prizi Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Asus A6Ja P-C T2300 vs. Acer ASPIRE 5652WLMi T2300 Ποιο απο τα δυο να προτιμησω παιδια??Σας παρακαλω βοηθηστε γιατι πρεπει μεχρι την Παρασκευη να εχω καταληξει.Αν εχετε και κανενα αλλο καλο δυνατο μηχανημα με 15" και 256mb καρτα γραφικων μεχρι 1500 ? (χωρις ΦΠΑ) πειτε!Ευχαριστω παιδια!
pctechgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εγώ θα προτείνω από τα 2 asus λόγω ποιότητας-εγγύησης
punky Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλλημα πριν λίγο καιρό. Κατέληξα στον Asus γιατί δεν είχα ακούσει κανένα δυσαρεστημένο με Asus σε αντίθεση με τους Acer. Και επειδή τα λεφτά ήταν πολλά προτίμησα να το παίξω safe.
myst77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 φιλαρακι το 5652 το πήρε ένας φίλος μπορώ να πω οτι ειναι το κατι αλλο νεος σχεδιασμος απο ACER, TV TUNER, πολυ καλη οθονη, bluetooth και τα ρεστα ωραιοοοο
papadakn Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Έχω απο τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) asus a6ja που ήρθαν στην Ελλάδα (τέλη Φλεβάρη το πήρα). Είχα και εγώ το δίλλημα μεταξύ του asus και του Acer. Παρόλο που είχα πιο παλιά acer και είχα μείνει ευχαριστημένος έχω ακούσει πάααρα πολλά και τελικά το φοβήθηκα. Το asus προσφέρει 2ετη παγκόσμια εγγύηση όπου έρχονται σπίτι σου, παραλαμβάνουν το φορητό και στο επιστρέφουν πολύ σύντομα. Αυτός ήταν ο λόγως που προτίμησα Asus. Στους σχεδόν 3 μήνες που το έχω είμαι κατευχαριστημένος. Πολύ γρήγορο, σταθερό και με πολύ λογική αυτονομία. Σχεδόν 3 ώρες σε video playback!! Και παιχνιδάκια παίζει άνετα (μέχρι και το Oblivion δοκίμασα) και φοβερό multitasking λόγω dual core. Δεν λέω ότι το acer είναι άσχημο αλλά προσωπικα αποφασίσα πως αφού θα έδινα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, ήταν το καλύτερο να έπαιρνα το πιο ποιοτικό laptop.
GI@RG@S Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 kita file se afta ta lefta peripou pezei kai to sony fe11s to opoio exei 160GB skliro alla lene argo ....exei cpu ton T2400 alla exei poli xiroteri karta grafikon kai dini 1 xrono egguhsh ,na ksereis oti i x1600 pou exei einai apo tis kaliteres pou kikloforoun se laptop afti ti stigmi ,dini doro tsada kai podiki....kita kai ego asus exo to a7d kai eimai apolita ikanopoihmenos.... Tora edo se pao ligo pio pano alla aksizei arketa http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2284 einai leptos elafris,nomizo einai apo antrakonimata, exei poli kali analisi gia 15ari,exei poli kali karta gpu xiroteri apo tin x1600 omos ,exei grigoro skliro ....alla xirotero cpu apo afto pou protinis....edo aplos kerdizeis se megethos baros analisi..... File des kai afto poli dinato http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=3219 Megali analisi , cpu T2500 akoma kaliteros cpu kai spanios gia laptop ...kalos skliros ....IBM.....kaloula gpu... iparxei kai me 350 ebro fitnoteros me cpu T2400 kai 512 ram
21century Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ειναι αληθεια οτι δεν εμφανιζει προβληματα και εχει καλο σερβις αλαλ μεχρι ποτε αραγε/
papadakn Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ερώτημα σου είναι ρητορικό? Τι πάει να πεί μέχρι πότε? Αυτό που έχει σημασία είναι πώς μέχρι τώρα η εταιρεία έχει καλό όνομα. Το τι θα γίνει στο μέλλον κανένας δεν το ξέρει, ούτε για την Asus ούτε για καμμιά άλλη εταιρεία.
newlynx Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Επειδή ψήνομαι και εγώ για το ASUS θα μπορούσε να μου πει κάποιος για την οθόνη του; Επειδή μάλλον θα το παραγγείλω online είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορώ να ελέγξω. Πάντως από Skroutz που το έψαξα η χαμηλότερη τιμή είναι γύρω στα 1400Ε που φάνηκε πολύ καλή και στην οποία συμπεριλαμβάνεται και 2ετής εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.