Προς το περιεχόμενο

το αγαπημένο σας χρώμα

paintbox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χιχιιχιχ :))

καλά επικρατεί το μαύρο, μου φαίνεται :))

πάντως πρόσφατα διάβασα πως το κόκκινο μαζί με το μπλέ είναι πολύ δύσκολος συνδιασμός, γιατί, λέει, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το μάτι και στα δύο χρώματα, και κουράζεται :ΡΡΡ

το ασημί είναι πολύ slick και ψυχρό χρώμα.. :( θα το έλεγα cyberpunk :)

αντε, aledjo, ζωγραφίζεις; :)) ει, πολύ κόκκινο και το σαιτ σου. :) καλή φάση.

μ'αρέσει και μένα το πορτοκαλί, ειδικά πορτοκαλί μπλούζες, και κίτρινες - για καλοκαιράκι είναι ό,τι πρέπει :)))

μωβ και μπορτό.. και σκούρο καφέ, είναι τέλεια χρώματα - πολύ αρμονικά και σεβαστά, σου δίνουν μια αύρα κύρους θα έλεγα :)) θα ταίριαζαν σε φάση femme fatale :))

και το μαύρο :(

παλιά φόραγα πολύ μαύρο και γω, αλλά μετά ξενέρωσα απο την μουντίλα, και ελλειψη ποικιλίας - τώρα φοράω μαύρο με το ζόρι - δεν εχει μεινει και κανενα ρουχο με τετοιο χρώμα.. βασικά το μαυρο ταιριάζει σε όλα τα χρώματα.. καθώς επίσης είναι το χρώμα που αντικρίζουμε οταν κλείνουμε τα μάτια μας πριν κοιμηθούμε, και επίσης το χρώμα που βλέπουμε όταν σηκωνώμαστε μεσ'στην νύχτα, αν προκύψει, να κατουρήσουμε, και σκοντάφτουμε σε πράγματα (εχω μάθει τωρα πια πριν κοιμηθώ να αφήνω πάντα ανοιχτό διάδρομο χωρις εμπόδια οπως πεταμένες τσάντες και καρέκλες :ΡΡ) βασικά το μαυρο χρώμα, και οι μαυρες αποχρώσεις - ειναι απο τα πιο συχνά χρώματα στην ζωή μας - το μαυρο.. το μαυρο που σε καλεί, που διασκορπίζεται απο το φως.. :) δεν μπειράζει, δεν χρειάζεται να δίνω αυτή την (μαυρη, χοχοχο) νότα στο μαυρο χρώμα...

το ασπρο και το λευκό :) η αυτοκρατορία του φωτός, του αέρα, της πόρτας που ανοίγεις πριν σε συναντήσουν και σου χαμογιελάσουν οι ακτίνες του ηλίου, και αμα δεν εισαι προσεκτικός, είναι το φως που σε τυφλώνει :( και οι αγγελάδες εχουν αυτό το χρώμα, και το γάλα τους, και το μουστάκι απο το γάλα που σχηματίζεται κατω απο την μυτη οταν κάνουμε πως είμαστε παιδιά :))

ολα τα χρώματα ειναι θεϊκάαα!!!!!! και ας μερικοί είμαστε αθεϊστές... πως μπορεί να φανταστεί κανείς πως εαν δεν υπήρχε αυτό το μικρό όργανο στο σωμα μας που διακρίνει τις διαβαθμήσεις της ορατής ακτινοβολίας.. δεν θα υπήρχαν και τα χρώματα... οπως τα ξέρουμε, ή θα είχαν άλλον ορισμό. παντως οπως και να έχει, είναι όμορφο να χρωματίζεις την ζωή, και να αντιλαμβάνεσαι την διαφορετικότητα, το ξεχωριστό των πραγμάτων γύρω σου, είτε μέσω χρωμάτων, ή κάπως αλλιώς....

καλα να περνάτε!!!!

Δημοσ.
και το μαύρο :(

παλιά φόραγα πολύ μαύρο και γω' date=' αλλά μετά ξενέρωσα απο την μουντίλα, και ελλειψη ποικιλίας - τώρα φοράω μαύρο με το ζόρι - δεν εχει μεινει και κανενα ρουχο με τετοιο χρώμα.. βασικά το μαυρο ταιριάζει σε όλα τα χρώματα.. καθώς επίσης είναι το χρώμα που αντικρίζουμε οταν κλείνουμε τα μάτια μας πριν κοιμηθούμε, και επίσης το χρώμα που βλέπουμε όταν σηκωνώμαστε μεσ'στην νύχτα, αν προκύψει, να κατουρήσουμε, και σκοντάφτουμε σε πράγματα (εχω μάθει τωρα πια πριν κοιμηθώ να αφήνω πάντα ανοιχτό διάδρομο χωρις εμπόδια οπως πεταμένες τσάντες και καρέκλες :ΡΡ) βασικά το μαυρο χρώμα, και οι μαυρες αποχρώσεις - ειναι απο τα πιο συχνά χρώματα στην ζωή μας - το μαυρο.. το μαυρο που σε καλεί, που διασκορπίζεται απο το φως.. :) δεν μπειράζει, δεν χρειάζεται να δίνω αυτή την (μαυρη, χοχοχο) νότα στο μαυρο χρώμα...[/quote']

Εντάξει, δεν ντυνόμαστε...κοράκια! :D

Δεν υποχρεώνεται κανείς να βάλει μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Να 'ναι καλά το μαύρο ταιριάζει με πολλά χρώματα, και ότι "style" θες.

