Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια Νο2

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξανανοίγω το θέμα που είχε λήξει πριν από καμιά βδομάδα λόγω των νεότερων εξελίξεων που ίσως κάνανε μερικούς να αλλάξουν γνώμη επι του θέματος.

Επίσης, με θλίβει κυρίως το γεγονός ότι ένα κόμμα που πίστευα ότι ΕΙΧΕ τις σωστώτερες απόψεις σε κοινωνικά θέματα δεν μπορεί να αναγνωρίσει ένα λάθος αλλά προσπαθεί να το στηρίξει δυσχερένοντας τη θέση του στα μάτια του κόσμου.

Μα είναι δυνατόν να στηρίζουν υποψήφια που δεν έχει ελληνική συνείδηση και προσπαθεί ανεπιτυχως να παραπλανήσει τον κόσμο;

Όχι βέβαια ότι ξεχνάμε και τον βουλευτή της ΝΔ (που ακόμα είναι στο ελληνικό κοινοβούλιο).

Κρίμα.

Δημοσ.

Καλά, τα περί βουλευτή της ΝΔ μου θυμίζουν στημένες ιστορίες για παραπλάνηση του κοσμάκη. Για να πούνε "αυτός της ΝΔ είδατε τι έκανε! Σιγά μην ψηφίσουμε τη μουσουλμάνα". Πάντως εγώ δεν την πάω για άλλους λόγους, δεν αξίζει την θέση που της δώσανε. Δεν έχει κλείσει τα 30, δεν έχει καν πολιτικό λέγειν... μεγάλο λάθος του Γιωργάκη να την επιλέξει...

Δημοσ.
Καλά, τα περί βουλευτή της ΝΔ μου θυμίζουν στημένες ιστορίες για παραπλάνηση του κοσμάκη. Για να πούνε "αυτός της ΝΔ είδατε τι έκανε! Σιγά μην ψηφίσουμε τη μουσουλμάνα". Πάντως εγώ δεν την πάω για άλλους λόγους, δεν αξίζει την θέση που της δώσανε. Δεν έχει κλείσει τα 30, δεν έχει καν πολιτικό λέγειν... μεγάλο λάθος του Γιωργάκη να την επιλέξει...

Γιατί παραπλάνηση είναι το ότι υπέγραψε κείμενο που χαρακτηρίζει τη μειονότητα τουρκική;

Δημοσ.
Έχεις δίκιο! Αφού το συζητήσαμε λοιπόν διεξοδικά, κλείστο τώρα.

Σε χαλάει έ; Αμ πως!

Δημοσ.
Αμ πως!

Κύριε Χατζηχρήστο, δεν ξέρω πώς τα καταφέρατε και είστε μαζί μας αλλά δεν με νοιάζει. Ένα αυτόγραφο παρακαλώ....:mrgreen:

Κατάλαβες πολί μου?:-D :-D

Δημοσ.
Γιατί παραπλάνηση είναι το ότι υπέγραψε κείμενο που χαρακτηρίζει τη μειονότητα τουρκική;

Όχι. Δεν είναι αυτό παραπλάνηση μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που ήθελα να πω. Λέω ότι αυτό έγινε για να δυσαρεστηθεί ο κοσμάκης με το γεγονός ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι βουλευτές. Και έτσι να πάρει ο σμπάρος και την Καραχασσάν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...