Προς το περιεχόμενο

Τελικός Champions League

paredwse

Τελικός Champions League 2006 - Τι λέτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τελικός Champions League 2006 - Τι λέτε;

• Arsenal FC
    • Barcelona FC
    • Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα
    • Δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και ποτε μου δεν υποστηριξα τους λονδρεζους αυριο θα γινω αγγλος. Η σκια της βασιλισσας ας σκεπασει τους καταλανους!!!!!!!!! εχει πονεσει πολυ κοσμο η βασιλισσα απο οτι βλεπω. δεν πειραζει περαστικα.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά θα αρχίσει ο ronaldhinio την τρέλα και άντε να τον πιάσουν....

Θέλω να πιστεύω ότι το παλικάρι δεν θ αφήσει ένα τέτοιο παιχνίδι να είναι κλείστο.....Θα το ανοίξει....:-D

Δημοσ.

Αν και υποστηρίζω Barca ψήφισα Arsenal γιατί έχω προαίσθημα ότι στο τελεύταιο του παιχνίδι με τους Άγγλους, ο μέγας Henry θα κάνει "παπάδες" ικανούς να θάψουν τα αστέρια της Μπάρτσα...

Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ... Ίδωμεν ;)

Δημοσ.
Αν και υποστηρίζω Barca ψήφισα Arsenal γιατί έχω προαίσθημα ότι στο τελεύταιο του παιχνίδι με τους Άγγλους' date=' ο μέγας Henry θα κάνει "παπάδες" ικανούς να θάψουν τα αστέρια της Μπάρτσα...

Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ... Ίδωμεν ;)[/quote']

λες να τιμησω το 3.40? το σκεφτομαι

Δημοσ.

Κάποτε,πριν από πολλάαααααα χρόνια είχα τρέλα με τον Kluivert.Και κάποια στιγμή μετακόμισε στη Βαρκελώνη.

Και μαζί του έπαιζε το μέγα αλάνι Edgar Davids.Και κάπως έτσι άρχισα να υποστηρίζω την Barcelona....

Τα χρόνια πέρασαν και τα εφηβικά είδωλα ξέφτισαν,αλλά η Barca έμεινε!!

Viva la Barca!!:mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορώ να ψηφίσω καμμία από τις 4 επιλογές. Γενικά από μικρός ήθελα υποσυνείδητα να κερδίζει ο πιο αδύνατος από τις δύο ομάδες. Πάντα υποστήριζα αυτόν με τις λιγότερες πιθανότητες (έχει πιο πολύ πλάκα όπως και να το κάνουμε).

Τώρα η Barca, θα ήταν κανονικά μια ομάδα που αντιπαθώ. Έλα όμως που δε μπορώ. Νομίζω είναι η πρώτη φορά εδώ και τόσα χρόνια που μου αρέσει μια ομάδα που έχει γίνει μόδα. Αντιπαθούσα και αντιπαθώ τη Ρεάλ, τους Chicago Bulls στο μπάσκετ κ.ο.κ.

Όμως, η Arsenal έχει το πλεονέκτημα του αδύνατου το οποίο μου είναι αξεπέραστο. Άσε που μου άρεσε πολύ η πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό.

Κατά συνέπεια, ενώ δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω ότι έχω και ξεκάθαρα συναισθήματα για το ποιός θέλω να κερδίσει. Θα εξαρτηθεί μάλλον από τον αγώνα τον ίδιο. Όταν ξεκινήσει πάντως, το μόνο που θα εύχομαι είναι να παίξουν καλά και οι δύο. Τώρα αν μια από τις δύο ομάδες προηγηθεί νωρίς, μάλλον θα υποστηρίζω την άλλη για τον υπόλοιπο αγώνα.

Δημοσ.
Πες τα BadBoy πεστα... άντε να τη σηκώσουμε την κούπα να πάει και ο Ronaldinho να πάρει και το Mundial γιατι έχει πέσει πολύ δουλειά φέτος.
προφανως το λεει επειδη εχει γραφει με c και οχι με s.

paredwse πως φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο!!

Και για τα 2 το λέω, είναι σχόλιο Ultrex.

Πάντως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, πρώτη φορά η Arsenal στον τελικό θα το παλέψει αρκετά πιστεύω. Κρίμα που δεν έχει καμιά ελπίδα... :twisted:

Δημοσ.

εγω δεν ειμαι κλασσικος καμιας απο τις 2 ομαδες...Αλλα μονο που η Αρσεναλ παιζει αντιπαλος με την Μπαρτσελόνα το εχω παρει σοβαρα για αυτο...

ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΙΚΑΑΑΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά το μουσικό κομμάτι του CL είναι σαν ερωτικό κάλεσμα :mrgreen: ...

Παρατάς τα πάντα και αφοσιώνεσαι... :-D :-D

Imho, η barcelona παραείναι φαβορί...

Μην ξεχνάτε τη σφιχτή άμυνα της Arsenal..

Αλήθεια, ο Henry που πάει μετά; Real?

Δημοσ.

ε οχι και ρεάλ κατα πάσα πιθανότητα στους σημερινούς του αντιπάλους.

Ελα ρε Barca (είμαι απο τους τυχερούς που έχουν μπεί στο ναο του Camp Nou, που έχω ζήσει Βαρκελώνη και ξέρω τι σημαίνει αυτή η ομάδα όχι μόνο για την πόλη αλλα για ολόκληρη την Καταλωνία)

• Moderators
Δημοσ.
Τί είναι Champions League ρε παιδιά;

Από που το κατεβάζουμε; :P

/sc

Moυαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ps...Βarca!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...