Bougas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 τι θα λεγατε για ντουετο ηλια ψινακη-νικο μουρατιδη? σε στιχους-μουσικη ανδρεα μικρουτσικο-ευη δρουτσα!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Πως θα σας φαινόταν να μην στέλναμε κανέναν!!!
devil_will_cry Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Πως θα σας φαινόταν να μην στέλναμε κανέναν!!! πεστο επιτελους.
MariaTs. Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 τον μεγιστο ΤΑΜΠΑΚΗ δεν τον ανεφερε κανενας! Στο υπάρχον θέμα, σελίδα 1, ποστ νούμερο 10.... Που το'χεις το μυαλό σου ευλογημένε; Εγώ λέω να στείλουμε την Λίλη (Αϋπνίες) και τον Johnny Lee (επίσης Αϋπνίες)... και βέβαια την κ.Ελισάβετ! Και βάλτε τώρα την φαντασίας σας να οργιάσει: Η κ.Ελισάβετ θα αμολά άριες χάνοντας το live και το playback performance, η Λίλη θα κάνει τα backing vocals και ο Johnny Lee θα χορεύ... έεεεε! θα χοροπηδά σαν κατσίκι σε ρυθμό rock'n roll! Ποιος θα προσέξει το τραγούδι, όταν όλη η σκηνική παρουσία των άνωθι συμμετεχόντων θα αφήσει άφωνο το φιλοθεάμον κοινό της Γεροβίζιον;
clarice Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 1. irthe i wra o cyber-Rakintzis na parei ekdikisi Θα συμφωνησω μαζι σου απ'οτι φανηκε ηταν χρονια μπροστα. Παιζει να το επαιρνε φετος.
Bougas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Στο υπάρχον θέμα, σελίδα 1, ποστ νούμερο 10.... Που το'χεις το μυαλό σου ευλογημένε; ελα ντε.και να φανταστεις,το διαβασα ολο το τοπικ!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ταμπάκης - Κατέλης - Βερα Λάμπρου Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα θα γουσταρα του χρονου ένα ethnic κομματάκι ( προτιμώ κρητική μουσική ) και ειδικά Νικο Ζωιδάκη... Ειναι απαιχτος ...
clarice Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Τωρα σοβαρα γιατι μην ξαναστειλουμε κανα Σακη ή καμια Παπαριζου?
MariaTs. Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 ελα ντε.και να φανταστεις,το διαβασα ολο το τοπικ! Εκτός θέματος: Να υποψιαστώ τίποτις ...φουσκοδεντριές! Άνοιξη είναι και λέω εγώ τώρα... Ok, τότε ας στείλουμε ένα κωφάλαλο! Nαι μεν χάρην αστείου, αλλά είναι λίγο προσβλητικό νομίζω!
stone Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Απλα τα πραγματα.Στελνουμε 5 orcs και αναγκαζουμε τους σιωνιστες να ξαναχρεωθουν.
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 αυτους τους αντιχριστους με τα αγγλικα! οχι τις Astarti να στειλουμε που τραγουδουν και στα αρχαια:twisted: Χαχαχαχαχα σιγά μην στείλουμε και τους Kawir . Πλάκα πλάκα δεν στελνουμε τους "Δαιμόνια Νύμφη" ;
Rising1980 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Καλά κι εγώ λέω να στείλουμε Δημήτρη Κατή και τους Εξόριστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.