Προς το περιεχόμενο

Απομακρυσμένη Πρόσβαση!!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πές τε μου ρε παιδιά, τί γίνεται με την απομακρυσμένη πρόσβαση των Windows XP; Όταν πάω να μπω σε έναν υπολογιστή στο τοπικό μου δίκτυο, τους κάνει αποσύνδεση (τον κάθε χρήστη) και συνδέομαι. Δεν γίνεται να μένει ο χρήστης συνδεδεμένος και να βλέπει να χειρίζομαι εγλω τον υπολογιστή του; Και κάτι ακόμη!! Εγώ από τον υπολογιστή μου μπορώ να μπω σε όλους, εκτός των φορητών. Σε μένα από άλλο υπολογιστή δεν μπορούνε να μπούνε, ενώ το έχω ενεργοποιημένο.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Κατέβασε το Vnc (Ultra ή Real). Ειναι πολυ καλητερο και σου επιτρεπει να μπαινεισ ταυτοχρονα εκτος απο ολα τα αλλα εξτρα που εχει.

Δημοσ.

ρε φιλε εσενα τουλαχιστον σου κανει connect.εμενα δεν με αφηνει.1φορα το ειχα καταφερει και μετα εβαλα router kai apo tote den δεν κανει connect.oso gia to vnc den moy doyleyei oute auto

Δημοσ.

Epeidh kai egw exw kapoia provlhmatakia me to remote exw na pw ta e3hs:gia perissoterous apo 1 xrhstes,h an 8es gia na douleuei kapoios kai na koitas esy h enas syndyasmos tetoios tespa einai kalytero to ncv h to radmin.Twra gia to router pou de se afhnei na kaneis remote prepei na anoi3eis kapoies ports.Epishs na pw oti egw me ALTEk de mporw na kanw remote,to idio ginetai kai me OTENET afou kleinoune kapoies ports gia prostasia alla kovoune kai thn port pou einai gia remote kai termina.Anyhoo,auta ta liga,kala remote!

Δημοσ.

To Windows Remote Desktop, πέζει στην πόρτα 3389, ενώ το vnc στην 5800 ή 5900 από default. Aπενεργοποίησε το f

/w και παίξε, να δεις ότι λειτουργεί. Μετά το ενεργοποιείς ξανά και κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ξέθαψα αυτό το topic γιατί απλά ψάχνω κι εγώ απάντηση στο ερώτημα που θέτει αρχικά ο caveneo.

Θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το Remote Desktop αλλά να μην κλειδώνει η οθόνη του άλλου Η/Υ. Να μπαίνω στον Η/Υ "Β" απο τον δικό μου "Α" αλλά όποιος κάθεται στον "Β" να μπορεί να παρακολουθεί την οθόνη.

Κάπου νομίζω είχα δεί ορισμένες αλλαγές στην registry όπου το πετύχαιναν αυτό, αλλά δυστηχώς δεν της έχω σημειώσει κάπου.

Μην μου προτίνετε άλλα προγράμματα γιατί απλά δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω στα δίκτυο της εταιρίας (απαγορεύεται). Επειδή είμαι admin, έχω βαρεθεί να τρέχω απο PC σε PC του κάθε χρήστη ώστε να κάνω ρυθμίσεις, και προτιμώ να τις κάνω απο το γραφείο μου. Η μόνη λύση είναι το remote desktop μέχρι να αγοράσουμε επίσημα κάποιο remote software όπως το Radmin ή Netop.

[EDIT]

Βρήκα απλά πως γίνεται να μπαίνουν περισσότεροι χρήστες ταυτόγχρονα. Αλλά η συγκεκριμένη λύση δεν παίζει σε PC που ανήκουν σε domain γιατί το Fast User Switch είναι απενεργοποιημένο.

Α! Και επίσης το Remote assistance δεν λέει. Είναι τόσο μπάζα στην εταιρία, που ούτε ένα ticket δεν μπορούν να στείλουν.

Δημοσ.
Το ξέθαψα αυτό το topic γιατί απλά ψάχνω κι εγώ απάντηση στο ερώτημα που θέτει αρχικά ο caveneo.

Θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το Remote Desktop αλλά να μην κλειδώνει η οθόνη του άλλου Η/Υ. Να μπαίνω στον Η/Υ "Β" απο τον δικό μου "Α" αλλά όποιος κάθεται στον "Β" να μπορεί να παρακολουθεί την οθόνη.

Κάπου νομίζω είχα δεί ορισμένες αλλαγές στην registry όπου το πετύχαιναν αυτό, αλλά δυστηχώς δεν της έχω σημειώσει κάπου.

Μην μου προτίνετε άλλα προγράμματα γιατί απλά δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω στα δίκτυο της εταιρίας (απαγορεύεται). Επειδή είμαι admin, έχω βαρεθεί να τρέχω απο PC σε PC του κάθε χρήστη ώστε να κάνω ρυθμίσεις, και προτιμώ να τις κάνω απο το γραφείο μου. Η μόνη λύση είναι το remote desktop μέχρι να αγοράσουμε επίσημα κάποιο remote software όπως το Radmin ή Netop.

Για να γίνει αυτό (χωρίς να γίνει logout ο χρήστης του PC που θέλεις να χειριστείς)

δοκίμασε να ενεργοποιήσεις και το Remote Assistance...

νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση ΚΑΙ ο αλλος μένει logged in

και μπορεί να αλληλεπιδρά μαζί σου...

Το είχα κάνει παλιότερα αλλα δεν θυμάμαι να σου πω σίγουρα...

Η άλλη λύση που πρότειναν λειτουργεί σίγουρα, αλλά το bandwidth

που απαιτείται είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο...

Δημοσ.

Μπααα... δεν νομίζω να έχει σχέση. Είναι μόνο για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή remote assistance. Παρόλαυτά θα το δοκιμάσω κι αυτό.

Το bandwith δεν με απασχολεί, αφού το δίκτυο είναι στα 100Mbps.

Οι άλλες εφαρμογές είπαμε δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...