Προς το περιεχόμενο

Ύποπτα τα αποτελέσματα της Eurovision

Z0rr0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια και γω θα συμφωνησω με τον dim τα τελευταια 10 χρονια (μη το παμε μακρυα) δεν εχουν βγαλει σχεδον τιποτα στο UK.

αν δεν ειχαν την ιστορια με το μερος τους και τη πεποιθοιση ολων μας οτι βγαζουν καλα πραγματα θα ηταν ανυπαρκτοι (τα τελευταια χρονια)

η ποπ τους σε καποια φαση ειχε σχεδον φτασει τα επιπεδα της eurovision (μπορει και χειροτερα)

απο πλευρας μεγεθους ειναι μια απο μεγαλυτερες αγορες του κοσμου και μια απο τις χωρες με τις μεγαλυτερες εξαγωγες μουσικων προιντων, νομιζω δευτερη μετα τις ΗΠΑ αν θυμαμαι καλα

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

dim_b said:

"Ορίστεεεεε;;;

Μάλλον η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής σκουπιδιών εννοείς"

μα καλά ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;;;; η χώρα που έβγαλε τους μεγαλύτερους θεούς της μουσικής των τελευταίων 40 χρόνων;

το ότι πατώνει στην eurovision δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση. την eurovision δεν την παίρνει κανένας στα σοβαρά έξω.

Δημοσ.

Θέλοντας η όχι US και UK είναι οι μονες σοβαρές χώρες παραγωγής μουσικής...από κει και πέρα οι ʼγγλοι έχουν δήλωδη ότι "we dont give a bloody pence for Eurovision" γιατί άμα θέλαν να κερδίσουν στέλνουν έναν Robbie και τελειώνει η φάση...τώρα γιατί δίνει η ολλανδία 12 στους τούρκους είναι απλό...γιατί η μιση ολλανδία είναι τούρκοι...όπως και στις άλλες χώρες...και το κομμάτι τις Ελλάδος ήταν μούφα...όχι ότι έλεγαν τίποτα οι άσχημοι,αλλα και τι να λέει...

Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε σε δελτίο ειδήσεων,τα τέρατα ψηφίστηκαν απο το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού της Eurovision που είναι σαφώς μικρά παιδάκια γιατι τους θυμίζανε καρτούνς που βλεπουνε στην τηλεόραση ή ηρωες παιχνιδιών κλπ...

Δημοσ.

Αμφιβάλλω αν το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού της Eurovision είναι μικρά παιδάκια...αν ήταν έτσι δε θα είχαν προκύψει και αξιόλογα κομμάτια, αλλά θα τη βγάζαμε μονίμως με νικητή το καλύτερο οπίσθιο ή την πλέον ακραία καρικατούρα τραγουδιστή.

Δημοσ.
μα καλά ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;;;; η χώρα που έβγαλε τους μεγαλύτερους θεούς της μουσικής των τελευταίων 40 χρόνων;

το ότι πατώνει στην eurovision δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση. την eurovision δεν την παίρνει κανένας στα σοβαρά έξω.

αυτη η αποψη,τα λεει ολα!

αν δεν υπηρχε η αγγλια,η παγκοσμια μουσικη σκηνη,θα ειχε πατωσει.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε φίλτατε Z0rr0, που είδες το σατανικό στοιχείο στο νικητήριο τραγούδι της Eurovision; Οι στίχοι του τραγουδιού είναι καθαρά μεταφορικοί, οπότε δεν καταλαβαίνω που είδες τον σατανισμό.

Επίσης, τα όσα λες περί στησίματος δεν στέκουν. Εγώ ψήφισα Lordi και έβλεπα το διαγωνισμό με άλλα 20 άτομα, εκ των οποίνων τα 7 επίσης στήριζαν Lordi. Επίσης ξέρω κι από το irc αρκετούς που ψήφισαν Lordi. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει δολιοφθορά από πίσω...

EDIT: Α, μιας και είναι το πρώτο μου post, καλώς σας βρήκα :)

Δημοσ.

Έχουν και ένα τραγούδι "Devil is a loser"!!!

Αλλά εμείς δεν μασάμε από τέτοιες απόπειρες ξεκαρφώματος.

Ξέρουμε ποιον υπηρετούνε και τις σκοτεινές δυνάμεις που επικαλούνται για να κουρδίσουν τις ESP.

Δημοσ.

Καλώς ήρθες φίλε Malthador.

Μα ειδικά η λέξη hallelujah είναι άκρως σατανιστική και γι'αυτό κατέχει εξέχουσα θέση στις διδασκαλίες του μέγιστου Anton Szandor LaVey.

Με τις υγείες μας.

Δημοσ.

Το κοινό της Eurovision έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων αλλα και με την άλλαγη στον τρόπο ψηφοφορίας και την προσθήκη κινητών.Άλλωστε ποια σπουδαία τραγούδια προέκυψαν απο τα τόσα χρόνια διαγωνισμού?Ελάχιστα απο αυτά 5-6 έκανα διεθνή πορεία,μιλάμε πάντα για παραπάνω απο 1 χρόνο που είναι μεσα στον προγραμματισμό της προώθησης του τραγουδιού μετα το διαγωνισμο!

Δημοσ.

Loipon paidia ena exo na po..... As kanoun tin psifoforia xoris xreosi kai dikaioma mono mia fora kai na dite... oloi tha psifizoun..... ego den psifisa giati den pistebo oti aksizi na dino ta lefta mou se tetoies malakies... an itan tzampa oloi tha eksefrazan tin gnomi tous.... tora estilan oloi oi metalades minima gia na ipostiriksoun tin mousiki tous... kai kala ekanan diladi...

an psifizan 6.000.000 anthropoi stin ellada kai oxi 6.000 ego pistebo oti tha itan diaforetiko to apotelesma.... kai pali... h malta exi 500.000 katikous kai ekfrazi gnomi eno i germania pou exi tosa ekatomiria mpori kai epireazi to apotelesma opos kai i malta....

an oloi psifizan stin malta ellada... tote 500.000 psifi.... ara 12 bathmoi....

an oloi oi germanoi psifizan filandia... tote 30.000.000 psifi ara 12 bathmoi

poio tragoudi egine poio aresto... fisika kai tis filandias..... poio poli psifi alla idia bathmologia

Δημοσ.

Αλλαξε σε ελληνικά γιατι θα διαγραφεί το post σου! :)

Εγω δεν ψηφισα γιατι δεν θέλω να δωσω τα λεφτά μου σε πραγματα που δεν με εκφράζουν, αλλά αν ηταν δωρεάν θα ψήφιζα είτε τους Lordi ή τους LT United - We Are The Winners (δεν θυμάμαι χώρα) ακριβως επειδή ήταν και οι 2 συμμετοχές γελοίες.

Αν και μονο αν ειχα παρακολουθησει τα τραγούδια και με ενδιέφερε ο θεσμός, θα ψήφιζα το τραγούδι που θα μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση οταν το ακουγα ΧΩΡΙΣ το show, δηλαδή απτην ησυχία του αυτοκινητου ή του δωματίου μου ωστε να μην επιρρεαστω απο σκηνικη παρουσία κλπ, γιατι θα ηθελα να πάει μπροστά ενας καλλιτέχνης που ίσως κάποια στιγμή να ακουγα ενα τραγούδι του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...