dkangel000039 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αν δεν έπρεπε να γραφτεί φίλε paredwse τότε θα έπρεπε να σβήσεις την δημοσίευση που "φωτογραφίζει" πρόσωπα' date=' είναι προσβλητική και αναφέρεται συγκεκριμένα σε 'μένα. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανένα σημείο της δημοσίευσης προσβλητικά για κανένα. Πες μου ότι έχω κι άδικο.[/quote'] δεν σε φωτογραφισα τετοιοι τυποι σαν αυτους που λεω υπαρχουν παντου σε ολη τη γη και δεν νομιζω οτι ανηκεις σε αυτους για να εισαι εδω μεσα και να γραφεις τωρα...αν νομιζεις οτι το σχολιο σε θυγει παιζει edit τωρα και το βγαζω...αν νομιζεις οτι ανηκεις σε αυτους που οπως ειπα δεν το νομιζω
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Φιλαράκι η humor αντίληψή μου είναι πέραν του δέοντως αποδεκτή από το μέσο όρο. Επίσης είμαι ηλεκτρολόγος σε πολεμική βιομηχανία, οπότε για τα περί εξυπνάδος τα περνάω στο ντούκου. Κανένας δεν πληρώνει 2500 ευρώ καθαρά σε ένα βλάκα, ειδικά σε καιρούς χλωμούς και άρρωστους. Αλλά στο ίντερνετ ότι γουστάρει ο καθένας γράφει.
dkangel000039 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 άκυρο ψαρούλη. δεν είσαι γιωτάς. είσαι αμονάδοτος και ως εκ τούτου Keysersoze mode: ON Πίσω απο την οθόνη έχει κάτι κάμψεις. Πάνε πάρτες Keysersoze mode: OFF Δε σε χάλασε ψαρααααα λασκα εσυ αμεσως να πεταχτεις ξεχυλιζεις γ@μ@τοσυνη τοσα ξερεις τοσα λες βεβαια σαν γιωτας δεν παιρνεις ενα χαρτι και φευγεις κραταει καιρο κανεις 3 εξετασεις και ενδιαμεσα δεν αποκλειεται αν θεωρηθει η δηλωσεις οτι εγινες καλα να κανεις τη θητεια σου. αρα οποιος ψηνεται να ξαναπαει την χαριζω προλαβαινουν ακομη αυτα τα θελες και τα ακουσες
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Το "ψήνεται" γράφεται με ήτα και το "προλαβαίνουν" με άλφα-γιώτα. Αλλά λίγο σημασία έχει: Πάντα ένας προβληματικός εμφανίζεται ώστε να κλειδωθεί ένα τόπικ με ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Είμαι βλάκας, το παραδέχομαι. Αϊ στην ευχή του Θεού τώρα.
dkangel000039 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Το "ψήνεται" γράφεται με ήτα και το "προλαβαίνουν" με άλφα-γιώτα. Αλλά λίγο σημασία έχει:Πάντα ένας προβληματικός εμφανίζεται ώστε να κλειδωθεί ένα τόπικ με ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Είμαι βλάκας' date=' το παραδέχομαι. Αϊ στην ευχή του Θεού τώρα.[/quote'] το ενδεχομενο να μην ειναι ολοι τοσο εξυπνοι ωστε να εχουν μισθο 2500ε το σκεφτηκες? σκεψου να ησουν και πολιτικος και να επαιρνες τριπλασια+ τοτε να δεις ποσο εξυπνος θα ησουν-αφου κρινεις με τον μισθο τωρα σκεψου και το οτι γραφεις στο pc και βιαζεσαι μερικες φορες(υπαρχει και το edit αν το ξερεις για οταν κανεις ορθογραφικα) αλλα βεβαια για να κανονισεις να βρεθουμε να μου δειξεις ποσο αντρας εισαι εσυ δεν βιαστηκες
LL_NEO Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ξεχυλιζεις γ@μ@τοσυνη το ξέρω μου το έχουν πει και άλλοι. Λυπάμαι μόνο που δε μπορώ να πω κάτι αντίστοιχο για σένα. Προσπάθησε και άλλο ψαρούλη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Παρακαλώ να μην συνεχίσει το ενδιαφέρον αυτό θέμα με προσωπικές αντιπαραθέσεις. Κρίμα είναι να κλειδωθεί...
