Προς το περιεχόμενο

Hitachi CM640ET crt 17αρα


Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα.αντιμετοπίζω τα εξης πρόβληματα με την παραπάνω οθόνη.το πρώτο είναι οτι η φωτεινότητα της είναι πολύ χαμηλή(τώρα το έχω στο 100% και είναι απλά normal)ειδικά σε video και το 2ο είναι οτι σε αρκετά παιχνίδια(full screen πάντα)η εικόνα κάτω και δεξιά έχει ένα μικρο μαύρο πλαίσιο(περίπου 5 cm σε ύψος)και μέτα απο το μαύρο πλαίσιο ξεκινάνε τα γραφικά του παιχνιδιου.

 

Συγκεκριμένα στο lineage 2 αν πατήσω το κουμπί των windows(δλδ minimize) και επαναφέρω το game εμφανίζετε το μαυρο πλαισιο.αυτό φτιάχνετε μόνο αν αλλάξω ανάλυση κ μετά την επαναφέρω στην default(1024 χ 768),μόνο που αν κάνω πάλι minimize και το επαναφέρω το πλαίσιο ξαναεμφανίζετε...σε άλλα games ότι και να κάνω το μαυρο πλαίσιο μένει πάντα(εκτος βέβαια αν βγώ στα windows)

υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί αυτό?κάρτα γραφικών έχω την Geforce Fx 5950 ultra και ανάλυση 75hertz στα 1152χ864 με τους τελευταίους drivers.

 

p.s ότι ανάλυση και αν έχω στα windows,στα games το πρόβλημα παραμένει.και κάτι άσχετο:firmware update σε οθόνη μπορεί να γίνει???αν ναι για την οθόνη μου που μπορώ να βρω,γιατί έφαγα όλο το νετ κ δεν βρίκα τπτ.

thnx in advanced

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


5cm δεν είναι μικρό πλαίσιο...

Μάλλον η οθονούλα έχει αρχίσει να τα τρώει τα ψωμιά της...

 

Είχα μία ίδια και για την φωτεινότητα την είχα ανοίξει και είχα πειράξει τον ρυθμιστή του πηνίου υψηλής...

 

Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτε. Εγώ την χάρισα όταν πήρα άλλη και ακόμα από όσο ξέρω δουλεύει καλά.

 

Όσο για firmware δεν υφίστατε κάτι τέτοιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δλδ να ψάχνω για καινούργια οθόνη λες ε?και εγώ αυτό πίστευα αλλά είπα να ρωτήσω εδώ μήπως και γίνει τπτ και την φτίαξω..

thnx πάντος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας