Προς το περιεχόμενο

Πού και πώς θα θέλατε να είναι το σπίτι σας;

paredwse

Το σπίτι των ονείρων σας  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Το σπίτι των ονείρων σας

• Αγροικία σε ορεινή περιοχή
    • Απλό σπίτι σε παραλία
    • Βίλα σε νησί
    • Οροφοδιαμέρισμα σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη
    • Σαλέ στην Ελβετία
    • Απλό σπίτι σε προάστιο πόλης
    • Εκεί που μένω τώρα
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος paschalia.

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απάντηση.

Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα λοιπά μέλη.

Δημοσ.

Mια τεραστια βίλλα σε ενα παραδεισενιο νησι(πχ. εκει στις περιοχες οπου εγινε το τσουναμι) δεν θα με χαλαγε καθολου....:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Παιδια δεν μου'ρχοταν κατι αλλο γι'αυτο κ οι 7 επιλογες .

Οποιος ψηφισει το ''Αλλο'' ας πει κ τι εχει κατα νου κ ο Παρεδωσε το προσθετει αν θελει .

Ευχαριστω .

Παρεδωσε ειναι ευκολο κατι τετοιο ? ( σε βαζω κ σε προσθετο κοπο :( ) (ευχαριστω κ για την δικη σου επιλογη).

Δημοσ.

Έγώ θα θέλα καλύβα από καλάμια και ξύλα σε ένα παραδεισένιο νησί του ειρηνικού κάτω από φοίνικες. Απλά να χε και σύνδεση adsl. :-)

Δημοσ.
Έγώ θα θέλα καλύβα από καλάμια και ξύλα σε ένα παραδεισένιο νησί του ειρηνικού κάτω από φοίνικες. Απλά να χε και σύνδεση adsl. :-)

Συμφωνω και επαυξανω με ενα ψαροντουφεκο με τα σχετικα του, και τηγανι,λαδι ,φωτια και ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 2Α ΠΑΡΟΥΣΙΑ !!!!!

αααααα ....θα ηθελα επισης και την υπογραφη του LL_NEO μαζι μου !!!

Δημοσ.

Σε ένα λόφο, πράσινο, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και απαραίτητα με θέα θάλασσα. Επίσης απαραίτητα θέα ηλιοβασίλεμα ή ανατολή ηλίου.

Αυτά :)

Δημοσ.

Το δεύτερο! Με dsl μερικά Mbit, ένα δωμάτιο hοme entertainment + άλλο ένα δωμάτιο για studio με ηχομονώσεις + ενισχυτές για ατελείωτα τζαμαρίσματα!!!

Πολλά ζητάω?? :roll:

Δημοσ.

Το σπιτάκι μου στην παραλία, θα ήθελα να βρίσκεται σε κάποια παραλία της Βραζιλίας. Εφόσον δε, δεν αναφέρεται με ποιούς θα είμαι υποχρεωμένος να το μοιράζομαι, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα φιλοξενώ καμμιά 10ριά Βραζιλιάνες 18-22 (at most) οι οποίες θα αποτελούν το υπηρετικό προσωπικό και παρέα στον freddo μου και την καϊπιρίνια μου.

**$$_##_,.....ωχ!.....@#&&^%.........αχ!....!#!#!# συγνώμη αγάπη μου, ωχ, όχι το τσόκαρο.....!,....!

Δημοσ.

Ενα μεγαλο κτημα σε ενα καταπρσινο βουνο, καθε πρωι να εχει ομιχλη ,δροσια, και να αντικριζω μια υπεροχη θέα στο βαθος του βουνου (οσο βλέπω γιατι θα εχει ομιχλη). Μετα απο τις αγροτικες εργασιες να πηγαινω σπιτι και να βλεπω οτι εχουν κατεβει 6 ταινεις (αφου θα εχω 16Mbps!!). Το απογευμα θα πηγαινω στο κοντινοτερο χωριο με την γυναικα μου και θα πινουμε το καφεδακι μας, θα κανουμε τα ψωνια μας και μετα θα γυριζουμε σπιτι το βραδυ, θα τρωμε υπεροχο φαγητο (που θα εχει μαγειρεψει το υπηρετικο προσωπικο). Επειτα θα βαζω κλασικη μουσικη και θα κανω ερωτα με τη γυναικα μου. Αυτα βεβαια μεχρι να γεννηθουν τα παιδια μας, μετα.....

Δημοσ.

ενα ξυλινο σκοτεινο σπιτακι στις χιονισμενες αλπεις.με πολλες γυναικες ομορφες,να μου κανουνε μασαζ και αλλα πραματα.και φυσικα να τις προσεχω σαν τα ματια μου!

χειμωνας,-30 βαθμους εξω,και εγω στο σπιτακι μου να απολαμβανω την σουπιτσα μου διπλα στο μεγαλο και πανεμορφο τσακι μου(ξυλο-μαρμαρο εννοειται!).

το καλοκαιρι,μια καλυβα ξυλινη,μικρη με 2 δωματιακια.20 μετρα απο την θαλασσα!

2 ουκρανες για συντροφια,και μπανιο-sex-μπανιο-sex.........και το βραδι,ουζακι στο πιο απομακρο ταβερνακι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Σε ένα λόφο' date=' πράσινο, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και απαραίτητα με θέα θάλασσα. Επίσης απαραίτητα θέα ηλιοβασίλεμα ή ανατολή ηλίου.

Αυτά :)[/quote']

Δηλαδή εκεί που μένω εγώ.

Απαράιτητη προϋπόθεση: σκύλος-δολοφόνος, ξίφος, καραμπίνα με σκάγια για δεινόσαυρους.

Σημαία με σβάστικα προαιρετικά, για επιπλέον προστασία.

:-D

Δημοσ.

Αμάν... για σπίτια σας ρώτησε ο άνθρωπος. πάλι στι στις γυναίκες το ρίξατε! :-)

Αν έχεις 20 ωραίες γυναίκες μαζί σου να σε φροντίζουν, όπου και να μείνεις δεν έχει σημασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...