Fan Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ειλικρινά και με περίσσο θάρρος: Αν (που θα το) καταφέρω γλιτώσω τον ελληνικό στρατό' date=' θα είμαι περήφανος που δεν τον υπηρέτησα και εννοείται πως δε θα ντρέπομαι.[/quote'] Το θέμα είναι πώς θα το γλυτώσεις. Εάν το κάνεις τρενάροντας τη διαδικασία μέχρι να καταργηθεί σε 10-15 χρόνια ναι τότε είναι μαγκιά σου, εάν όμως το κάνεις βγαίνοντας γιωτάς τότε κρίμα που θα στο πώ αλλά εσύ μπορεί να μην ντρέπεσε αλλά η κοινωνια θα σε κάνει αργότερα να ντρεπεσε. Όσο για αντιρήσεις και σχετικά δεν σχολιάζω καθόλου γιατί δεν νομίζω να θέλεις να τρέχεις μια ζωή σε δικαστήρια.
dkangel000039 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Παρακαλώ να μην συνεχίσει το ενδιαφέρον αυτό θέμα με προσωπικές αντιπαραθέσεις. Κρίμα είναι να κλειδωθεί... οκ απο εμενα εχεις το λογο μου
Highlander Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ...Όσο για το δεύτερο point' date=' θυμάμαι ακόμα ένα ρεπορτάζ της Καθημερινής πριν 2 χρόνια όπου απαριθμούσε τους ιδιώτες και τα ιδιωτικά κτίρια που φυλάγονται από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. - τους οποίους φυσικά πληρώνουμε εμείς. Λες κι ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, ο Αλαφούζος, ο Κούγιας, ο Τριανταφυλλόπουλος κλπ δεν έχουν (οι κακόμοιροι) λεφτά για να πληρώσουν την ασφάλειά τους. Και εντάξει για τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους υπουργούς να το δεχθώ. Για τους αρχηγούς κομμάτων να το δεχθώ. Άντε να το τραβήξω όσο δεν πάει και να δεχθώ ασφάλεια και για τους βουλευτές. Για τον ιδιώτη γιατί πληρώνουμε; :evil:[/quote'] Εγώ λέω γιατί πληρώνουμε γενικώς ; Όποιος φοβάται για τη ζωή του να μη γίνεται πρωθυπουργός, υπουργός ή διάσημος. Όποιος έχει τα @@ να το κάνει χωρίς ασφάλεια και φρουρά θα τον παραδεχτώ. (Εξαιρούνται οι γυναίκες :-P :-P :-P )
yiah Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Eννοείται ότι συμφωνούμε. Η διαφθορά είναι αμφίδρομη και δεν ξεχνώ ότι έχουμε πιάσει τα επίπεδα της Νάπολι που μοιάζει αρκετά σε κουλτούρα και τρόπο σκέψης με τον δικό μας. Είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικά και μου είχε κάνει εντύπωση ότι και αυτοί ανέφεραν τα ίδια' date=' ότι "δεν έχουμε διάθεση ούτε να αντιδράσουμε σε ότι μας καταδυναστεύει πια και μεταχειριζόμαστε τις ίδιες πρακτικές". Οι όποιες αλλαγές, θα επιτευχθούν (αν επιτευχθούν) με πολύ κόπο και προσπάθεια ειδάλλως μια ζωή θα φωνάζουμε σαν τους γέρους στο καφενείο...[/quote'] μιλαμε για την Ναπολι στην Ιταλια; Δε ξερω και παρα πολλα για τη Ναπολι αλλα στην Ιταλια ειχαν και μια πραγματικη καθαρση. Πηγαν βουλευτες, υπουργοι κα στην φυλακη! Ομαδες επεσαν κατηγοριες! Βλεπε και τωρα με τη Γιουβε! Θα μου πεις ειναι παραδεισος η Ιταλια; Οχι! Ομως εμεις εδω στο Ελλαδισταν ουτε καν μπορουμε να συγκριθουμε μαζι τους και ας εχουμε μερικα κοινα σαν νοοτροπια με τους Ιταλους. Με χωρες του 3ου κοσμου με καθεστωτα χουντας μπορουμε να συγκριθουμε και να αρχισουμε να λεμε τις εξυπναδες μας "εμεις τοτε ειχαμε κανει το ενα, το αλλο και ....και..." και για να επιστρεψουμε στο θεμα ο στρατος καταφερνει να συνδιαζει ολα τα παραπανω στοιχεια -χουντα, σηψη, τριτοκοσμικες καταστασεις- και την αισθηση πως ολα σταματησαν πριν πολλα πολλα χρονια η αφροκρεμα της νεοελληνικης παρακμης συμπιεσμενη σε μια περιοδια 12 μηνων
