Προς το περιεχόμενο

The Exchange Student: cartoon adventure game από την Ελλάδα

dimidimidimi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι του Insomnia γειά σας,

Σε όσους από εσάς αρέσουνε τα αdventure παιχνίδια του στυλ Leisure Suit Larry, Monkey Island κτλ., θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουμε ιδρύσει μια καινούρια ομάδα development, την Παν Μέτρον Άριστον. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε μια σειρά με τον τίτλο The Exchange Student.

Το Τhe Exchange Student είναι ένα point and click adventure game, με 2D cartoon γραφικά και με interface αντίστοιχο σαν και αυτό του Curse of Monkey Island. Είμαστε επίσης πολύ περήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας τον Bill Eaken, τον άνθρωπο που έκανε γραφικά στην Lucasarts για τα Indiana Jones and the Fate of Atlantis και το The Dig. Ο Bill έκανε τα backgrounds για το The Exchange Student.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να δείτε κάποια πρώτα γραφικά από το παιχνίδι μπορείτε να επισκευθείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο: http://www.theexchangestudent.com

To πρώτο επεισόδιο θα βγεί τον Ιούνιο. Περιμένουμε τα σχόλια σας και ελπίζουμε να σας αρέσει η δουλειά μας.

Δημοσ.

Ωραια γραφικα, μου θυμησε πολύ τα adventures που ανέφερες!

Ελπίζω να πάει καλά, εγω επειδή με αυτά μεγάλωσα θα το αγοράσω μόλις βγει σαν φόρο τιμής αλλά και υποστήριξη στην εταιρία!

Αντε με το καλο!!

TES_ep1_01.jpg

Δημοσ.

Δημήτρη, θυμήσου, οι "άυπνοι" μαζί σου! ;)

Αξίζει όλοι να βοηθήσουμε την ελληνική adventure σκηνή. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη διάθεση του παιχνιδιού. :D

Δημοσ.

Ωραιο φαινεται!!!!

Μπραβο καλη δουλεια θα ηθελα πολυ να το δω και να το παιξω καιρο εχω να δω κατι απο αυτο το στυλ και ειναι κλασσικο :)

Δημοσ.

Αυτή την απορία έχω κι εγώ!!!!! Μάλλον ήταν τόσο βαρυσήμαντο το μήνυμα που δεν άντεξε ο μετρητής του vBulletin. :D

Δημοσ.

Εγώ το εξηγώ ως εξής...στον ναό του Απόλλωνα είναι γραμμένες 3 φράσεις. Η 2η είναι το Παν Μέτρον Άριστον όπως και το όνομα της εταιρίας και το πρώτο είναι μηδέν άγαν (δηλαδή τα πάντα είναι 0) όπως και ο αριθμός τως post μου δηλαδή!

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Εαν κάποιοι από εσάς έχετε ιδέες σχετικά με κάποια μέλη του τύπου που θα μπορούσανε να μας βοηθήσουνε με την προώθηση του παιχνιδιού παρακαλώ γράψτε τις προτάσεις σας εδώ, γιατί η προβολή του παιχνιδιού είναι ένα κομάτι στο οποίο δίνουμε πολύ σημασία. Όσο για τους adventurάδες ενα θέλετε να διαβάζετε νέα για την adventure σκηνή μπορείτε επίσης να επισκεύτεστε το Adventure Europe στο οποίο είμαι αρχισυντάκτης και στο οποίο μπορείτε να διαβάζετε τα adventure νέα και στα Ελληνικά.

Ελπίζω ο moderator privateer να μην θυμώσει με την "διαφήμιση"...και αν θυμώσει πιστεύω οτι θα το αφήσει να περάσει αν τον κεράσω ένα καφέ την επόμενη φορά που θα βγούμε :twisted: :mrgreen:

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται!

Αν εμείς στο Adventure Advocate μπορούμε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο παρακαλώ ενημέρωσε με.

Keep up the good work!

Δημοσ.

Πράγματι φέρνετε πολύ ωραίο

Προσωπικά μου αρέσουν τέτοιου είδους adventure.

Σας εύχομαι το καλύτερο.

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Φαίνεται ότι το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη κυκλοφορήσει απο τον Αύγουστο (δύσκολος μήνας για releases γενικά)!

Γενικά δείχνει καλοσχεδιασμένο. Δεν το έχω παίξει ακόμα γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Οι κριτικές που διάβασα ωστόσο είναι σε γενικά πλαίσια θετικές. Ωραία γραφικά, καλοδουλεμμένα speeches, πετυχημένο humor. Το κοινό αρνητικό σημείο είναι η μικρή διάρκεια του επεισοδίου.

Από το επίσημο site δίνεται link προς ένα "demo" για το 1ο επεισόδιο και όπως καταλαβαίνω μπορείς μέσα απο αυτό το demo να αγοράσεις/ξεκλειδώσεις όλο το επεισόδιο. (για ένα ποσό γύρω στα 10 ευρώ)

Τα links προς trailers και demo downloads...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...