Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγγραφή cd - dvd


metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά τα φώτα σας!!!! Έχω ένα DVD-RW Pioneer 108D κι εκεί που για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία του υπολογιστή μου, όλα έδειχναν να λειτουργούν ρολόι, ξαφνικά δεν μπορώ να γράψω cd και dvd. Συγκεκριμένα προσπαθώ να γράψω κάποια data dvd ή cd από αρχεία που έχω στον σκληρό μου και μου τα καίει το recorder. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μάρκα των cd - dvd καθώς πάντα μου τα έγραφε χωρίς πρόβλημα. Ούτε κάποιο θέμα υπάρχει με συγκεκριμένα αρχεία που πάω να γράψω γιατί μου το κάνει με όλα. Έχω προσπαθήσει να κάνω εγγραφη και με το nero και με το roxio. Το ωραίο είναι ότι όταν πάω να κάνω burn κανένα image file π.χ. nrg, το κάνει κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pare kana katharistiko cd/dvd an kai exo akousei oti den ftanoun stin kefali egrafis.

an den kaneis tipota exe ipopsi sou oti kapia stigmi ta ftinoun kai ta recorders opote an einai stin egiisi eise tixeros alios ta stazeis malon gia kenourgio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε kyro είναι η μοναδική φορά που βλέπω το cd καθαρισμού να κάνει δουλειά. Το έβαλα και μετά το πρόβλημα διορθώθηκε. Τουλάχιστον προς το παρόν. Όσες φορές είχα χρησιμοποιήσει τέτοιο δισκάκι, ποτέ δεν πρόσφερε τίποτα. Είχα αρχίσει πάντως να προσανατολίζομαι στην αγορά καινούριου πριν δω βελτίωση. Άσχετο αλλά οι τιμές τους πλέον έχουν πέσει πάρα πολύ χαμηλά. Με 45€ παίρνεις recorder και μάλιστα καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...