Προς το περιεχόμενο

"τεμαχισμός" αρχείου 16GB (για να χωράει σε DVD)

STEVEHACKER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω στο δεύτερο σκληρό μου ένα image από το Acronis True Image χωρητικότητας 16 Gb. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το τεμαχίσω για να το "κάψω" σε 4 dvd's και πώς (τον τρόπο). Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Μιας και μου προτείνετε και οι δύο το hjsplit, ήθελα να σας ρωτήσω εάν θα υπάρξει πρόβλημα αναγνώρισης από το Acronis τώρα που το αρχικό αρχείο έγινε 3 κομμάτια. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το hjsplit έχει δυνατότητα επανασυνδεσης των αρχείων ώστε να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία τους ή λειτουργούν έτσι χωρίς να υπάρχει πρόβλημα? Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Prosexe!!!!! Mpori na min sto doulepsei to Acronis stin epanafora tou Image pou tha kaneis sto melon.

Tin patisa mia fora ego etsi logou xoritikotitas diskou ipa na kano 2 DVD kai den mou ekane epanafora mou petouse Error.

Ala apo tote pou pira ton 250ari no problem.

Ti disko exeis? prospathise na to valeis kapou olokliro min to temaxiseis.

Δημοσ.

Έχει επιλογής για τεμαχισμό.

Έκδοση 9.0 :

1) Choose Backup Options

2) Set the options manually -> Next

3) Archive Splitting => Fixed Size => 4 GB

--

Επιπλέον καλό θα ήταν μάλλον να επιλέγεις και το

Additional Settings -> Check created backup archive file when its creation completes

Δημοσ.
Κατ' αρχήν, σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Μιας και μου προτείνετε και οι δύο το hjsplit, ήθελα να σας ρωτήσω εάν θα υπάρξει πρόβλημα αναγνώρισης από το Acronis τώρα που το αρχικό αρχείο έγινε 3 κομμάτια. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το hjsplit έχει δυνατότητα επανασυνδεσης των αρχείων ώστε να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία τους ή λειτουργούν έτσι χωρίς να υπάρχει πρόβλημα? Ευχαριστώ και πάλι

Δεν θα παίξει έτσι φίλε...

Πρέπει να βάλεις τα κομμάτια σε έναν δίσκο, να τα ενώσεις και μετά να τρέξεις το Acronis για να κάνεις restore...

Άρα θέλεις κάποιο μηχάνημα που να τρέχει ήδη κανονικά τα win για να εκτελεστεί η διαδικασία της επανασύνδεσης πρώτα.

Προτείνω να δημιουργήσεις το image σε κομμάτια με το Acronis ή κάποιο άλλο πρόγραμμα σαν το Ghost π.χ.

Δημοσ.

Δοκίμασες να ανοιξεις το αρχείο το μεγάλο και να το χωρίσεις μεσα από Acronis σε μικρότερα κομμάτια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...