Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο energy drink;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως αντι για power drinks προτειμο κανενα cuba libre. μετα το gym παιδια παραδοσιακα το ρειχνω στο νερακι του θεου, δε νομιζω να υπαεχει καλύτερο

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά lucozade, multipower, powerade είναι guys για μετά την προπόνηση να αναπληρώσεις ότι έχασες, και όχι energy kicks...από κει και πέρα Red Bull, Shark κτλ δεν είναι καλά διότι μετά από πολλές δόσεις προκαλούν ταχυπαλμίες και συσπάσεις τον μυών...καλύτερα να παίρνετε καμια πολύ βιταμίνη και συχρόνως με την προπόνηση νεράκι του θεού και το πολύ πολύ το καινούργιο τις lucozade νερό με τροπικά φρούτα...

Δημοσ.

με διαψεύσατε! νόμιζα ότι θα μπώ σε αυτό το τοπικ και θα διάβαζα ό,τι μ..... energy drink έχει πιεί ο καθένας αλλά βλέπω ότι έχουμε κρατηθεί στο παραδοσιακό και απλό νεράκι. πάλι καλά...

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω καμιά λίστα με τα αρνητικά του redbull στα ελληνικά

Με ενδιαφέρει πολύ γιατί πίνω και εγώ πολλά (είναι και ακριβά )

Δημοσ.
Που μπορώ να βρω καμιά λίστα με τα αρνητικά του redbull στα ελληνικά

Με ενδιαφέρει πολύ γιατί πίνω και εγώ πολλά (είναι και ακριβά )

http://www.nekrotafio.gr

καλα,ειδησεις δεν βλεπεις?:mrgreen:

Δημοσ.

πριν κανα τριμηνο δεν ειπαν για καποια περιστατικα στην αμερικη(νομιζω 4),και ενα στην ελλαδα?

Δημοσ.

εγώ μπορώ να σου πώ προσωπική εμπειρία, ένα παιδί που δουλέυουμε μαζί, έπινε κόκκινο βουβάλι κάθε μέρα στη δουλειά για να του δίνει ενέργεια. τις προάλλες παραλίγο να μας μείνει στον τόπο απο καρδιακό. ηλικία; 25.....

Δημοσ.

και εγώ έχω έναν φίλο που έπινε κάθε μέρα νερό και έπαθε καρδιακή προσβολή..(joking) Πως είμαστε σίγουροι οτι δεν είναι τυχαία γεγονότα και οτι δεν θα το πάθαινε έτσι κ αλλιώς κάποιος και οτι απλά επειδή έρχεσαι σε εκγρήγορση σωματική απλά εμφάνισε το πρόβλημα που είχε έτσι κ αλλιώς...

Δημοσ.

μετεφερα απλα,οτι ειπαν στις ειδησεις.τωρα τι παιζετε,και αν αληθευουν αυτα,ενας θεος το ξερει.

Δημοσ.

έλα freakystyley, μην ακούω μλκίες. δηλαδή τι άλλο μπορεί να ήτανε; ή μήπως έιναι λογικό παιδί στην ηλικία μου να παθαίνει καρδιακή προσβολή; το lifestyle του καθενός παίζει μεγάλο ρόλο στην υγεία του και το δικό του lifestyle (energy drinks αλλά επίσης και διπλάσιες μερίδες φαγητού και συνεχώς στρες στη δουλειά) σύμβαλλε στην κατάρριψή του. δεν είπα ότι έφταιγαν μόνο τα energy drinks αλλά σίγουρα έπαιξαν κάποιο ρόλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...