adi32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Υπάρχουν και οι λαμπτήρες με το μωβ φως που καίνε όλα τα πετούμενα (βλέπε χασάπικο).. Ειδικά τα κουνούπια έλκονται από το φως αυτό, και γίνονται BBQ και εγω εκει εχω καταληξει με 15ε παιρνεις ενα τετοιο και ψηνεις τα πιο πολλα απο αυτα χωρις μυρωδιες χημικα και ανταλλακτικα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 ναι αλλα κάποιa στιγμή κάποιο θα επιζήσει να πει την ιστορία και τότε χαθήκαμε...:)
TonyMontana Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 και εγω εκει εχω καταληξει με 15ε παιρνεις ενα τετοιο και ψηνεις τα πιο πολλα απο αυτα χωρις μυρωδιες χημικα και ανταλλακτικα auta uparxoun akoma i exoun apagoreutei? pou poulane?? :D ζητώ συγνώμη EDIT: αυτά υπάρχουν ακόμα ή έχουν απαγορευτεί; που πουλάνε;; :D
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 φυσικα υπαρχουν σχεδον παντου μεγαλα σουπερ μαρκετ ειδη καμπινγκ ηλεκτρολογικα ειδη ............
TonyMontana Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 φυσικα υπαρχουν σχεδον παντουμεγαλα σουπερ μαρκετ ειδη καμπινγκ ηλεκτρολογικα ειδη ............ kapoios mou eipe oti katargithikan apo EU giati leei skotwnoun megalo arithmo entomwn kai polles fores oxi "enoxlitikwn" opws kounoupia alla petaloudes klp.... se sundiasmo me to oti exw polu kairo na dw tetoio pragma kapou stimeno to thewrisa pithano.. opote pswnia aurio EDIT: άλλη φορά καλά θα κάνω να διαβάζω τους κανόνες του φόρουμ. έχουμε και λέμε: κάποιος μου είπε οτι καταργήθηκαν απο ΕΕ γιατί λέει σκοτώνουν μεγάλο αριθμό εντόμων και πολλές φορές όχι "ενοχλητικών" όπως κουνούπια αλλά πεταλούδες κλπ... σε συνδιασμό με το ότι έχω πολύ καιρό να δώ τέτοιο πράγμα κάπου στημένο το θεώρησα πιθανό. οπότε ψώνια αύριο...
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 εγω το πηρα περισυ απο το carrefour φετος δεν ξερω αν εχει επισις σε ενα μαγαζι με ειδη καμπιγκ στην Αργυρουπολη νομιζω ΝΙΚΟ λεγεται και στο Σκρεκη στη Γουναρη (Γλυφαδα) ειδα προχτες
wert Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Τα δικά μου τα κουνούπια ψόφησαν επιτυχός. Κλείνω το παράθυρο και καπνίζω τρία τέσσερα τσιγάρα. Μόλις ανοίξω το παράθυρο το κοπανάνε έξω να πάρουν φρέσκο αέρα και δεν ξαναπατάνε...
nmtray2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μπορεις να δοκιμασεις και "τσιγαρα". Μετα πανε και προσπαθουν να ρουφηξουν τα επιπλα. Τσαλακωνονται κι εγκαταλειπουν.
The_player Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Καπου ειχα ακουσει οτι τα κουνουπια την πεφτουν σε αυτους που εχουν φαει ζυμαρικα!!!!!!!!!! δεν ξερω αν ισχυει.... Καντε το εξης ανοιχτο το φως εξω και σιτρονελα ή κερι με λεμονι...κοντα στο φως .....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μαράκι εδώ στην πατρίδα σου την Εύβοια και φέτος τα πράγματα είναι σκούρα, ενώ είμαι πεπεισμένος ότι τα καυσαέρια από τα αεροπλάνα της Τανάγρας θρέφουν αυτά τα άθλια πλάσματα. Προκειμένου να μην πεθάνω ο ίδιος από τα χημικά, μιας και τα φιδάκια, τα κεριά, τα στικ, οι παστίλιες, τα σπρέυ λειτουργούν ασταμάτητα μετά τις 6 το απόγευμα, αποφάσισα να κάνω έρευνα για πιο πολιτισμένες λύσεις: http://www.download.com/Anti-Mosquito-Software/3000-2056_4-8228265.html Free Αν λειτουργεί θα είναι πραγματικά ένα θαύμα. Τώρα το έβαλα να παίζει, και είμαι και ολόγυμνος. Αν δεν βρούνε το κουφάρι μου το πρωί, πάει να πει πως δουλεύει.
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Donʼt worry! You can now use your mobile phone to repel insects! I am happy to introduce to you “Anti MosquitoII”, a new state of the art mobile software that will actively repel insects. Wherever you are, whenever you are there, Anti MosquitoII will work to detract mosquitoes Five choices of frequency intensity Oscillograph illustration Show of minimum icon on your desktop http://www.yewsoft.com/product.php?productid=10
Japan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Πήρα από το Jumbo (υπάρχει και στο Praktiker) μία μικρή συσκευούλα που κάνει υπέρηχους. Τώρα ή είναι τυχαίο, ή πραγματικά δουλεύει. Παλιότερα, στάνταρ τη νύχτα ξυπνάγαμε να κάνουμε ένα κουνουποκυνήγι. Τώρα τίποτα...
Sellers Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δεν φεύγουν με καμία παναγία τα μπουρδελοκούνουπα. Πλέον έχω πειστεί ότι είναι σαν την τριχόπτωση. Τίποτα δεν τα σταματάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.