guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Καλά κι εγώ λέω να στείλουμε Δημήτρη Κατή και τους Εξόριστους. XAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAX
nmtray2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Καλά κι εγώ λέω να στείλουμε Δημήτρη Κατή και τους Εξόριστους. Λες αμα αλλαξουν το "εξοριστοι" με το "αξυριστοι" και βγουν με κατι γενειαδες αλα ZZtop να το παρουνε?
zaxoys Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δόξα και τιμή στον λυτρωτή Κατή (θα πάρουμε και το 12αρι της Σερβίας απο το θρυλικό live) lol
WizeMan Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Εγώ λέω να στείλουμε τον τύπο από τις οντισιόν του Dream Show να τραγουδάει: "Μου-σηκώνεται, μου-σηκώνεται, ακούει μουσική!!!"
zaxoys Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Σε πρόλαβα :-p http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1149577&postcount=16 ανακάλυψα πρώτος τον προορισμό αυτού του ταλέντου - με τέτοιο χαμόγελο μπορεί να κάνει πολλά...ίσως τον ανταλλάξω όμως για τον Κατή - έχει συναισθηματική αξία ...
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δόξα και τιμή στον λυτρωτή Κατή (θα πάρουμε και το 12αρι της Σερβίας απο το θρυλικό live) lol χαχα όντως θρυλικό , αλλά σαν το live των ελλήνων epidemic στην αγγλία κανένα , λολ
zaxoys Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 loooooooooooooooooooool respect - διαβάζαμε την ίδια εποχή metal hammer ...
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 looooooooooooooooooooolrespect - διαβάζαμε την ίδια εποχή metal hammer ... χαχαχα ναι...και είδες τι πάθαμε , γίναμε και οι δύο μηχανικοί ...χαχα
Rising1980 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Πωπω παίδες τι μου θυμίσατε... Επικά live, κόντρα Epidemic - Epidermic και δεν συμμαζεύεται... Παραδόξως εγώ δεν έγινα μηχανικός
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Πωπω παίδες τι μου θυμίσατε...Επικά live' date=' κόντρα Epidemic - Epidermic και δεν συμμαζεύεται... Παραδόξως εγώ δεν έγινα μηχανικός [/quote'] χαχα θυμάσαι την ΘΡΥΛΙΚΗ εκπομπή του άγγελου γεωργιόπουλου νομίζω που τους είχε βγάλει στον αέρα και τα δύο γκρουπ; απίστευτα σκηνικά! (γμτ την είχα γραμμένη σε κασέτα , αλλά έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια )
zaxoys Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 looooooooooooool αυτή η εκπομπή πρέπει να βρεθεί και να κυκλοφορήσει σε p2p πάραυτα ... (Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι )
Rising1980 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 χαχα θυμάσαι την ΘΡΥΛΙΚΗ εκπομπή του άγγελου γεωργιόπουλου νομίζω που τους είχε βγάλει στον αέρα και τα δύο γκρουπ; απίστευτα σκηνικά! (γμτ την είχα γραμμένη σε κασέτα , αλλά έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!! Γιατί, τον πόλεμο στην αλληλογραφία του Hammer? Αυτά ήταν σκηνικά !!! Γεωργιόπουλος... Τι παλικάρι κι αυτό !!
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!Γιατί' date=' τον πόλεμο στην αλληλογραφία του Hammer? Αυτά ήταν σκηνικά !!! Γεωργιόπουλος... Τι παλικάρι κι αυτό !![/quote'] καλά η αλληλογραφία όλα τα λεφτά "40 manowarάδες δείραμε τον σταματούκο" αχαχαχαχαχαχαχ
Rising1980 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 καλά η αλληλογραφία όλα τα λεφτά "40 manowarάδες δείραμε τον σταματούκο" αχαχαχαχαχαχαχ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! guido τα σπας !!! Σταματούκος, sun knight και τ' άλλα παλικάρια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.