Fan Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Φίλε στην Ιταλία είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα από ότι στην Ελλάδα απλώς στην Ιταλία μπορεί να την πληρώσει και κάποιος μεγάλος ενώ στο Ελλάντα "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζετε αυτή η ΑΙΩΝΙΑ μιζέρια του έλληνα το ότι όλοι είναι καλύτεροι από εμάς και εμείς είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε συνέχεια "από κάτω". Δηλαδή τι νομίζετε ότι οι ξένοι σκεφτονται διαφορετιμά από εμάς; Όλοι τα ίδια προβληματα έχουν και προσπαθούν να τα λύσουν με τον ίδιο τρόπο. Πχ στην Αγγλία ή στη Γερμανία εάν κάποιος έχει ένα γνωστό πολιτικό δεν θα ζητήσει βοήθεια για προσωπικό θέμα;
blueviper Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Επειδή οφείλουμε να είμεθα εθνικά υπερήφανοι για την υπέροχη χώρα που διαθέτουμε (υπόδειγμα αξιοκρατίας και ορθής λειτουργίας γενικότερα ), ορίστε και τα συμπεράσματα του Transparency International που ασχολείται ενδελεχώς με το ζήτημα της διαφθοράς και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπορούμε να πανηγυρίσουμε κι επισήμως καθότι η αίσθηση του κόσμου είναι η καλύτερη δυνατή...όλα βαίνουν άριστα. Στη δε αναφορά του 2005 περί λαδώματος μπορούμε και πάλι να κατέβουμε στους δρόμους μια και ανήκουμε στην τρίτη βαθμίδα, εκεί δηλαδή που λάδωσε το 11%-30% μέσα στους προηγούμενους 12 μήνες, μαζί με χώρες όπως: Ethiopia, Ghana, Guatemala, Lithuania, Moldova, Nigeria, Romania, Togo Bolivia, Czech Republic, Dominican Republic, Ecuador, Indonesia, India, Kenya, Pakistan, Peru, Russia, Senegal, Serbia, Ukraine. Διόλου άσχημα θα έλεγα με την πάντα "μισογεμάτη" θέαση των πραγμάτων που διαθέτω. Κι επειδή ανάμεσά μας υπάρχουν κι οι ήρωες που κολυμπούν στο σκατό και κατορθώνουν να βγαίνουν άσπιλοι, ορίστε που μέσα στο 2004 παρ' ολίγο να πάρουμε και βραβείο εντιμότητας/ακεραιότητας με το Γρηγόρη Λάζο και την προσπάθειά του να "πνίξει" το λαθρεμπόριο. Μας έφαγε όμως η παγκόσμια σκευωρία και τελικώς δεν το κατακτήσαμε. Πολλά μάλιστα από τα παραπάνω βρίσκονται και στο ελληνικό site Transparency.gr. Τα άγια χώματά μας καταλαμβάνουν την 49η θέση μεταξύ 159 παγκοσμίως στην έρευνα που διαπραγματεύεται την αντίληψη που υπάρχει σε κάθε χώρα για την έκταση της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα. Βρίσκεται τελευταία μεταξύ των 15 παλαιών μελών της ΕΕ κι ανάμεσα στις τελευταίες των 25 μελών. Μας φιλοδωρούν μάλιστα με ένα αξιοθαύμαστο 4.3 στα 10 από εμπάθεια, προκατάληψη κι επειδή βρωμάνε τα χνώτα μας. Αναφέρεται δε πως "υπάρχουν χώρες και περιοχές με σημαντική και αξιοσημείωτη πρόοδο σε σχέση με την περσινή έκθεση όπως η Εσθονία, η Γαλλία, η Ιαπωνία, η Ιορδανία, το Καζακιστάν , η Ρωσία, η Νιγηρία, το Κατάρ, η Ταιβάν και η γειτονική Τουρκία". Ο φθόνος τους είναι καταφανής κι εδώ μια και αποσιωπούν πόσο φοβερή δουλειά έχει γίνει και στην Ελλάδα μέσα σε μερικά χρόνια. Πηγαίναμε κατά διαόλου και τώρα κατευθυνόμαστε κατά Μεφιστοφελή μεριά. Άσχετα όλα αυτά και sorry που μαγαρίζω το thread...
