόπο σκέψης με τον δικό μας. Είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικά και μου είχε κάνει εντύπωση ότι και αυτοί ανέφεραν τα ίδια, ότι "δεν έχουμε διάθεση ούτε να αντιδράσουμε σε ότι μας καταδυναστεύει πια και μεταχειριζόμαστε τις ίδιες πρακτικές". Οι όποιες αλλαγές, θα επιτευχθούν (αν επιτευχθούν) με πολύ κόπο και προσπάθεια ειδάλλως μια ζωή θα φωνάζουμε σαν τους γέρους στο καφενείο...
dkangel000039 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Φίλε paredwse αυτό που θίγει κυρίως το post στην περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου, είναι ότι τα λεφτά ανοίγουν πόρτες. Δεν είναι ότι βγάζει τόσα λεφτά, με γεια του με χαρά του. Αλλά νομίμως δεν μπορεί να κατέχει ούτε όπλο, ούτε και άδεια αυτοκινήτου. Όπως κάθε ένας κακομοίρης από τον όχλο ο οποίος θα έπαιρνε Ι5 ψεματα σου λενε αυτοι βρε κοιτα αυτο για το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου δεν ισχυει ετσι ετσι χαιρομαι που καποιοι αρχισαν να διαβαζουν το λινκ που εδωσα :-D αντε διαδωστε το οσο μπορειτε να σπασουν οι μυθοι και αφηστε τους αλλους να το παιζουν λοκατζιδες και κομαντα στα χαζογκομενακια και να περνουν τα 3/4 της ζωης τους στα γυμναστηρια και παιζοντας ξυλο χιχιχι λες και τους ρωτησαν πολλες φορες για το αν θελουν πχ ενα πολεμο η οχι?lolllllll εμεις ειμαστε τρελοι και γιωταδες και γουσταρουμε:twisted: :twisted: :twisted:
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Φιλαράκι dkangel000039 οι προσωπικές επιθέσεις δεν με αγγίζουν καθόλου, μόνο και μόνο γιατί είμαι πρόθυμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσουμε ραντεβού να μου τα πεις από κοντά. Αυτό κάνει να ξεχωρίζουν οι άντρες από τις γυναίκες και όχι τα χαρτιά του στρατού και τα γυμναστήρια. Αν θες να το συνεχίσεις ΡΜ παρακαλώ, να ορίσουμε τόπο και χρόνο. Προς το παρών δεν το τραβάω καθόλου, αυτά είναι γελοιότητες.
LL_NEO Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εμεις ειμαστε τρελοι και γιωταδες και γουσταρουμε αληθεια οποιος τον γουσταρει τοσο πολυ και νοσταλγησε το στρατο να επικοινωνισει μαζι μου να κανει και την δικη μου θητεια άκυρο ψαρούλη. δεν είσαι γιωτάς. είσαι αμονάδοτος και ως εκ τούτου Keysersoze mode: ON Πίσω απο την οθόνη έχει κάτι κάμψεις. Πάνε πάρτες Keysersoze mode: OFF Δε σε χάλασε ψαρααααα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Έλεος, συζήτηση γίνεται. Τι είναι αυτά τώρα περί "να ορίσουμε τόπο και χρόνο";
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αν δεν έπρεπε να γραφτεί φίλε paredwse τότε θα έπρεπε να σβήσεις την δημοσίευση που "φωτογραφίζει" πρόσωπα, είναι προσβλητική και αναφέρεται συγκεκριμένα σε 'μένα. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανένα σημείο της δημοσίευσης προσβλητικά για κανένα. Πες μου ότι έχω κι άδικο.
dkangel000039 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Έλεος, συζήτηση γίνεται. Τι είναι αυτά τώρα περί "να ορίσουμε τόπο και χρόνο"; η αντιληψη καποιων πολυ δυνατων τυπων που δε μπορουν να καταλαβουν τη πλακα γιατι οι μυς και τα μπρατσα εχουν φτασει ακομη και μεσα στον εγκεφαλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.