Προς το περιεχόμενο

Ύποπτα τα αποτελέσματα της Eurovision

Z0rr0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαίως ειναι συνωμοσία εδώ βρήκαν οι θεές από την Νορβηγία 14ες και μου βρήκε το μπάζο η Αννούλα 9η πάμε καλά ? ουστ φλοροποπακια και μεταλακια :P :p

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι ναι ναι θα μας κάψει ο σατανάς, ναι ναι ναι είναι όλα σιωνιστικές συνομωσίες, ο γιατρός είπε να λέμε ναι

Δημοσ.
kai o kakomoirhs o Sakis den eipe tpt... To koryfaio pou tou eipe einai oti o Sakis me tin Maria moiazoun me toys Will and Grace( gia osous den kseroun o Will einai gay stin seira)

Eκεί φαίνεται φίλε μου ποιός έχει χαρακτήρα. Πιστεύεις ότι αν στη θέση του ήταν ο Ψινάκης θα υπηρχε πέτρα σε ολόκληρη την Ευρώπη που θα μπορούσε να κρυφτεί η κραγμένη Ολλανδέζα?

Όσο για το thread που κακώς άνοιξε μια και απ' ότι βλέπω το πράγμα έχει καταντήσει αστείο, υπάρχουν 3 thread για τη Eurovision, πιστεύω ότι : το γεγονός πως κέρδισαν άνετα οι Λόρδοι οφείλεται κυρίως ότι στις μακρινές αποικίες των Κλίνγκον απ' όπου προέρχονται, φέτος βρήκαν μια καλή φλέβα πρωκτιδίου το οποίο είναι το Νο 1 πολύτιμο μέταλλο στο σύμπαν και κατάφεραν και λάδωσαν όλη τη διαγαλαξιακή συνομοσπονδία, σε αντίθεση με τα αδέλφια μας Ελ, οι οποίοι πήραν τ' αρκίδια των.

Επίσης, η αντιπρόσωπος των Βις (1), παρόλη την συμμαχία με τους τιποτένιους Κάρβελ (2) δεν κατάφερε να σταθεί επάξια στο ύψος των περιστάσεων

(1) Βις : Λαός εξ' ορισμού βίσιους και με πολλά βίτσια.

(2) Κάρβελ: Λαός που προήλθε απ' την ένωση των Καρβ (αλμπίνοι γελωτοποιοί του διαστήματος) με τους Ελ.

Δημοσ.

η αγγλια τα τελευταια χρονια πατωσε........

η μεγαλυτερη μουσικη βιομηχανια του κοσμου....

οι ιταλοι εφυγαν.

για ποια γιουροβιζιον μιλαμε?την στημενη?

ειναι δυνατον να θεωρουν την βισση φαβορι?2η σερι χρονια στην ελλαδα η γιουροβιζιον?ημαρτον.

εχει γινει ποτε αυτο?δεν θυμαμαι.

Δημοσ.

κατι αλλο.δεν μπορουσαν να το κανουν τουλαχιστον στο καλατραβα?να οικονομισει το κρατος και κανα φραγκο?αλλο τα 15.000 και αλλο τα 70.000 εισητηρια.

εκτος βεβεα και αν πρεπει να γινει σε κλειστο η διοργανωση.αλλα νωμιζω οι ουκρανοι το καναν σε ανοιχτο.

Δημοσ.
η αγγλια τα τελευταια χρονια πατωσε........

η μεγαλυτερη μουσικη βιομηχανια του κοσμου....

Ορίστεεεεε;;;

Μάλλον η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής σκουπιδιών εννοείς :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι γιατί όλοι όσοι σκέφτονται "12 στην Τουρκία" αμέσως συμπαιρένουν "χοχο έτσι να τασντίσουμε τους Έλληνες".

Δουλειά δεν είχα μου φαίνεται.

Δημοσ.
Ορίστεεεεε;;;

Μάλλον η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής σκουπιδιών εννοείς :mrgreen:

γενικα μιλαω,οχι για τα τραγουδια της γιουροβιζιον!!!

γιατι δεν στελνουν και αυτοι τους green day,να παρουν καμοια πρωτια?

Δημοσ.
Γιατί είναι Αμερικανοί πρώτον.
:oops: :oops: :oops:

και να φανταστεις,τους ακουω χρονια τωρα.......:oops:

Δημοσ.
γενικα μιλαω,οχι για τα τραγουδια της γιουροβιζιον!!!

Κι εγώ γενικά μιλάω.

Τα τελευταία 25 χρόνια, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, η Βρετανική μουσική πάει από το κακό στο χειρότερο. Το κακό γι'αυτούς είναι ότι χάνουν ακόμα και στην Eurovision που το 80% των τραγουδιών που συμμετέχουν είναι κακέκτυπα των άθλιων Βρετανικών χορευτικών hits.

Δημοσ.
θα μου επιτρεψεις,απλα να διαφωνισω.θεωρω τους αγγλους,μακραν πρωτους στην μουσικη.

συμφωνω και γω απολυτως...μιλαμε για τη μεγαλυτερη μουσικη βιομηχανια του κοσμου,3 groups μονο να πουμε φτανουν.

beatles

pink floyd

black sabbath

τωρα γιατι στελνουν μα....ς τραγουδια οι αγγλοι στη eurovision αυτο ειναι αλλο θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...