antreaslam Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ο στρατος καταφερνει να συνδιαζει ολα τα παραπανω στοιχεια -χουντα' date=' σηψη, τριτοκοσμικες καταστασεις- και την αισθηση πως ολα σταματησαν πριν πολλα πολλα χρονια η αφροκρεμα της νεοελληνικης παρακμης συμπιεσμενη σε μια περιοδια 12 μηνων[/quote'] με λιγες λεξεις, εκπληκτικη τοποθετηση πανω στο θεμα "στρατος",κ το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαινει εκει! κ τελος παντων,η υποθεση του αν θα βγει καποιος Ι-5,ή αν θα παει να γινει Ο.Υ.Κ, ή πεζοναύτης, ή αν θα υπηρετήσει κανονικά κ θα βάλει βύσμα, ή αν θα υπηρετήσει χωρίς να βάλει βύσμα, ειναι ΚΑΘΑΡΑ προσωπική υπόθεση ,ακριβως γιατι ο στρατός ειναι τοσο πολυ σάπιος! εγω,υπηρετησα! μπραβο σε αυτους που καταφεραν να μην υπηρετησουν! δε θα πω ποτε σε φιλο μου,"πηγαινε,γιατι ετσι οριζει το κρατος"!θα του πω,οτι αν θελει,να μην παει ... το πιο σωστο το ειπε ενα παλικαρι πιο πριν! καλυτερα 10 λαμογια εξω(οπως εσεις τους λετε),παρα 1 παιδι να αυτοκτονει στη σκοπια εξαιτιας της μλκιας που δερνει ολους εκει μεσα! στρατος??ψαρακες?αγγαρεια?καμψεις?παλιος?σκοπια?ΚΨΜ? τι λεξιλογιο ειναι αυτο ρε γμτ μου! αν κ αυτο,συμβαδιζει με τη νοοτροπια πολλων εκει μεσα! για να τους απαντησω στη γλωσσα τους(κ ειδικα στους στρατοκ...λους αξιωματικους κ υπαξιωματικους)....απολυεστε σε 10 ολυμπιαδες κ σημερα....δε σας χαλασε ε???????? ΟΥΣΤ!
nmtray2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μ'αρεσει που για πολλους, για τα παντα φταιει ο Ελληνας. Το μονο που δεν καταλαβα ποτε ειναι αν ο Ελληνας γεννιεται μλκς (καφρος, ηλιθιος, βαρεμενος) η γινεται στην πορεια. Γιατι καλα ειναι να λες σε που βρισκονται οι αλλοι λαοι αλλα χρειαζεται να λες και γιατι ο ελληνας ειναι μλκς (καφρος, ηλιθιος, βαρεμενος). Εγω τουλαχιστον απ'οσο ειδα, η βλακεια του ελληνα ειναι οση και πολλων αλλων λαων. Εκτος κι αν καποιοι πιστευουν οτι οντως ειμαστε ο περιουσιος λαος και εχουμε τη δυνατοτητα να ξεφυγουμε απ'ολα τα αρνητικα μας. Μ'αρεσει επισης που πολλοι αποκοπτουν τον ελληνα απο το περιβαλλον και δεν κοιταν με τι υποδομες επιβιωνει. Γιατι καλα ειναι να λες οτι οι αλλοι λαοι ειναι πολυ πανω σε θεματα διαφθορας και ρουσφετιου αλλα πρεπει να κοιτας οτι οι "απο πανω" λαοι εχουν κατα μεσο ορο πολυ παραπανω εισοδημα. Στην Ιταλια μια υπουργος (δεν θυμαμαι ονομα) ρωτουσε το Μπερλουσκονι πως ειναι δυνατον καποιος να επιβιωσει με 1500 ευρω. Ας ρωτησει καποιον ελληνα. Αυτα (και αλλα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.