Από κλασικά πουκαμισάκια, μέχρι τα "'εξαλλα μοδάτα" :)

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το πράσινο και το μπλε γιατί και τα XP έχουν αυτά τα χρώματα

Όχι ψέματα, μου αρέσει το μαύρο και το άσπρο

Δημοσ.
I am blue dabba-di dabba-da dabba-di dabba-da dabba-di dabba-da

χαχαχαχαχαχχαχα

Αν ακούσεις λίγο πιο προσεκτικά' date=' λέει: [b']If I was green, I would die[/b]

Δημοσ.

Μαυρο, κοκκινο, πορτοκαλι, και μπλε

Βασικος κανονας συνδυασμου των χρωματων ειναι ο κυκλος με τα βασικα χρωματα. Καθε χρωμα παει με το συμπληρωματικο του.

Κοκκινο-Πρασινο

Μπλε- Πορτοκαλι

Κιτρινο- Μωβ

Τωρα τα συνθετα χρωματα τα τοποθετεις πανω στον κυκλο και καταλαβαινεις που περιπου να κινηθεις. Παραδειγμα το ροζ και το πορτοκαλι ειναι κοντα στον κυκλο απλα το ροζ( κοκκινο- κιτρινο- ασπρο) ειναι πιο ασπρο αρα θες ενα πιο σιελ μπλε απο το βασικο.

Παιζοντας ετσι μπορει καποιος να δημιουργησει απειρους ομορφους συνδυασμους

Δημοσ.

Το κίτρινο επειδή είναι για μένα σημαίνει τόλμη.

Το μωβ και το ανοιχτό πράσινο επειδή μου αρέσουν (ειδικά μαζί).

Γενικά μόνο τα γήινα χρώματα (καφέ κ.λ.π.) δεν μου αρέσουν.

Δημοσ.

Λατρευω το ροζ, το ζουζουνι, το λευκο, το μαυρο.

Τα υπολοιπα χρωματα, οι συνδυασμοι και οι αποχρωσεις τους, δεν με ενοχλουν, μπορει να με εντυπωσιασουν, αναλογως την χρηση τους.

Το μονο χρωμα που δεν πολυγουσταρω, γιατι μου προκαλλει νευρικοτητα, ειναι το κιτρινο, ειδικως οταν ειναι σε φλουο/εντονη μορφη.

Δημοσ.

τι χρώμα ειναι το ζουζουνι?

παλια ειχε τυχει αστειο περιστατικο - οταν δεν ειχαν ξαναχτίσει ακόμα το σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου πριν τους Ολυμπιακούς, είχε μια λωρίδα με κάτι συνεχόμενα κίτρινα πλακάκια χάμω σε ενα σημείο, και για να περάσεις στον απέναντι δρόμο έπρεπε να τα περάσεις, και μια φορά περίμενα ενα φιλο εκεί, και βλέπω ξαφνικά μια κυρία μεγάλη να βγαίνει απο τον ΗΣΑΠ, να βάζει στην ψύχρα ενα κομμάτι εφημερίδας πάνω στα πλακάκια, να το πατάει, να βγάζει άλλο ενα κομμάτι εφημερίδας, να το βαζει πιο πέρα, και να το πατάει, εγώ εντελώς υποσυνείδητα την κοίταγα σαν εξωγήινη (ή σαν εξωγήινος, οπως προτιμάτε :ΡΡ), με είδε, και μου λέει, "παιδί μου, ποτέ μην πατάς το κίτρινο χρώμα, είναι το χρώμα του διαβόλου" - ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. οκ, εγώ συμφώνησα βέβαια, μπορεί κιόλας να την ευχαρίστησα για την συμβουλή... anyway. no comment :)))

το κίτρινο είναι το χρώμα του Ηλίου, και του εμβρίου μέσα στο αυγό... τελικά ολα τα χρώματα εχουν όποια σημασία τους δώσουμε... isn't it strange, sometimes :)))

Δημοσ.

Σου αρέσει το κίτρινο; Είσαι του σατανά! Ου! Ου! Ου! Ου!

Mήπως έπεσες στην Λουκά και δεν το πήρες είδηση απ'την χαζομάρα; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...